- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Allah razı olsun canım çok sağol. Bi de bütün bunlar yetmezmiş gibi geçen babamın telefonunda uzaktan kızımın fotosunu gördüm ilk defa yanlışlıkla, toplayamıyorum kendimi. Hiç bakamamıştım fotoğraflarına...O optumkibbye çok üzüldüm başın sağolsun hiç kolay değil içim çok kötü oldu
ya biz dışardan bulduk 3 aylıktı hatta yaralıydı iyileşene kadar melekti sonra bir toparladı kendini baya saldırgan bişey oldu..sürekli yapıyor bunu zarar veriyor, kedi normalde sırnaşır falan bizimki asla dokundurtmuyor çok kez sağını solunu çizdi böyle kızımın.. kardeşim cok bağlı bişey yapamıyoruz oda can ama saldırgan ve çözümünü bulamadık bizim evde toy poodle cinsi köpeğimiz var minik cok sevecan bişey kızım onla evde alt alta üst üste eee köpekle öyle olunca gidip kedi ile de oynayabilceğini sanıyor ne kadar korusalarda olmuyor kedi ilk fırsatta patlatıyor Egeme (kızımın adı egem) her hafta bi yeri çizik geliyor eve ben üstelemiyorudum 2 hafta önce alnı ve üst göz kapağına yapmıştı oda zor geçti dün olan şey son noktaydı gözümün önünde olanlar bilmiyırum ne yapacağımızı anneme bir süre göndermesem diyorum ama kalıcı çözüme ihtiyacım var...
şu an büyük ihtimal uçaktasın.hayırlısıyla git hayırlısıyla sevdiklerine kavuş inşallahKızlar bana dua edin.
Sabah 6 gibi evden çıkacağız
Sağ salim evimize varalım.
hoşgeldinBir kızım var 1.5 yaşında
Doğumdan önce 58-60 kilo aradı gidip geliyordum memnundum kilomdan hamilelikte de 10 kilo aldım ne olduysa doğumdan sonra oldu sütüm gelmedi yedim içtin ve bu beslenmeye alıştım 75 e kadar çıktım sonra lesli yaptım ve 70 e indim şuan yapmıyorum kendiliğinden 2 kilom gitti 68 deyim emzirmeyi bıraktım bu hafta
60 kilo hedefim şuan fazlasında gözüm yok bunu başarırsam ne mutlu bana
Köpekten öncede aynıydı veterinere de sık gidiyor aşılar 2 aya bir bebek var diye tırnak kestirmek içinde 1.1.5 haftada bir götürüyoruz hırcın diyor oda biraz daha büyücek zamanla düzelcek diyor bunu ilk söylediğinde 5-6 aylıktı hala böyle ergenlik o bu söylüyor ama düzelmedi kapatsalar daha da hırcınlaşacak cidden benimde kafam böyle allak bullak nereye koysam olmuyor ama bile bile cocuğa böyle bişey yaparken aa kalsın kenarda otursun kenarda sizde ayırmayın gözünüzü diyemiyorum bnm gözümün önnde oldu bi an hiç kimse hiç bişey yapamadı yani..Evden göndersek sahiplendirsek kardeşim asla kabul etmiyor bilemiyorum moral olarak bitiğim..Vardir kedinin oyle hircin olmasinin bi sebebi de nedir acaba iyi bi veterinere goturun. Ya da kiziniz gittiginde kediyi bi odaya koysunlar. Hayvanlarin oyle kapatilmasi taraftari degilim de bunda yapacak bisey yok. Kiziniza karsi hircin olmasinin sebebi kopek de olabilir aslinda. Kiziniza siniyor ya kopegin kokusu kiziniz da kedinin yanina yaklasinca tehtit olarak algiliyor olabilir bu yuzden de saldiriyor olabilir.
Çok geçmiş olsun.çok komik olacak biliyorum ama ben kedilerden çok korkarım sebebi de küçüklüğümde tam da sizin anlattığınız olay gibi bir olay yaşamamGünaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
Özür dilerim... kızıma mezar yaptırıyordum sonrasında da psikolojik olarak berbat olduğum için aklıma gelmedi açıkcası günlerden bile haberim yok. Sen kilonu sabit yazarım demiştin ama bana?
Sus beYaa bir sürü alıntı yapmıştım off
Günaydın 10.takım.mutsuzluklar dünde kalsın çok mutlu bir gün olsun insallah
Sana da günaydın capslerin efendisi..Sus be
Benimle ilgilenmiyorsun
Ne güzel köpeğe alışmış çocukya biz dışardan bulduk 3 aylıktı hatta yaralıydı iyileşene kadar melekti sonra bir toparladı kendini baya saldırgan bişey oldu..sürekli yapıyor bunu zarar veriyor, kedi normalde sırnaşır falan bizimki asla dokundurtmuyor çok kez sağını solunu çizdi böyle kızımın.. kardeşim cok bağlı bişey yapamıyoruz oda can ama saldırgan ve çözümünü bulamadık bizim evde toy poodle cinsi köpeğimiz var minik cok sevecan bişey kızım onla evde alt alta üst üste eee köpekle öyle olunca gidip kedi ile de oynayabilceğini sanıyor ne kadar korusalarda olmuyor kedi ilk fırsatta patlatıyor Egeme (kızımın adı egem) her hafta bi yeri çizik geliyor eve ben üstelemiyorudum 2 hafta önce alnı ve üst göz kapağına yapmıştı oda zor geçti dün olan şey son noktaydı gözümün önünde olanlar bilmiyırum ne yapacağımızı anneme bir süre göndermesem diyorum ama kalıcı çözüme ihtiyacım var...
Ay ayyyySana da günaydın capslerin efendisi..
Akşam neredeydin, herkes burdaydı??
TAKIM DERECELERİ
1.9. TAKIM < % 1.195
2.8. TAKIM< % 1.154
3.3. TAKIM< %0.988
BİREYSEL DERECELER
1. @april1109 < % 4>10. Takım
2.zeyneppk < % 3.21> 10. Takım
3. @cemresila < %2.44>9. Takım
ETAP SONUNCUSU
@sara_28 <%-1.31> 10. Takımdan
Iste bütün gün burada olunca akşam eksikligin belli oluyor..Ay ayyyy
Bayılıcam
En gıcık olduğum konulardan biri
Ulen sabahtan akşama kadar buradaydım full
Neymiş akşam nerdeymişim
Akşam eşimle oturduk ya olsun o kadar
Iste bütün gün burada olunca akşam eksikligin belli oluyor..
İnşallahhhgüzel bir haftasonu diliyorum
geçmiş olsun canım. Allah korumuş.hala gelemedim kendime gözümün önünde o kan akarken ki hali hep aklımı sıyırcak gibi oluyorum...Çok şükür ki bişeyi yok cidden allah korudu sabh uyandırdım çizilen yerler kabuk yapmış oda sıkıntı veriyor onu görünce içim gitti yine aklım evde işe geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?