Çok geçmiş olsun. Yavrum benim gerçekten Allah korumuş. Hani gözümüzden sakınıriz deriz ya evlatlarımızı ...olacak olanin önüne de geçilmiyor. Allah esirgesin verilmiş sadakanız varmış.Günaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
Kızartmayi hayatimizdan çıkarmak için haklı sebep
Diyet beslenme konusunda bana yardımcı olabilecek biri var mi
Kan tahlili yaptırmalı mıyım sizce diyete başlamadan
Çok soru soruyorum kusura bakmayın sizce hangi diyeti uygulamalıyım yada ne yapmamalıyım iştahınızı kesen bi kur var mi
Önce listemi vereyim
Sabah kahvaltısı
Bir tane tam buğdaylı tortilla
Bir kk süzme peynir
Kırmızı biber
Ara
Mandalina
Öğlen
Küçük bir porsiyon yeşil fasulye
Üç kaşık yoğurt
Akşam
Üç tane etsiz çiğ köfte
Yarım haşlanmış mısır
Marul
Ara
Biraz meyve (porsiyon kontrollü)
Gece
Yoğurt kürü
Su 2 litre kadar
Spor
Yarım saat zumba
50 mekik
Bugün garip bi menü oldu yorumlar mısınız kızlar?
Mısır’ı çok severim buzluktan çıkarıp haşladım ama nişasta içeriyor diye korkudan yarım yiyebildim
Günaydın kızlar.dün akşam eşim ve arkadaşlarımızla dışarda yemeğe gittik .biraz kaçamaklı oldu pişman da oldum ne yalan söyleyim.eşimin gazına geldim buranın makarnası muhteşem dedi yedim, arkadaşım da profiterol için ısrar etti 3 kaşıktan sonra tıkadı çok şekerli geldi bıraktım.bugün dikkat edeceğim artık
Sabah: haşl yumurta, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle:chialı yoğurt,3 ceviz,2 kurukayısı
Ara:1/2 elma
Akşam: 1tabak kremalı tavuklu makarna, 3 kaşık profiterol
2lt su,30 dk cardio pilates 120p
Günaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
hala gelemedim kendime gözümün önünde o kan akarken ki hali hep aklımı sıyırcak gibi oluyorum...Çok şükür ki bişeyi yok cidden allah korudu sabh uyandırdım çizilen yerler kabuk yapmış oda sıkıntı veriyor onu görünce içim gitti yine aklım evde işe geldim..Günaydın
Offfff yarabbim ,
Allah korumuş ya dile kolay
Çok üzülüyorsundur
Çok büyük geçmiş olsun
Çok sağol canım günaydınÖncelikle hoşgeldin aramıza benim adım da Merve
Kan tabili tabi ki yaptırmalısın menünü ona göre düzenlersin
Diyet listesi seçerken de kalori ihtiyacına göre seçmelisin.
Ki liste seçmesen de dikkat etmen gerekenler karbon, protein ve sebze-meyve dengesini sağlayabilmek
Kürlerden ziyade sağlıklı beslenmeyi tercih ederim
Çünkü kürler her zaman yapılabilen şeyler değil belli aralıklarla yapılıyor
Ayrıca sayfa kurallarımız gereğince her gün ne yedin ne içtin hangi sporları yaptın buraya yazmalısın
Bizler onları yorumlarız eksik veya fazla ne varsa söyleriz ona göre dikkat edersin
Üstte cevap vermiş oldum
Bol karbonlu az proteinli bir menü olmuş
Nerede senin proteinin?
Bugün protein almaya dikkat et
Bol karbon var bugün karbon almazsan dengelenir
Ayyy çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
evet verilmiş sadakamız varmış gerçekten allah korudu kızımı bi anlık bişey insan hiç bişey yapamıyorÇok geçmiş olsun. Yavrum benim gerçekten Allah korumuş. Hani gözümüzden sakınıriz deriz ya evlatlarımızı ...olacak olanin önüne de geçilmiyor. Allah esirgesin verilmiş sadakanız varmış.
Aklın hep oradadır evethala gelemedim kendime gözümün önünde o kan akarken ki hali hep aklımı sıyırcak gibi oluyorum...Çok şükür ki bişeyi yok cidden allah korudu sabh uyandırdım çizilen yerler kabuk yapmış oda sıkıntı veriyor onu görünce içim gitti yine aklım evde işe geldim..
ya biz dışardan bulduk 3 aylıktı hatta yaralıydı iyileşene kadar melekti sonra bir toparladı kendini baya saldırgan bişey oldu..sürekli yapıyor bunu zarar veriyor, kedi normalde sırnaşır falan bizimki asla dokundurtmuyor çok kez sağını solunu çizdi böyle kızımın.. kardeşim cok bağlı bişey yapamıyoruz oda can ama saldırgan ve çözümünü bulamadık bizim evde toy poodle cinsi köpeğimiz var minik cok sevecan bişey kızım onla evde alt alta üst üste eee köpekle öyle olunca gidip kedi ile de oynayabilceğini sanıyor ne kadar korusalarda olmuyor kedi ilk fırsatta patlatıyor Egeme (kızımın adı egem) her hafta bi yeri çizik geliyor eve ben üstelemiyorudum 2 hafta önce alnı ve üst göz kapağına yapmıştı oda zor geçti dün olan şey son noktaydı gözümün önünde olanlar bilmiyırum ne yapacağımızı anneme bir süre göndermesem diyorum ama kalıcı çözüme ihtiyacım var...Aklın hep oradadır evet
Yaa o kedi niye öyle hırçın
Önceden de tırmalıyormuş
Çaresi yok mu ondan korunmanın
Özür dilerim... kızıma mezar yaptırıyordum sonrasında da psikolojik olarak berbat olduğum için aklıma gelmedi açıkcası günlerden bile haberim yok. Sen kilonu sabit yazarım demiştin ama bana?@esmerm91 ve O optumkibbye kilo bildirmediğiniz için takım zor durumda kaldı ve haftaya kilolarınız bölüneceği için yine zor durumda kalıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?