Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın herkese cuma acilde oldugum için kilo bildirimi yapamadım takimi zora soktum özür dilerim moni diskalifiye edebilirmisin beni.. takımı zorda birakmak istemiyorum..ben su hastaligi atlatamadan gelemeyecegm bugün de oğlum hastalandi gece boyu ayaktaydm sıfır uykuyla duruyorum
Gecmis olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun iyilesince gel mutlaka seni ozleriz

Canım yollara dikkat edin iki gün yol sürer şimdi mola felan verecek misin bir yerlerde
Sabah 6 gibi evden çıktık, 8: 30 da kayseriye vardık. 2 saat kayseriye gezip uçağa binmek üzere havaalanına gittik. Çok şükür bi aksilik olmadan evimize vardık. Şaşılacak bi durum. Biz gitmeden 1 hafta öncesine kadar havalar - 15 lerdeyken biz gittiğimiz gün 6 derece ve bahar havası gibiydi. Dün almanyaya indiğimizde yağmurlu, sisli ve daha soğuktu. Canım memlekettim benim

Son düzenleme:
Allah şifa versin, ne derdin sıkıntın varsa geçsin gitsin inşallah. Biraz dinlen, durumunu gözle, ihtiyacın olduğunda burdayiz

Allah ne muradın varsa versin canım

Günaydın
Hâlâ tam olarak menümü ne zaman paylaşman gerektiğini çözemedim akşam gün sonundami yoksa ertesi sabah mi
O yüzden dünü tekrar yazıyorum
Sabah
Salatalik ve bir kaça zeytin
Peynir çok az
Şekersiz çay

Öğle
Tarhana çorbası içtim bir tabak

Ara
Bir avuç leblebi ve su

Akşam
Yeşil mercik yemeği bir tabak ve yanında bir bardak ayran

Yatmadan acıktım yine bi avuç leblebi yedim galiba leblebi diyetlerde önerilmiyor
Artık yok onu yemeyeceğim

Şu 4 5 bardak anca icmisimdir aklıma gelmiyor zorluyorum içmek için onu da leblebi susatti
Sanırım

Spor yok ama çok hareketli bir kızım ve hiç bitmeyen ev işlerin Var spor yapacak vaktim yok
Onun yerine kulaklık takip oynamaya oynaya camasir katladım sayılır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…