- 5 Aralık 2018
- 1.742
- 8.075
- 158
Bi ara geldim nette alıntı alıntıla gidiyordum ki net gitti şimdi bi daha geldim
Çık çık yürüyüş iyidir
Sağol canım
İnşallah güzel bi not alır
Aynen gitme bi yere hep burda ol bak ben mezun oldum hala burdayım gitmiyom bi yere
O sondaki pilav bozdu işi çok fazla sabah zaten simit yiyerek 4 dilim ekmek yemiş oldun akşamda pilavla 5 dilim yaptın
Tatlım sen bilirsin senin kararın ama burda kalman senin için daha iyi olur
En azından motive olursun
Sağol canım
Amiinn
Baya bi karbonlu menü olmuş
Protein iyi
Ancak sebze çok az var
Karbonu azaltmalısın
ben de yürüyüşe çıkıcam
Gözüm yemiyor ama zorlucam
Çık çık yürüyüş iyidir
Tebrik ederim mervecim
Sağol canım
Benim kızimın sınavı var onu bekliyorum.hava mükemmel
İnşallah güzel bi not alır
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ilgili alakalı güzel mesajlarınız için öncelikle şunu belirteyim çok hastayım bu nasıl grip üşütme bilmiyorum bu sabah yine acildeydik iğne yaptılar eve geldim yatıyordum şimdi uyandım dün gece bu mesajı yazdıktan sonra çıktım bi daha gelmedim zaten gelecek halimde yoktu bugünlerde özel yaşantımda da biraz zorlu bir zamandan geçtiğim için bu aralar aşırı alıngan ve duygusalım kilo aldım diye takımı zor durumda bıraktığım için kendime kızgınım aslındamoni cim sana alınmadım üstelik mesajını geç gördüğüm için senide zor durumda bıraktım bunada üzüldüm iyileşince sana telimi yazarım canım benim şu anda öksürmekten konuşamıyorum bile
Benim serbestte bu ikinci haftam ama serbest takılmayacam arada belki küçük bir kaçamak eğer bu hafta izinli sayılabilirsem iyi olur yok sayılamazsam cuma günü kilo bildirimi mi yapayım menü ve paylaşımdan bir hafta daha muaf olayım bedenen ve ruhen iyi olmaya ihtiyacım var
Burada birbirimizin üzerinde emeğimiz çok fazla hiçbirinizi görmesemde çok seviyorum dün geceki ruh halimle yazdığım mesajda tamamen gidiyormuş gibi yazmışım mezun olmadan biyere gitmiyorum mezun oluncada gitmeye niyetim yok sadece biraz zamana ihtiyacım var çok yorgunum beni anlayacağınızı umuyorum.......
Aynen gitme bi yere hep burda ol bak ben mezun oldum hala burdayım gitmiyom bi yere
İyi akşamlar
Yorucu bir gündü
Kahvaltı
Saat 10:00 u biraz geçe
8 siyah zeytin
8 yeşil zeytin
3-4 lokma keçi peyniri
1 simit
Öğle
Yok
Ara
Bitter çikolata
Akşam
Bir-iki kaşık pirinç pilavı
Çorba , salata
Fırında sebzeli patatesli köfte yemeyi planlıyorum
Birazdan....
Spor
57 dak basit bacak hareketleri (17 dakikası dünden vildiremediğim)
35 dakika kesintisiz yavaş tempo yürüyüş
Dünden 60 adet basit hareket
moni
O sondaki pilav bozdu işi çok fazla sabah zaten simit yiyerek 4 dilim ekmek yemiş oldun akşamda pilavla 5 dilim yaptın
Selam canımcıklarımm
Ya ben yine bir şeyler söyleyeceğim ama
Geçen sefer gitmeme izin vetmemiştiniz çok teşekkürletrt
Ama olmuyor ya veremiyorum. Bitkaç gün sonra regl olacağım kilo 76 gösterdi, daha 5 gün öncesinden 2 kilo şişlik, canım çok sıkkın
Hem çocuk uyuyunca işlerimi yapıyorum normalde çünkü o uyanıkken onunla ilgilenmem gerekiyor oyna bi kenarda ben iş yapayım demeye içim el vermiyor .o uyuyunca da buraya girip yazılanları okumak menü yazmak, ki menületim de hep yazılamayacak cinsten. Çok vaktimi alıyor işler de kalıyor, zaten ders de çalılmam lazım geceleri , hem okul hem kpss ama ben ne yazılmış ne muhabbetler var diye meraktan :) dersi burakıp buraya giriyorum vs.vs. yani velhasılkelam bana müsaade zaten as takıma giremedim, girecek gibi de gözükmüyorum. Ama zayıflarsam bir gün mutlaka yazarım. Moni kaptana ve herkese bol bol öpücükler gönderiyorum bacılarımmm
Tatlım sen bilirsin senin kararın ama burda kalman senin için daha iyi olur
En azından motive olursun
Sağol canım
Amiinn
Menüm
Sabah
1 kase müsli
Ara
1 muz
Öğle
Domates
3 küçük dilim peynir