Sağol yaa çok teşekkür ederim içtenliğin içinAa o zaman sadece ekmek yiyecen
Kolesterolünü korumak için sebze meyve dengesi diyim sana o zaman
Gene denge buldum sana
Tamam da seni nasıl döveyim ben kıyamam ki
İyi geceler
Allah rahatlık versin
Oku oku
Kahvaltı kusursuz
Öğle de gayet iyi
Arada ayvayı yemişsin
Su spor Harika
Patlamış mısır yağsız ve tuzsuz bence
mezun üye olduğun için listeye giriş şartları farklı.
Sağol yaa çok teşekkür ederim içtenliğin için
Ulen valla çıkıyorum mecburen byeee
Wydra diyette hindi füme olurmu mısır
kuşum yazılı görevler yok. takımla ilgilenmek ki zaten yapıyosun. onun haricinde liste hazırlamayı öğrenmek, yarışma genel kurallarını bilmek gibi. pazartesi kilo bildirimlerini, menü bildirimlerini de tutabilirsin. istersen ve vaktin varsa.moni cim benim görevim ney tam olarak sana yardım etmeliyim de hangi konularda onları da konuşalım da görevlerimi bileyim yapayım onları da
kuzum gönlüm tabii ki kalmandan yana.moni ben çıkabilir miyim ablacım . seni bekledim bu saate kadar
kuşum yazılı görevler yok. takımla ilgilenmek ki zaten yapıyosun. onun haricinde liste hazırlamayı öğrenmek, yarışma genel kurallarını bilmek gibi. pazartesi kilo bildirimlerini, menü bildirimlerini de tutabilirsin. istersen ve vaktin varsa.
yarışmanın tüm kuırallarının olduğu karar defterinin güncellenmiş hali:
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
İyi de kuzum eriyip erimemesi sıkıntı değil ki sıkıntı olan eriyip nereye gittiği
Karbon eriyince direk yeğe gidiyor yağları sarıp sarmalıyor
O yüzden karbon karbon diyom ben
Evet az kalorili olur yakarsın ama bu sefer giden kilo kastan giderse ne yapcan?
Sağlıksız kilo vermeni istemiyom o yüzden az karbon al diye ısrarcıyım
Hatta şöyle aldığın proteinin 2 katı kadar karbon almalısın daha fazla
İyi seyirler
Desene şimdiden zihinlerinizi ele geçirdim
Bugün yoğun bir gündü ara ara girdim menü yazmaya yeni vaktim oldu
Sabah :
1haslanmis yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir kaşar peyniri
1dilim ekmek
Siyah yeşil zeytin 2 ser tane
Ara : Sade türk kahvesi
Öğle :16.30
1kase tarhana çorbasi
Menemen
Yoğurt
Roka turp
Ara: 3 hurma
2 lt su spor yok
Teşekkür ederim canımGüzel bir menü
Teşekkür ederim her şey için hakkınızı helal edin kızlarrr byee ❤kuzum gönlüm tabii ki kalmandan yana.ama zorlamakta istemem. sana bırakıyorum,
Teşekkür ederim her şey için hakkınızı helal edin kızlarrr byee ❤
Allah şifa versin, geçmiş olsun canım, dikkat edin yanyana birakmayinGünaydın kızlar dün çok kötü bişey geldi başıma kızım2 yaşında 1.5 yasında da annemde kedi var ..Kedimiz biraz asi saldırgan hep sağını solunu çizer benim kızın derinde çiziyor o tırnakları her hafta kestirmemize rağmen..Dün bir çığlık kıyamet benim kız ilk defa katıldı ağlarken ne olduğunu anlamaya çalışırken bi açtı gözünü içi sırf kan yüzü gözü kan oldu bi anda çocuğun neye uğradığımı ne yapcağımı şaşırdım gece acildeydik korneasında bir zarar yok cok şükür alt göz kapak içini çizmiş allah korudu kızımı cok uçundan döndük mahvoldum butun gece hala gözmün önünde o hali ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?