Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım karatayda güzel bir sağlıklı beslenme yöntemi insan iki öğün yiyince hiç acikmiyor aralarda sabahları kuruyemiş çok etkili
Ekmek yemeden yapamıyorum bundan nasil kurtulacağım hiç bilmiyorum insanlar tatlı çikolata hayali kurar ben ekmek
Diyet de menemen vs serbest yumurta da ama. Ben ekmeksiz yiyemedigim için onları yemiyorum galiba uzun bir süre hayatımda olmayacaklar

Yanlış mı yönlendiriyorum bilmiyorum ama ben bu seferki diyetimde tam buğday ekmeği ve çok tahıllı ekmek veya tam buğdaylı tortilla yiyorum bunu günde iki dilimle sınırlandırmaya çalışıyorum en azından dediğin gibi ekmeksiz gitmeyen şeylerde yanında iyi oluyor ve tok tutuyor kendimi diyette gibi hissetmiyorum özellikle tortilla yediğim zaman

Annem babamın ekmeğini kendi yapıyor fırında babam kepekli un alıyor köyden mayasız şekilde yapıp pişiriyor annem
acaba ekmeğini kendim mi yapsam

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Yoğurt kürü

Öğlen
Bir adet lahmacun
Maydonoz
Ayran

Ara
Üç gün kurusu kayısı
Bir tam ceviz
Sade kahve

Akşam
Küçük bir porsiyon yeşil fasulye
Üç kaşık yoğurt

Su çok içemedim gün boyu dışardaydım
Spor yok ama öğlen 1den 5e kadar dışarda ve aktiftim bi yarım saat kırk beş dakika yemek yerken oturdum sadece çok yorulmuşum

Birde su var ekmeği yersem galiba kendimi tutamam gibi geliyor en iyisi hiç yememek
Ya ekmeğe alternatif doyurucu şeyler de var mesela ben yeni keşfettim yulaf unu bir Harika , yulaf ezmesi alıp rondodan geçiriyorum omlet yapıyorum onunla inanılmaz doyurucu oluyor ve uzun süre tok tutuyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…