Ama gerçekten ben yaa yazık bana
TAKIM DERECELERİ
1.9. TAKIM < % 1.195
2.8. TAKIM< % 1.154
3.3. TAKIM< %0.988
BİREYSEL DERECELER
1. @april1109 < % 4>10. Takım
2. @zeyneppk < % 3.21>10. Takım
3. @cemresila < %2.44>9. Takım
ETAP SONUNCUSU
@sara_28 <%-1.31> 10. Takımdan
Benzer durum ara ara olduğu için ben de moniye hak veriyorum..sanırım sara beni yanlış anladı.
Özel mesaj atmıştım, liste paylaşım saatinin bitmesine 3 dakika kala.
mesajım şu:
saracım bu hafta dengeleyebilecek misin , izin mi istersin. acele cevap kuzum 3 dk da.
Mesajımı cevapladı ve ben 2.mesajı attım:
listeyi düzeltme saati geçti kuzum o yüzden izne ayrılamıyorsun. Zaten serbestte 2. haftan ve bitiyor, dengelersin diye düşünüyorum.
Burada maalesef mimik yok, sadece klavye..
üzgünüm.
Köpekten öncede aynıydı veterinere de sık gidiyor aşılar 2 aya bir bebek var diye tırnak kestirmek içinde 1.1.5 haftada bir götürüyoruz hırcın diyor oda biraz daha büyücek zamanla düzelcek diyor bunu ilk söylediğinde 5-6 aylıktı hala böyle ergenlik o bu söylüyor ama düzelmedi kapatsalar daha da hırcınlaşacak cidden benimde kafam böyle allak bullak nereye koysam olmuyor ama bile bile cocuğa böyle bişey yaparken aa kalsın kenarda otursun kenarda sizde ayırmayın gözünüzü diyemiyorum bnm gözümün önnde oldu bi an hiç kimse hiç bişey yapamadı yani..Evden göndersek sahiplendirsek kardeşim asla kabul etmiyor bilemiyorum moral olarak bitiğim..
Ay ayyyy
Bayılıcam
En gıcık olduğum konulardan biri
Ulen sabahtan akşama kadar buradaydım full
Neymiş akşam nerdeymişim
Akşam eşimle oturduk ya olsun o kadar
Kızgınlıktan dolayı da olabilir kısırlaştırıldı mı?
Kısırlaştırıldıktan sonra da hırçınsa kedinin huyu bu diycem artık.
Çünkü kediler 5 6 aylıktan itibaren kızgınlığa ve ergenliğe girer.
Kısırlaştırıldıktan sonra kedilerin yüzde sekseni sakinleşir
İnşallah sakinleşir anladığım kadarıyla kızınız da kediyi çok seviyor
Haha hep öyle olmaz mı sen olursun kimse olmaz sen gidersin herkes gelir
çok büyük geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
Özür dilerim... kızıma mezar yaptırıyordum sonrasında da psikolojik olarak berbat olduğum için aklıma gelmedi açıkcası günlerden bile haberim yok. Sen kilonu sabit yazarım demiştin ama bana?
sorun olmaz canım.Ablam ben geldim sukur.telefonuma format aldılar bütün email adreslerimi değiştirdik yeni hesap açtım geldim sukur rabbime bir sorun olurumu anlam....habibe ben
sağol ablam çok öZledim ben sizi dünden beri bunla uğraşıyorum..Yeni açtım bu adresi
Ne güzel köpeğe alışmış çocuk
Büyüyünce kedilerden korkmasına engel olacak bi çözüm mutlaka olmalı
Olmazsa başka sakin kedilere alıştır ki
Kediden kaynaklandığını anlasın
yaa çok şükür hayvanlardan korkan bi cocuk değil ama aslında birazda korksun istiyorum şunlardan dolayı (kedimizin adı )Leon asla bunu yapmaktan vazgecmicek çünkü kaçıncı can yakması hadi eli kolu diye laf etmedim bu zamana kadar ama bundan sonrsı korkutucu olmaya başladı ikidir yüzüne saldırıyor normal değil.. Gözünden dolayıda endişeliyim hala şimdi prof buldum bir tane yaraları var gözde enfeksiyon kaparsa diye korkuyorum bir kaç foto isteedi ona göre muayne isteyebilirim dedi eve gidip fotoları atmak istiyorum bi an önceÇok geçmiş olsun.çok komik olacak biliyorum ama ben kedilerden çok korkarım sebebi de küçüklüğümde tam da sizin anlattığınız olay gibi bir olay yaşamamkardeşimin evine gidince ayaklarımı yere uzatamam bana dokunmasın diye, evde köşe kapmaca oynarız.insallah kızınızda da böyle bir travma kalmaz
cok sağol canımmgeçmiş olsun canım. Allah korumuş.
kısırlaştı baya oldu.halal böyle çılgın camdan kendisi ile kavga eden bi tip..Herşeyin manyağı bizi buluyor.. ağlancak halime gülüyorum valla..Ahhh evet malesef egeme leona bayılıyor bitiyor okadar can yakmasına rağmen sabah kalkar kalkmaz leona mı gidiyoruz der çok seviyor..Kızgınlıktan dolayı da olabilir kısırlaştırıldı mı?
Kısırlaştırıldıktan sonra da hırçınsa kedinin huyu bu diycem artık.
Çünkü kediler 5 6 aylıktan itibaren kızgınlığa ve ergenliğe girer.
Kısırlaştırıldıktan sonra kedilerin yüzde sekseni sakinleşir
İnşallah sakinleşir anladığım kadarıyla kızınız da kediyi çok seviyor
Haha hep öyle olmaz mı sen olursun kimse olmaz sen gidersin herkes gelir
ÖZledim ben
Çok sağol canımmçok büyük geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?