Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim canım inşallah öyledir

saracım çok geçmiş olsun. ben de hastayım kaç gündür ilaç kullanıyorum hala tam düzelemedim. insanı mahvediyor. seni anlıyorum canım.
o zaman sen azcık dinlen, iyileş.... sonra sohbetlere devam

Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun Fulyacım bu hastalık mahvetti beni inanki ilaçla ayakta duruyorum ilacın etkisi geçtimi kolumu bile kaldıramıyorum

Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 elma
1 portakal

Ara
1 avuç çiğ kabak çekirdek
6 badem
1 portakal
1,5 hindistan cevizli kurabiye

Akşam
1 dilim ıspanaklı peynir
1 porsiyon salata
1 elma

O aradaki kurabiye olmadı evet Ama akşam yaptığım sıcacık ıspanaklı börekten 1 küçük dilimle kurtulmak büyük başarı. Dilimim küçük tadımlık gibi bir şey. Eskiye göre nispeten azaldı öğünlerim azıcık düzene girdi gibi. Boş zamanlarda ekstra atıştırmalar yapmıyorum.

Olsun olur o kadar

moni
Akşam menüm de ufak değişiklik oldu
Pilav 1-2 kaşık demiştim 3 kaşık oldu
Yoğurt dedim ama yemedim
Çorbayı da içmedim

Çorbanın kalorisi pilavı karşılıyor. Sorun olmamış bence :) Pilav demeyin geçen hafta yediğim pilavı ben toplasan son on senemde yemedim. Bağlantım zayıftı neyseki menü bildirimi yapamadım topikten terliklerle kovalardanız

Ahahaha sus sus :))))
Aynen ben de onu düşündüm çorbanın kalorisi pilavı karşıladı
Çünkü buğday çorbası 200-250 kalori ediyor
Gerçi yarım kaseydi 125 olucaktı

Ahahaha sus sus :))))
Aynen ben de onu düşündüm çorbanın kalorisi pilavı karşıladı
Çünkü buğday çorbası 200-250 kalori ediyor
Gerçi yarım kaseydi 125 olucaktı

Pilav yağ az şekilde yapılmışsa kalorisi aslında çok yüksek bir yiyecek değil. 1 yemek kaşığı sade pirinç pilavı 35 kalori yazıyor benim girdiğim sitede. Ben de kalori diyeti yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum hala o moda girememiş olsam da.

Aynen
Zeytinyağı kullanıyoruz biz yıllardır yemeklerde
35 falandı galiba evet
Diyet arkadaşımı kullanıyorum ama ben de tam oturtmadım
Habire kalori günlüğümü sıfırlıyorum
Ya ben öyle bi sıkılgan biriyim ki
Habire daldan dala
Daldan dala

kuzum bence de azcık ara ver ve gel. bak burada herkes tıkır tıkır kilo mu veriyor sanki. ben de sallantıdayım. ama burayı takip et. yine de kilonu korumanı sağlar. çok yoğun olduğunda girmezsin.
Bakalım en azından nisana kadar 2 ay kampa girmem lazım . sonrasında zaten yine görüşürüz inşallah

yıllardır ilk üye olduğum haliyle duruyor Sadece kilo filan kısmını güncelliyorum. Çok önce burada diyet gruplarının birinde kilo verirken kullanmıştım. Mezun da oldum ama hayat beni tekrar mecbur etti. Ya da kendi üşengençliğim.

Evet
Profil foton da eski
2009 üyesi
Hey gidi yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…