ÖZledim bencok
kısırlaştı baya oldu.halal böyle çılgın camdan kendisi ile kavga eden bi tip..Herşeyin manyağı bizi buluyor.. ağlancak halime gülüyorum valla..Ahhh evet malesef egeme leona bayılıyor bitiyor okadar can yakmasına rağmen sabah kalkar kalkmaz leona mı gidiyoruz der çok seviyor..
IKokunhuzur günaydın
Ortadan kaybolunca benim için üzüldüğün ve önemsediğin için teşekkür ederim
Hoşbulduk
Günaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
Hakikaten kedinin manyağı sizi bulmuş uzak tutacaksınız mecburen kediden.
Aslında kedinin hırçın olmasının muhakkak bi sebebi vardır o sebep ne bilemiyorum işte
Benim de kedim var onunla çok içli dışlıyımdır hırçınlaşsa neye hırçınlaştığını bilir ona göre davranırım
Kedinin sahibinin kediyi iyi incelemesi lazım ne zamanlarda saldırlaşıyor neye tepki veriyor buna bakıp incelemesi lazım aksi halde bu hırçınlık aynen devam eder ve huy olarak ona geçer
Mervecim akşam tüm menüyü spor ve su miktarıyla bir arada versen daha kolay yorumlar ve takip ederizKahvaltı
Bir kase yoğurt
4 5 zeytin
Salatalik ve şekersiz çay
Öğlen
Tarhana çorbası bir tabak
M
Mervecim akşam tüm menüyü spor ve su miktarıyla bir arada versen daha kolay yorumlar ve takip ederiz
hayırtelefonu yok mu sende? telefonla irtibat kursan. aslında okuyordur sayfayı o. hadisara_28 seni bekliyoruz
Allah korumuş.. Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
Canımsın
Ayyyy çookk üzüldüm yaa çok kötü olmuş tamda kedi sahiplenmeyi düşünürken korkuttun beni canım yaa
Kedişler hakkında sende biraz bilgi verir misin mervecim bizde kedi sahiplenmek istiyoruz
Canım yollara dikkat edin iki gün yol sürer şimdi mola felan verecek misin bir yerlerdeTürkiye deydim, almanyaya dönüyorum
seaBahAR
Wydra 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 6
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6 KİLO
Ocak / 2,6
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (599. Etap) ( 66,6 )
Bitiş Kilosu (606. Etap) ( 58,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,91% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,61% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.075 )
Bilgi:
Sevgili wydra 6 Aralık 2018 tarihinde (599. etap) deneme sürecine alınmış ve 601. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
25 Ocak 2019 tarihinde (606. etap) toplam 8,6 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
HosbuldumM Mervish_123 hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?