Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Helal olsun..

Da bir kilo almak gitmek için sebep mi? Veya bir kilo aldığın için seni kimse yargıladımı ?? (ki kimsenin böyle bir hakkı yok, kimseye böyle bir hak tanıma )

Üzüldüm gitmene, bence gitme

saracım izne ayrılmanı anlarım da veda gibi yazmışsın onu anlamadım bir iki hafta kafa dinleyip takıma giremeyeceksen tamam. ama çabuk gel canım

sara_28 canım yazın veda yazısı olmuş sanki biraz dinlen kaldığın yerden devam et ki önemli işine başla

Nereye gidiyorsun. O nasıl ayrılık, hiçbişey anlamadım

hayırlı günler kızlar, sara yok keyfim yok..

telefonu yok mu sende? telefonla irtibat kursan. aslında okuyordur sayfayı o. hadi sara_28 seni bekliyoruz

Bu neydi şimdi saram
Bu mesajı hangi ruh halinde yazdıysan çabuk çık o ruh halinden

Bunu asla kabul etmeyiz gidemezsin nokta .!

Dün akşamdan beri girmemiş canım belki giriş yapmadan girip okuduysa , insallah okuyordur ne mutlu nekadar çok seveni var bunu görmüş olur

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ilgili alakalı güzel mesajlarınız için öncelikle şunu belirteyim çok hastayım bu nasıl grip üşütme bilmiyorum bu sabah yine acildeydik iğne yaptılar eve geldim yatıyordum şimdi uyandım dün gece bu mesajı yazdıktan sonra çıktım bi daha gelmedim zaten gelecek halimde yoktu bugünlerde özel yaşantımda da biraz zorlu bir zamandan geçtiğim için bu aralar aşırı alıngan ve duygusalım kilo aldım diye takımı zor durumda bıraktığım için kendime kızgınım aslında moni cim sana alınmadım üstelik mesajını geç gördüğüm için senide zor durumda bıraktım bunada üzüldüm iyileşince sana telimi yazarım canım benim şu anda öksürmekten konuşamıyorum bile
Benim serbestte bu ikinci haftam ama serbest takılmayacam arada belki küçük bir kaçamak eğer bu hafta izinli sayılabilirsem iyi olur yok sayılamazsam cuma günü kilo bildirimi mi yapayım menü ve paylaşımdan bir hafta daha muaf olayım bedenen ve ruhen iyi olmaya ihtiyacım var

Burada birbirimizin üzerinde emeğimiz çok fazla hiçbirinizi görmesemde çok seviyorum dün geceki ruh halimle yazdığım mesajda tamamen gidiyormuş gibi yazmışım mezun olmadan biyere gitmiyorum mezun oluncada gitmeye niyetim yok sadece biraz zamana ihtiyacım var çok yorgunum beni anlayacağınızı umuyorum.......

İyi akşamlar
Yorucu bir gündü

Kahvaltı
Saat 10:00 u biraz geçe
8 siyah zeytin
8 yeşil zeytin
3-4 lokma keçi peyniri
1 simit

Öğle
Yok

Ara
Bitter çikolata

Akşam
Bir-iki kaşık pirinç pilavı
Çorba , salata
Fırında sebzeli patatesli köfte yemeyi planlıyorum
Birazdan....

Spor
57 dak basit bacak hareketleri (17 dakikası dünden vildiremediğim)
35 dakika kesintisiz yavaş tempo yürüyüş
Dünden 60 adet basit hareket

moni

Tamam o zaman sen biraz daha dinlen ondan sonra kaldığın yerden devam..

Acil şifalar diliyorum, Allah ne sıkıntıların varsa gidersin inşallah

Selam canımcıklarımm
Ya ben yine bir şeyler söyleyeceğim ama
Geçen sefer gitmeme izin vetmemiştiniz çok teşekkürletrt
Ama olmuyor ya veremiyorum. Bitkaç gün sonra regl olacağım kilo 76 gösterdi, daha 5 gün öncesinden 2 kilo şişlik, canım çok sıkkın
Hem çocuk uyuyunca işlerimi yapıyorum normalde çünkü o uyanıkken onunla ilgilenmem gerekiyor oyna bi kenarda ben iş yapayım demeye içim el vermiyor .o uyuyunca da buraya girip yazılanları okumak menü yazmak, ki menületim de hep yazılamayacak cinsten. Çok vaktimi alıyor işler de kalıyor, zaten ders de çalılmam lazım geceleri , hem okul hem kpss ama ben ne yazılmış ne muhabbetler var diye meraktan :) dersi burakıp buraya giriyorum vs.vs. yani velhasılkelam bana müsaade zaten as takıma giremedim, girecek gibi de gözükmüyorum. Ama zayıflarsam bir gün mutlaka yazarım. Moni kaptana ve herkese bol bol öpücükler gönderiyorum bacılarımmm

Tekrar çok geçmiş olsun saram
seviliyorsun

Bence gitme burada olduğun sürece az da olsa kontrollü oluyorsun gidersen kontrolünü hepten bırakıp kilo alabilirsin benim gibi dinlenmek istiyorsan tamam ama tamamen gitme derim

saracım çok geçmiş olsun. ben de hastayım kaç gündür ilaç kullanıyorum hala tam düzelemedim. insanı mahvediyor. seni anlıyorum canım.
o zaman sen azcık dinlen, iyileş.... sonra sohbetlere devam

Selam canımcıklarımm

kuzum bence de azcık ara ver ve gel. bak burada herkes tıkır tıkır kilo mu veriyor sanki. ben de sallantıdayım. ama burayı takip et. yine de kilonu korumanı sağlar. çok yoğun olduğunda girmezsin.

Biliyorum canım ilk gün olduğunu başarılar dilerim ben hatırlatmak istedim. Kolay gelsin bakalım Karatay ın felsefelerini uygulayabilirsen çok güzel kilo verenler var bununla , ben genelde kalori hesabına göre takılıyorum kalorisi düşğk yiyecekler yemeye çalışıyorum umarım başarılı oluruz hepimiz

Tabi ki veririm benim de kedim su profildeki sapsal.
Istedigin herseyi sorabilirsin ozelden sor ama burada konu dagilmasin

Çok tatlı bu ya yerim onu tamam yazıyorum özelden

Canım bir kilo artı değil miydi senin yanlış kı hatırlıyorum , bazen abarttığımız bi günün ertesi günü hemen bir kilo fazla çıkıyoruz yada bazen ödemden yarım kilo fazla çıkıyoruz bunları düşün direk yağ olarak yerleştiğini düşünmüyorum o kilonun sana. Ve çok geçmiş olsun bedenen ve ruhen şifalar dilerim sana.

Menüm
Sabah
1 kase müsli
Ara
1 muz
Öğle
Domates
3 küçük dilim peynir
Omlet (1 yumurta)
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 bardak süt
Akşam
Fırında pişmiş köfte 3 tane
Bulgur pilavı 3 y.k.
Yarım kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

2lt su
20 dakika karın egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…