ohh hayırlısıyla vardınız ya..burası da bayağı ısındı, dün 15 dereceydiSabah 6 gibi evden çıktık, 8: 30 da kayseriye vardık. 2 saat kayseriye gezip uçağa binmek üzere havaalanına gittik. Çok şükür bi aksilik olmadan evimize vardık. Şaşılacak bi durum. Biz gitmeden 1 hafta öncesine kadar havalar - 15 lerdeyken biz gittiğimiz gün 6 derece ve bahar havası gibiydi. Dün almanyaya indiğimizde yağmurlu, sisli ve daha soğuktu. Canım memlekettim benim
sonuçlar mart ayında açıklanacakmış canım.iyi geçti dediSınav nasıl geçti obezim
Canım akşam gün içinde neler yedigimizi paylasiyoruzGünaydın
Hâlâ tam olarak menümü ne zaman paylaşman gerektiğini çözemedim akşam gün sonundami yoksa ertesi sabah mi
O yüzden dünü tekrar yazıyorum
Sabah
Salatalik ve bir kaça zeytin
Peynir çok az
Şekersiz çay
Öğle
Tarhana çorbası içtim bir tabak
Ara
Bir avuç leblebi ve su
Akşam
Yeşil mercik yemeği bir tabak ve yanında bir bardak ayran
Yatmadan acıktım yine bi avuç leblebi yedim galiba leblebi diyetlerde önerilmiyor
Artık yok onu yemeyeceğim
Şu 4 5 bardak anca icmisimdir aklıma gelmiyor zorluyorum içmek için onu da leblebi susatti
Sanırım
Spor yok ama çok hareketli bir kızım ve hiç bitmeyen ev işlerin Var spor yapacak vaktim yok
Onun yerine kulaklık takip oynamaya oynaya camasir katladımsayılır mı ki
Evine hoşgeldin canım :)Vardım saracım, çok yorgundum, gözlerim hala yanıyor, mesajları bitirip kalkıp bavulları yerlestirecem
Ya var yaaa
Helal olsun tabi kiTeşekkür ederim her şey için hakkınızı helal edin kızlarrr byee ❤
Canım öğünlerin yetersiz Karatay yapmaya mi karar verdin öyleyse sabah ekmek olmaması normal ama ozamanda kuruyemiş olmalıydıGünaydın
Hâlâ tam olarak menümü ne zaman paylaşman gerektiğini çözemedim akşam gün sonundami yoksa ertesi sabah mi
Sabah
Peynir çok az
Şekersiz çay
Öğle
Ara
Bir avuç leblebi ve su
Akşam
Yatmadan acıktım yine bi avuç leblebi yedim galiba leblebi diyetlerde önerilmiyor
Şu 4 5 bardak anca icmisimdir aklıma gelmiyor zorluyorum içmek için onu da leblebi susatti
Sanırım
Spor yok ama çok hareketli bir kızım ve hiç bitmeyen ev işlerin Var spor yapacak vaktim yok
Teşekkür ederim ilgin içinGeçmiş okuyormm da. Kilon bana yakin takipteyim seni .63.6 çıktım ben de cuma. Bugün saçma sapan bi menum vardi. Ama sanırım ben de p tesi den itibaren diyete basliyiyurmm
Çok geçmiş olsun ve herşey gönlünce ve hayırlısıyla olsunGünaydın herkese cuma acilde oldugum için kilo bildirimi yapamadım takimi zora soktum özür dilerimmoni diskalifiye edebilirmisin beni.. takımı zorda birakmak istemiyorum..ben su hastaligi atlatamadan gelemeyecegm bugün de oğlum hastalandi gece boyu ayaktaydm sıfır uykuyla duruyorum
Gecmis olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
Günaydıınnnn
Yarın kilo bildirimi vaarrrr[/QUOTE
Günaydınnnn
Hayırlı Pazar’larHayırlı pazarlar hanımlar
Günaydın
Sabah
Peynir çok az
Şekersiz çay
Öğle
Ara
Bir avuç leblebi ve su
Akşam
Sanırım
Ben iki gündür burdayım ve pek bi fark olmadi bende bildirim yapacak muyim
Kaptanim benim ne güzel aciklamissinMenünde çok az protein var proteinin miktarını artırmalısın
Karbonu yeterli oranda almışsın
Sebzeye biraz daha ağırlık vermelisin
Suyu artırmalısın çünkü metabolizman 2 litre üstü su içtiğinde hızlanıyor
Tek suyu içemiyorsan limon sık içine, salatalık vs doğra detoks suyu gibi öyle iç
Spor çok olmasa hareket iyidir sayılır diyelim
Kızlar cevap verdi de ben de topluca soralarını yanıtlayayım
Menü bildirimleri akşamdan yapılır ha bi aksilik oldu giremedin ertesi günün sabahı yapılır
Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirim günümüz sen de bildirim yapacaksın
Pazartesi günü kilo bildirme sebebimiz haftasonu kaçamağının önüne geçmek
Cuma gününden cuma gününe yaptığımız kilo bildirimleri çok daha önemlidir
Cuma günü de 12.00a kadar kilo bildirilmesi zorunludur.
EvettttttKaptanim benim ne güzel aciklamissin
Günaydın arkadaşlar hayırlı Pazar’lar
Bugün pek giremem sanırım
Yine arada girerim de full burada olamam
Aile Saadet’i malum
Menümü mutlaka paylaşırım istisnasız
Disiplinli biriyim şükür
Bugün acayip dikkatli olmalıyız
Çünkü haftasonları kaçamak olabiliyor
Herkese iyi dinlenmeler ve iyi eğlenceler
Seviyorum kendimi bazen
Kaptanim benim ne güzel aciklamissin
Süpürgeme biniyorum
Ve gidiyorum
Çok sağol evet bu yüzden de ayrıca mutlu oluyorum beni anladığın içinBiz de seni seviyoruz gez eğlen
Kaçamak yapmayacağını biliyorum
Senin kaçamaklar da benim ki gibi oluyor az
Sağol canımancak düzelteyim kaptan değilim kaptan yardımcısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?