Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm
Kahvaltı
1 yumurta
1 yk lor
4 zeytin
1 dlm ekmek
Öğlen
1 adet muz
Akşam
4 k pırasa yemeği
4 çatal makarna
4 köfte
2 karnıbahar
Akşam fazla gibi oldu ama sonrasında birşey yemedim

Onbin adın atmışım gündü hep dışardaydım nerdeyse

Gunaydin hanımlar
Bugün arkadaşlarımla dışarıda kahvaltı yapacağım sonra da çocukları sinemaya götüreceğiz ara ara bakmaya çalışacağım yazdıklarınıza
Sevgiler..

Günaydın kızlar.dün akşam eşim ve arkadaşlarımızla dışarda yemeğe gittik .biraz kaçamaklı oldu pişman da oldum ne yalan söyleyim.eşimin gazına geldim buranın makarnası muhteşem dedi yedim, arkadaşım da profiterol için ısrar etti 3 kaşıktan sonra tıkadı çok şekerli geldi bıraktım.bugün dikkat edeceğim artık
Sabah: haşl yumurta, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle:chialı yoğurt,3 ceviz,2 kurukayısı
Ara:1/2 elma
Akşam: 1tabak kremalı tavuklu makarna, 3 kaşık profiterol
2lt su,30 dk cardio pilates 120p

Günaydın
Çok düşündüm yazsam mı diye tekrar mesaj ...
Mesajını okuduğumda hislerimden ve yazdıklarından anladığımı yazmak istiyorum
Kaptanın yazdığı mesajlarda sorun yok bence
Haber almak istemiş sadece bildirimde bulunmak için.
Dengeleyebilecek misin diye sorulduğunda moralin mi bozuldu acaba ,
çünkü geldiğimizden beri bir kilo fazlam hiç olmadı, çoğu zaman takımı göğüsledim, defalarca derece yaptım, robot değilim vb yazmışsın
Ki üzüldüğün anlaşılıyor
Bu sefer bir kilon fazla olmuş
Onu da verebilirim demişsin
Anlıyorum seni
Ben de senin gibi dıygusalım
Eğer kendini hazır ve huzurlu hissediyorsan yol yakınken gitme
Ama gitmek seni mutlu edecekse de git
İnşallah herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur
Allah’a emanet ol

Günaydın
Afiyet olsun
Olur böyle şeyler

Henüz açıklanmadı geçen hafta cumartesi açıklanmış muhtemelen yine yarın açıklanır
Sağol
5 nciliğimizi kutluyorum
Ve derece yaptığın için sizi de kutluyorum april1109
zeyneppk

Günaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...

Günaydın
Offfff yarabbim ,
Allah korumuş ya dile kolay
Çok üzülüyorsundur
Çok büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…