Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve izine ayrılıyorum bugüne kadar burada bir çok şey paylaştık üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaştık bu takıma geldiğimden beri bir kilo fazlam hiç olmadı hatta çoğu zamanda takımı göğüsledim defalarca derece yaptım ama bende insanım robot değilim herkes gibi bende kilo alabilirim bu demek değilki hep kilo alacam hepiniz kilo vermeyi çok istiyorsunuz ve bunun için herkesin çeşitli sebebleri var sağlık için güzellik için v.s. ama benim kendimce çok daha önemli sebebim var ve siz bunu biliyorsunuz bu yüzdenki benim kilo vermem şart ama bu hafta hastalıktır diyetisyenimin serbest bırakmasıydı derken ve aylardır sıkı diyet uyguladığım için yorulduğumdan biraz rahat davranınca 1 kilo fazlam oldu ben bunu çok rahat veririm daha fazlasınıda neyse
Gitmeden şunuda söylemek istiyorum burası sanal ortam olduğu için duygularımızı düşüncelerimizi yazıyla anlattığımız için birbirimizi yanlış anladığımız zamanlarda oldu kimseyi bilerek isteyerek kırmam mümkün değil
istemeden kırdıklarım olduysa kusura bakmasın ve hakkınızı helal edin dilerim hepiniz en kısa sürede istediğiniz kiloya gelirsiniz
Mutlu kalın.......
ben de yürüyüşe çıkıcamNapıyonuz?
Ben yürüyüşe çıkacağım şimdi hadi sizde azcık hareketlenin
Maasallah canım darısı başımıza :)Iyi kilo vermisim kaldi 3 kilom onu da veririm 2 3 haftaya sonra gelsin koruma donemi
Dün akşamdan beri girmemiş canım belki giriş yapmadan girip okuduysa , insallah okuyordur ne mutlu nekadar çok seveni var bunu görmüş olurtelefonu yok mu sende? telefonla irtibat kursan. aslında okuyordur sayfayı o. hadisara_28 seni bekliyoruz
Evet canım karatayda güzel bir sağlıklı beslenme yöntemi insan iki öğün yiyince hiç acikmiyor aralarda sabahları kuruyemiş çok etkiliŞuan ilk günün dün akşam her zamanki gibi bir menüm vardı gece karar verdim o yüzden sabah menüyle başladın
Hangi diyeti yapacağına karar veremedim karatay daha yakın geldi bana diyet değilde yeme alışkanlığımi değiştirmek istiyorum o yüzden bugün kitabını alıp okuyacağım
Tam bir zayıflama yarışması için yazılmış degil mi :))
Tebrik ederim mervecimseaBahAR
Wydra 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 6
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6 KİLO
Ocak / 2,6
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (599. Etap) ( 66,6 )
Bitiş Kilosu (606. Etap) ( 58,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,91% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,61% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.075 )
Bilgi:
Sevgili wydra 6 Aralık 2018 tarihinde (599. etap) deneme sürecine alınmış ve 601. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
25 Ocak 2019 tarihinde (606. etap) toplam 8,6 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Benim kızimın sınavı var onu bekliyorum.hava mükemmelNapıyonuz?
Ben yürüyüşe çıkacağım şimdi hadi sizde azcık hareketlenin
başarılar dilerim canımBenim kızimın sınavı var onu bekliyorum.hava mükemmel
Sağolasın monicimbaşarılar dilerim canım
Çok geçmiş olsun.benim oğlan da çok haşırneşir kedilerle .hem seviniyorum hayvanları seviyor diye hem endişeleniyorum bir zarar gelecek diyeGünaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
Allah sabır versin canımAllah razı olsun canım çok sağol. Bi de bütün bunlar yetmezmiş gibi geçen babamın telefonunda uzaktan kızımın fotosunu gördüm ilk defa yanlışlıkla, toplayamıyorum kendimi. Hiç bakamamıştım fotoğraflarına...
Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallahÖzür dilerim... kızıma mezar yaptırıyordum sonrasında da psikolojik olarak berbat olduğum için aklıma gelmedi açıkcası günlerden bile haberim yok. Sen kilonu sabit yazarım demiştin ama bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?