Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. takım listesinde ve diğer listelerde kilosu sabit olanlar ve artı olanlar da haftaya toparlar buna inanıyorum

Akşam dün ki menü aynı ama ne yapıp edip o pilavdan bir kaşıkla geçiştirmeliyim
Buğdaylı çorba ve fırın patatesle yetinicem salata yoğurt falan
Ekmek yemicem
Şubat ayına iyi başladım
Pilavdan yarım tabak yersem iki günüm çöpe gider
Anında kilo yapıyo
Bir kaşık koyucam eşimin hatırı için çünkü o yaptı
Herşeyin başı sağlık ama emek de önemli
Emeğe saygı

Benzer durum ara ara olduğu için ben de moniye hak veriyorum..

Yazım dilinde mimik, ifade olmadığı için veya mevcut durum hariç farklı durumlarda kullanılan bazı emojiler farklı şeyler hissettirdiği için bazen tek taraf bazen de her iki taraf için negatif duygular hissetmek normal.insanız sonuçta, bugünkü ruh durumum belki karsımdakini yanlış anlamaya müsait de olabilir bunu aşmak için olabildiğince net olmalı ve karşımızdaki insanla daha doğru bir iletişime geçmeliyiz bence..

Artı her emojiyi herkese kullamamalıyız.bunu da ayrıca altını çizerek belirtmek isterim..

Ben saranın geri döneceğini umuyorum..

Kızgınlıktan dolayı da olabilir kısırlaştırıldı mı?
Kısırlaştırıldıktan sonra da hırçınsa kedinin huyu bu diycem artık.
Çünkü kediler 5 6 aylıktan itibaren kızgınlığa ve ergenliğe girer.
Kısırlaştırıldıktan sonra kedilerin yüzde sekseni sakinleşir
İnşallah sakinleşir anladığım kadarıyla kızınız da kediyi çok seviyor

Ay ayyyy
Bayılıcam
En gıcık olduğum konulardan biri

Ulen sabahtan akşama kadar buradaydım full
Neymiş akşam nerdeymişim

Akşam eşimle oturduk ya olsun o kadar

Haha hep öyle olmaz mı sen olursun kimse olmaz sen gidersin herkes gelir

çok büyük geçmiş olsun canım.

Ne güzel köpeğe alışmış çocuk
Büyüyünce kedilerden korkmasına engel olacak bi çözüm mutlaka olmalı
Olmazsa başka sakin kedilere alıştır ki
Kediden kaynaklandığını anlasın
yaa çok şükür hayvanlardan korkan bi cocuk değil ama aslında birazda korksun istiyorum şunlardan dolayı (kedimizin adı )Leon asla bunu yapmaktan vazgecmicek çünkü kaçıncı can yakması hadi eli kolu diye laf etmedim bu zamana kadar ama bundan sonrsı korkutucu olmaya başladı ikidir yüzüne saldırıyor normal değil.. Gözünden dolayıda endişeliyim hala şimdi prof buldum bir tane yaraları var gözde enfeksiyon kaparsa diye korkuyorum bir kaç foto isteedi ona göre muayne isteyebilirim dedi eve gidip fotoları atmak istiyorum bi an önce

kısırlaştı baya oldu.halal böyle çılgın camdan kendisi ile kavga eden bi tip..Herşeyin manyağı bizi buluyor.. ağlancak halime gülüyorum valla..Ahhh evet malesef egeme leona bayılıyor bitiyor okadar can yakmasına rağmen sabah kalkar kalkmaz leona mı gidiyoruz der çok seviyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…