Biliyorum canım ilk gün olduğunu başarılar dilerim ben hatırlatmak istedim. Kolay gelsin bakalım Karatay ın felsefelerini uygulayabilirsen çok güzel kilo verenler var bununla , ben genelde kalori hesabına göre takılıyorum kalorisi düşğk yiyecekler yemeye çalışıyorum umarım başarılı oluruz hepimiz
Çok tatlı bu ya yerim onu tamam yazıyorum özelden
Canım bir kilo artı değil miydi senin yanlış kı hatırlıyorum , bazen abarttığımız bi günün ertesi günü hemen bir kilo fazla çıkıyoruz yada bazen ödemden yarım kilo fazla çıkıyoruz bunları düşün direk yağ olarak yerleştiğini düşünmüyorum o kilonun sana. Ve çok geçmiş olsun bedenen ve ruhen şifalar dilerim sana.
saracım çok geçmiş olsun. ben de hastayım kaç gündür ilaç kullanıyorum hala tam düzelemedim. insanı mahvediyor. seni anlıyorum canım.
o zaman sen azcık dinlen, iyileş.... sonra sohbetlere devam
aynen canım. Rabbim cümlemize şifa versin.Teşekkür ederim canımsanada çok geçmiş olsun Fulyacım bu hastalık mahvetti beni inanki ilaçla ayakta duruyorum ilacın etkisi geçtimi kolumu bile kaldıramıyorum
EvetttTekrar çok geçmiş olsun saram
seviliyorsun
Olsun olur o kadarMenü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 elma
1 portakal
Ara
1 avuç çiğ kabak çekirdek
6 badem
1 portakal
1,5 hindistan cevizli kurabiye
Akşam
1 dilim ıspanaklı peynir
1 porsiyon salata
1 elma
O aradaki kurabiye olmadı evetAma akşam yaptığım sıcacık ıspanaklı börekten 1 küçük dilimle kurtulmak büyük başarı. Dilimim küçük tadımlık gibi bir şey. Eskiye göre nispeten azaldı öğünlerim azıcık düzene girdi gibi. Boş zamanlarda ekstra atıştırmalar yapmıyorum.
moni
Akşam menüm de ufak değişiklik oldu
Pilav 1-2 kaşık demiştim 3 kaşık oldu
Yoğurt dedim ama yemedim
Çorbayı da içmedim
Ahahaha sus sus :))))Çorbanın kalorisi pilavı karşılıyor. Sorun olmamış bence :) Pilav demeyin geçen hafta yediğim pilavı ben toplasan son on senemde yemedim. Bağlantım zayıftı neyseki menü bildirimi yapamadım topikten terliklerle kovalardanız
Ahahaha sus sus :))))
Aynen ben de onu düşündüm çorbanın kalorisi pilavı karşıladı
Çünkü buğday çorbası 200-250 kalori ediyor
Gerçi yarım kaseydi 125 olucaktı
AynenPilav yağ az şekilde yapılmışsa kalorisi aslında çok yüksek bir yiyecek değil. 1 yemek kaşığı sade pirinç pilavı 35 kalori yazıyor benim girdiğim sitede. Ben de kalori diyeti yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum hala o moda girememiş olsam da.
Bakalım en azından nisana kadar 2 ay kampa girmem lazım . sonrasında zaten yine görüşürüz inşallahkuzum bence de azcık ara ver ve gel. bak burada herkes tıkır tıkır kilo mu veriyor sanki. ben de sallantıdayım. ama burayı takip et. yine de kilonu korumanı sağlar. çok yoğun olduğunda girmezsin.
yıllardır ilk üye olduğum haliyle duruyorAynen
Zeytinyağı kullanıyoruz biz yıllardır yemeklerde
35 falandı galiba evet
Diyet arkadaşımı kullanıyorum ama ben de tam oturtmadım
Habire kalori günlüğümü sıfırlıyorum
Ya ben öyle bi sıkılgan biriyim ki
Habire daldan dala
Daldan dala
Evetyıllardır ilk üye olduğum haliyle duruyorSadece kilo filan kısmını güncelliyorum. Çok önce burada diyet gruplarının birinde kilo verirken kullanmıştım. Mezun da oldum ama hayat beni tekrar mecbur etti. Ya da kendi üşengençliğim.
Kızlar bugun ctesi malum eşimle ikimizde dağıttık kalori diyet hak getire valla şuan vicdanende rahatsızım neden çünkü midem patlicak gibi ama kesinlikle ptesiyi beklemeyeceğim hemen yarın tekrar dikkat etmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?