Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu neydi şimdi saram
Bu mesajı hangi ruh halinde yazdıysan çabuk çık o ruh halinden

Bunu asla kabul etmeyiz gidemezsin nokta .!

Yarışmamız 607. Etap sonuncusu 10. Takımdan sara_28

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

telefonu yok mu sende? telefonla irtibat kursan. aslında okuyordur sayfayı o. hadi sara_28 seni bekliyoruz
Dün akşamdan beri girmemiş canım belki giriş yapmadan girip okuduysa , insallah okuyordur ne mutlu nekadar çok seveni var bunu görmüş olur

Evet canım karatayda güzel bir sağlıklı beslenme yöntemi insan iki öğün yiyince hiç acikmiyor aralarda sabahları kuruyemiş çok etkili

Tebrik eden herkese çok teşekkür ederim dün gece listede kendimi görmek çok mutlu etti insallah herhafta adımı orda görürüm :)
Bu hafta malum okullar açılıyor spora daha çok ağırlık veririm insallah malum 3 sezeryanim var vee kocaman bir göbeğim
Zayıf olacagima çok inaniyorum insallah Rabbimin izniyle ama zayıf ve göbekli olmak istemiyorum
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum .

Tebrik ederim mervecim

Çok geçmiş olsun.benim oğlan da çok haşırneşir kedilerle .hem seviniyorum hayvanları seviyor diye hem endişeleniyorum bir zarar gelecek diye

Özür dilerim... kızıma mezar yaptırıyordum sonrasında da psikolojik olarak berbat olduğum için aklıma gelmedi açıkcası günlerden bile haberim yok. Sen kilonu sabit yazarım demiştin ama bana?
Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…