- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Helal olsun..
Da bir kilo almak gitmek için sebep mi? Veya bir kilo aldığın için seni kimse yargıladımı ?? (ki kimsenin böyle bir hakkı yok, kimseye böyle bir hak tanıma )
Üzüldüm gitmene, bence gitme
Ben yemiyeceğim bunun 1. sebebi 4 ekmeğe karışılık gelmesi değil de sabah kim dışarı çıkacak. Dışarı çıkıp 1 simit alıp dönene kadar oturur kahvaltımı yaparım.
Yani hep kilo vermek zorunda değilsin ki tatlım arada da alacaksın. Hayat bu yani 10 verip 1 alacağız. (Kilo olarak)
Yorulduğunu biliyorum 7 aydır sıkı bi diyettesin biraz dinlenmek hakkındır. Kalan kiloları vereceğini de biliyorum zaten sadece şu yıpranma sürecini bi atlat dinlen yine geri dön. Seni çok özleriz çünkü. Birbirimizi yanlış anladığımız kısımlarda zaten açıklayıp tatlıya bağladık hep. Benden yana hakkım helal olsun ama bu veda kalıcı bir veda gibi hissettim niyeyseBen veda istemiyorum ama Git dinlen kafanı topla kendine gelince geri dön
saracım izne ayrılmanı anlarım da veda gibi yazmışsın onu anlamadımbir iki hafta kafa dinleyip takıma giremeyeceksen tamam. ama çabuk gel canım
Ben daha önceki gruplarda derecede yapmıştım mezun da oldum. Ama dediğin gibi sebepler oluyor benim hastalık mesela ve tekrar kendimi burada buldum. Üç almak beş vermek mevzu değil o kilo verebilme azmini daim tutmak önemli. O eski mezun olduğum gruptayken de cok kilo aldığım zamanlar oldu ben esneğim çünkü hayatta hep bu şekilde katı olamayacağım o zaman diyetim de esnek olsun derim. İnşallah sen de iyi bir şekilde dinlenir ve tekrar aramıza dönersin.
sara_28 canım yazın veda yazısı olmuş sanki biraz dinlen kaldığın yerden devam et ki önemli işine başla
Canım noldu lütfen gitme evet bu ortamda birbirimizi gormedigimiz için yanlış anlaşılmalar olması çok normal seni ne üzdü bilmiyorum ama gidiyor olmana çok üzüldüm
Bir hafta istersen dinlen sonra geri dön bizlere ilham oluyorsunuz siz eskiler giderse bizlere kim ilham olacak
Çok güzel bir muradın var daha yolun var bence neye kime kırıldığını söyleseydin tatlıya bağlanırdı
Elbette ki kilo veremedigin aldığın zamanda olacak dile kolay 7 aydır bu yoldasin
Rabbim inşallah muradini nasip eder Allah a emanet ol
Nereye gidiyorsun. O nasıl ayrılık, hiçbişey anlamadım
Boşver o zaman
Yaaa güzel mi genelde
Şaşırdım
:))
Sağolasın
Program İsmini verebilirsin
Alım satım işi ile ilgilenen bir kurum vb değilde
Şaka işaretim o Benim
Şaka olsun die
Helal olsun ne demek
Hatta diyet arkadaşım diye site var
Kalori hesaplamak istersen oraya da üye olabilirsin
:)))))
İyki sabah simit yedik kardeşim :)))
:))) durun etmeyin
O kadar şaşırdım ki
Ben yokken beni merak ettiğini gördüğüm Mesajları düşün
Keşke gitmesen
Ama kafana koymuşsun
Ben geldim sen gidiyorsun
Çok üzgünüm
Özel mesajımı da açtım çoktan
Ama yazmadın
Ah yaa
İnşallah allah sağlıklı ve hayırlı şekilde ulaştırır hepinizi
sanırım sara beni yanlış anladı.
Özel mesaj atmıştım, liste paylaşım saatinin bitmesine 3 dakika kala.
mesajım şu:
saracım bu hafta dengeleyebilecek misin , izin mi istersin. acele cevap kuzum 3 dk da.
Mesajımı cevapladı ve ben 2.mesajı attım:
listeyi düzeltme saati geçti kuzum o yüzden izne ayrılamıyorsun. Zaten serbestte 2. haftan ve bitiyor, dengelersin diye düşünüyorum.
Burada maalesef mimik yok, sadece klavye..
üzgünüm.
Hoşgeldin tekrar iyi ki geri geldin ortadan kaybolunca üzülmüştüm
Nasıl bi diyet canım bu bize de tüyo ver
Ayyy cascade 50ler benim de hayalim en son lise de 57 kiloydum acaba o rakamı görebilir miyim tartıda tekrar
Program ismi soracaktım bulunca kaybolmasın diye alıntıladım
Canım instagramda diyet sayfaları var inanılmaz lezzetli tarifler veriyorlar insan diyette olduğunu unutuyor bu tariflerle
Çok üzüldüm, bu şekilde bi gidiş yakışmadı sana. Sanırım çok yorgunsun ben son zamanlarda sende bunu hissettim umarım kafanı dinleyip geri gelirsin
Baptın güzelim o kalori miktarı nede görülmüş
Hoşgeldin Mervecim
Günaydın
Çok düşündüm yazsam mı diye tekrar mesaj ...
Mesajını okuduğumda hislerimden ve yazdıklarından anladığımı yazmak istiyorum
Kaptanın yazdığı mesajlarda sorun yok bence
Haber almak istemiş sadece bildirimde bulunmak için.
Dengeleyebilecek misin diye sorulduğunda moralin mi bozuldu acaba ,
çünkü geldiğimizden beri bir kilo fazlam hiç olmadı, çoğu zaman takımı göğüsledim, defalarca derece yaptım, robot değilim vb yazmışsın
Ki üzüldüğün anlaşılıyor
Bu sefer bir kilon fazla olmuş
Onu da verebilirim demişsin
Anlıyorum seni
Ben de senin gibi dıygusalım
Eğer kendini hazır ve huzurlu hissediyorsan yol yakınken gitme
Ama gitmek seni mutlu edecekse de git
İnşallah herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur
Allah’a emanet ol
Benzer durum ara ara olduğu için ben de moniye hak veriyorum..
Yazım dilinde mimik, ifade olmadığı için veya mevcut durum hariç farklı durumlarda kullanılan bazı emojiler farklı şeyler hissettirdiği için bazen tek taraf bazen de her iki taraf için negatif duygular hissetmek normal.insanız sonuçta, bugünkü ruh durumum belki karsımdakini yanlış anlamaya müsait de olabilirbunu aşmak için olabildiğince net olmalı ve karşımızdaki insanla daha doğru bir iletişime geçmeliyiz bence..
Artı her emojiyi herkese kullamamalıyız.bunu da ayrıca altını çizerek belirtmek isterim..
Ben saranın geri döneceğini umuyorum..
hayırlı günler kızlar, sara yok keyfim yok..
telefonu yok mu sende? telefonla irtibat kursan. aslında okuyordur sayfayı o. hadisara_28 seni bekliyoruz
Bu neydi şimdi saram
Bu mesajı hangi ruh halinde yazdıysan çabuk çık o ruh halinden
Bunu asla kabul etmeyiz gidemezsin nokta .!
Dün akşamdan beri girmemiş canım belki giriş yapmadan girip okuduysa , insallah okuyordur ne mutlu nekadar çok seveni var bunu görmüş olur
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ilgili alakalı güzel mesajlarınız için öncelikle şunu belirteyim çok hastayım bu nasıl grip üşütme bilmiyorum bu sabah yine acildeydik iğne yaptılar eve geldim yatıyordum şimdi uyandım dün gece bu mesajı yazdıktan sonra çıktım bi daha gelmedim zaten gelecek halimde yoktu bugünlerde özel yaşantımda da biraz zorlu bir zamandan geçtiğim için bu aralar aşırı alıngan ve duygusalım kilo aldım diye takımı zor durumda bıraktığım için kendime kızgınım aslında
Benim serbestte bu ikinci haftam ama serbest takılmayacam arada belki küçük bir kaçamak eğer bu hafta izinli sayılabilirsem iyi olur yok sayılamazsam cuma günü kilo bildirimi mi yapayım menü ve paylaşımdan bir hafta daha muaf olayım bedenen ve ruhen iyi olmaya ihtiyacım var
Burada birbirimizin üzerinde emeğimiz çok fazla hiçbirinizi görmesemde çok seviyorum dün geceki ruh halimle yazdığım mesajda tamamen gidiyormuş gibi yazmışım mezun olmadan biyere gitmiyorum mezun oluncada gitmeye niyetim yok sadece biraz zamana ihtiyacım var çok yorgunum beni anlayacağınızı umuyorum.......