Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O optumkibbye çok üzüldüm başın sağolsun hiç kolay değil içim çok kötü oldu
Allah razı olsun canım çok sağol. Bi de bütün bunlar yetmezmiş gibi geçen babamın telefonunda uzaktan kızımın fotosunu gördüm ilk defa yanlışlıkla, toplayamıyorum kendimi. Hiç bakamamıştım fotoğraflarına...

Vardir kedinin oyle hircin olmasinin bi sebebi de nedir acaba iyi bi veterinere goturun. Ya da kiziniz gittiginde kediyi bi odaya koysunlar. Hayvanlarin oyle kapatilmasi taraftari degilim de bunda yapacak bisey yok. Kiziniza karsi hircin olmasinin sebebi kopek de olabilir aslinda. Kiziniza siniyor ya kopegin kokusu kiziniz da kedinin yanina yaklasinca tehtit olarak algiliyor olabilir bu yuzden de saldiriyor olabilir.

Kızlar bana dua edin.
Sabah 6 gibi evden çıkacağız
Sağ salim evimize varalım.
şu an büyük ihtimal uçaktasın.hayırlısıyla git hayırlısıyla sevdiklerine kavuş inşallah

hoşgeldin

Köpekten öncede aynıydı veterinere de sık gidiyor aşılar 2 aya bir bebek var diye tırnak kestirmek içinde 1.1.5 haftada bir götürüyoruz hırcın diyor oda biraz daha büyücek zamanla düzelcek diyor bunu ilk söylediğinde 5-6 aylıktı hala böyle ergenlik o bu söylüyor ama düzelmedi kapatsalar daha da hırcınlaşacak cidden benimde kafam böyle allak bullak nereye koysam olmuyor ama bile bile cocuğa böyle bişey yaparken aa kalsın kenarda otursun kenarda sizde ayırmayın gözünüzü diyemiyorum bnm gözümün önnde oldu bi an hiç kimse hiç bişey yapamadı yani..Evden göndersek sahiplendirsek kardeşim asla kabul etmiyor bilemiyorum moral olarak bitiğim..

Çok geçmiş olsun.çok komik olacak biliyorum ama ben kedilerden çok korkarım sebebi de küçüklüğümde tam da sizin anlattığınız olay gibi bir olay yaşamam kardeşimin evine gidince ayaklarımı yere uzatamam bana dokunmasın diye, evde köşe kapmaca oynarız.insallah kızınızda da böyle bir travma kalmaz

Özür dilerim... kızıma mezar yaptırıyordum sonrasında da psikolojik olarak berbat olduğum için aklıma gelmedi açıkcası günlerden bile haberim yok. Sen kilonu sabit yazarım demiştin ama bana?

Allah ahirette kavuştursun
Hiç kolay değil
Allah dayanma gücü versin

Ne güzel köpeğe alışmış çocuk
Büyüyünce kedilerden korkmasına engel olacak bi çözüm mutlaka olmalı
Olmazsa başka sakin kedilere alıştır ki
Kediden kaynaklandığını anlasın

geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…