Geçmiş okuyormm da. Kilon bana yakin takipteyim seni .
Canım çok geçmiş olsun iyilesince gel mutlaka seni ozlerizGünaydın herkese cuma acilde oldugum için kilo bildirimi yapamadım takimi zora soktum özür dilerimmoni diskalifiye edebilirmisin beni.. takımı zorda birakmak istemiyorum..ben su hastaligi atlatamadan gelemeyecegm bugün de oğlum hastalandi gece boyu ayaktaydm sıfır uykuyla duruyorum
Gecmis olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim tabiki de paylaşırımYarışmamız 607. Etap birincisi 10.Takımdanapril1109
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Hoşgeldin canımŞeker ve ekmeği kestim ama. 20:00den sonrada yemeği bırakıp başlangıç yapacağım
Hosbuldum merhabaHoşgeldin canım
Sabah 6 gibi evden çıktık, 8: 30 da kayseriye vardık. 2 saat kayseriye gezip uçağa binmek üzere havaalanına gittik. Çok şükür bi aksilik olmadan evimize vardık. Şaşılacak bi durum. Biz gitmeden 1 hafta öncesine kadar havalar - 15 lerdeyken biz gittiğimiz gün 6 derece ve bahar havası gibiydi. Dün almanyaya indiğimizde yağmurlu, sisli ve daha soğuktu. Canım memlekettim benimCanım yollara dikkat edin iki gün yol sürer şimdi mola felan verecek misin bir yerlerde
Sınav nasıl geçti obezimBenim kızimın sınavı var onu bekliyorum.hava mükemmel
Allah şifa versin, ne derdin sıkıntın varsa geçsin gitsin inşallah. Biraz dinlen, durumunu gözle, ihtiyacın olduğunda burdayizKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ilgili alakalı güzel mesajlarınız için öncelikle şunu belirteyim çok hastayım bu nasıl grip üşütme bilmiyorum bu sabah yine acildeydik iğne yaptılar eve geldim yatıyordum şimdi uyandım dün gece bu mesajı yazdıktan sonra çıktım bi daha gelmedim zaten gelecek halimde yoktu bugünlerde özel yaşantımda da biraz zorlu bir zamandan geçtiğim için bu aralar aşırı alıngan ve duygusalım kilo aldım diye takımı zor durumda bıraktığım için kendime kızgınım aslındamoni cim sana alınmadım üstelik mesajını geç gördüğüm için senide zor durumda bıraktım bunada üzüldüm iyileşince sana telimi yazarım canım benim şu anda öksürmekten konuşamıyorum bile
Benim serbestte bu ikinci haftam ama serbest takılmayacam arada belki küçük bir kaçamak eğer bu hafta izinli sayılabilirsem iyi olur yok sayılamazsam cuma günü kilo bildirimi mi yapayım menü ve paylaşımdan bir hafta daha muaf olayım bedenen ve ruhen iyi olmaya ihtiyacım var
Burada birbirimizin üzerinde emeğimiz çok fazla hiçbirinizi görmesemde çok seviyorum dün geceki ruh halimle yazdığım mesajda tamamen gidiyormuş gibi yazmışım mezun olmadan biyere gitmiyorum mezun oluncada gitmeye niyetim yok sadece biraz zamana ihtiyacım var çok yorgunum beni anlayacağınızı umuyorum.......
Allah ne muradın varsa versin canımSelam canımcıklarımm
Ya ben yine bir şeyler söyleyeceğim ama
Geçen sefer gitmeme izin vetmemiştiniz çok teşekkürletrt
Ama olmuyor ya veremiyorum. Bitkaç gün sonra regl olacağım kilo 76 gösterdi, daha 5 gün öncesinden 2 kilo şişlik, canım çok sıkkın
Hem çocuk uyuyunca işlerimi yapıyorum normalde çünkü o uyanıkken onunla ilgilenmem gerekiyor oyna bi kenarda ben iş yapayım demeye içim el vermiyor .o uyuyunca da buraya girip yazılanları okumak menü yazmak, ki menületim de hep yazılamayacak cinsten. Çok vaktimi alıyor işler de kalıyor, zaten ders de çalılmam lazım geceleri , hem okul hem kpss ama ben ne yazılmış ne muhabbetler var diye meraktan :) dersi burakıp buraya giriyorum vs.vs. yani velhasılkelam bana müsaade zaten as takıma giremedim, girecek gibi de gözükmüyorum. Ama zayıflarsam bir gün mutlaka yazarım. Moni kaptana ve herkese bol bol öpücükler gönderiyorum bacılarımmm
Vardım saracım, çok yorgundum, gözlerim hala yanıyor, mesajları bitirip kalkıp bavulları yerlestirecemgezegenfeza evine vardınmı canım
Ben iki gündür burdayım ve pek bi fark olmadi bende bildirim yapacak muyimGünaydıınnnn
Yarın kilo bildirimi vaarrrr
Rabbim şifa versin canım, cabuk toparlanda gelUyku ne kıymetli bir sey günlerdir adam akıllı uyudugum yok gece 1 saat uyuyabilirsem ne ala.. cok yorgunum cook ..
Tabiki yapacaksin, bebişini gule gule büyütBen iki gündür burdayım ve pek bi fark olmadi bende bildirim yapacak muyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?