Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hakikaten kedinin manyağı sizi bulmuş uzak tutacaksınız mecburen kediden.
Aslında kedinin hırçın olmasının muhakkak bi sebebi vardır o sebep ne bilemiyorum işte
Benim de kedim var onunla çok içli dışlıyımdır hırçınlaşsa neye hırçınlaştığını bilir ona göre davranırım
Kedinin sahibinin kediyi iyi incelemesi lazım ne zamanlarda saldırlaşıyor neye tepki veriyor buna bakıp incelemesi lazım aksi halde bu hırçınlık aynen devam eder ve huy olarak ona geçer

IKokunhuzur günaydın
Ortadan kaybolunca benim için üzüldüğün ve önemsediğin için teşekkür ederim
Hoşbulduk

Canımsın

Ayyyy çookk üzüldüm yaa çok kötü olmuş tamda kedi sahiplenmeyi düşünürken korkuttun beni canım yaa

Kedişler hakkında sende biraz bilgi verir misin mervecim bizde kedi sahiplenmek istiyoruz

M

Mervecim akşam tüm menüyü spor ve su miktarıyla bir arada versen daha kolay yorumlar ve takip ederiz

Şuan ilk günün dün akşam her zamanki gibi bir menüm vardı gece karar verdim o yüzden sabah menüyle başladın
Hangi diyeti yapacağına karar veremedim karatay daha yakın geldi bana diyet değilde yeme alışkanlığımi değiştirmek istiyorum o yüzden bugün kitabını alıp okuyacağım

seaBahAR

Wydra 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 6
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6 KİLO

Ocak / 2,6
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,6 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (599. Etap) ( 66,6 )
Bitiş Kilosu (606. Etap) ( 58,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,91% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,61% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.075 )

Bilgi:
Sevgili wydra 6 Aralık 2018 tarihinde (599. etap) deneme sürecine alınmış ve 601. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
25 Ocak 2019 tarihinde (606. etap) toplam 8,6 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Allah korumuş.. Çok geçmiş olsun

Tabi ki veririm benim de kedim su profildeki sapsal.
Istedigin herseyi sorabilirsin ozelden sor ama burada konu dagilmasin

Iyi kilo vermisim kaldi 3 kilom onu da veririm 2 3 haftaya sonra gelsin koruma donemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…