Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Az sebze var. Sebze ve meyvenin ortalaması 1.8 porsiyon olmalı en az
Bu da kilo verirken kolesterolünü düzenler

Çok sağol evet bu yüzden de ayrıca mutlu oluyorum beni anladığın için
Çünkü ben kaçamaklarımı telafi ediyorum
Ayı gibi yemiyorum
Ama işte anlayana....

Tanıdım artık seni o yüzden de anlayabiliyorum

Evet ya ben mesaj yazarken bildirim geliyor

Bakma bildirimlere

Öncelikle teşekkürler
Protein için diyetimde yumurta var yiyemedigim için sut ürünlerine ağırlık verdim dün yoğurt peynir yerim bugün kahvaltıda da yedim
Suyuda elma sirkesi alacağım onunla sabahları içeceğim ,gün icindede dediğin gibi icin e limon ekleyeceğim
Sebze yı de severim ama kışın içinden gelmiyor yemek tati yok sanki ama bundan sonra kahvaltı yada öğlen yemeğinde bir tabak maydonoz tere gibi bi yeşillik tabağı icin e peynir vs. Katip öğünü tamamlamak istiyorum

Aynen güzel olur çünkü yediğimiz sebzeler hem bizi daha uzun süre tok hem de kolesterolümüzü dengeler
Et yiyebilir musun?

Günaydın kızlar.dün nöbetçiydim yeni çıktım nöbetten şimdi kahvaltımı yaptım spora başlayacağım.herkese mutlu bir Pazar günü diliyorum. sara_28 diyetisyenin ne diyorsa onu yapmalısın evet takım önemli ama bu konunun uzmanı o .senin kilo verme amacına çok saygı duyuyorum.umarım bu platformda o mutlu haberi paylaşacağın günleri de hepbirlikte görürüz.moral bu işte çok önemli.sen inancını hiç yitirme canım.

Etle aram iyidir

O zaman protein olarak ete de yüklenebilirsin

Sana zahmet dünün menüsünü de yazabilir misin?

Wydra canım mezuniyetin hayırlı olsun çok sevindim
sara_28 canım çok geçmiş olsun yaşadıkların bizimde zaman zaman yaşadığımız şeyler hepsi geçicek

İnşallah canım inşallah

Teşekkür ederim her şey için hakkınızı helal edin kızlarrr byee ❤

Helal olsun canım sende helal et

Geçmiş olsun canım bu hastalık be menem bişey beni kötü vurdu

Allah şifa versin, ne derdin sıkıntın varsa geçsin gitsin inşallah. Biraz dinlen, durumunu gözle, ihtiyacın olduğunda burdayiz

Sağol canım iyiki varsınız

Vardım saracım, çok yorgundum, gözlerim hala yanıyor, mesajları bitirip kalkıp bavulları yerlestirecem

Evine hoşgeldin canım insanın sevdiklerinin yanına gitmesi güzelde dönmesi hiç güzel değil ayrılıkları sevmiyorum vedaları sevmiyorum gurbeti hele hiç sevmiyorum ama gurbetin içine düştüm

Çok teşekkür ederim canım inancımı yitirmiyorum ama ara ara umutsuzluğa düşüyorum
Diyetisyenimin tavsiyelerine uyuyorumda çok kilo almaktan korkuyorum gerçi o bana beş kilo bile alsan korkma verecez onları dedi ama o kadar zaten almamda yine de kontrollü oluyorum alışkanlık işte

Canım benim kaptan yardımcılığın hayırlı olsun yakıştı arkadaşıma

Merhaba kızlar ben geçtiğimiz haziran ayında 10. Takımdaydım 89la basladigim seruvenime takımımın katkısıyla kısa bi sürede 78e kadar düşmüştüm ağustos ayında elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldim dün gece moni kapanımla görüştüm onun da rızasını alarak artık inşallah yine aranizdayim
Buarada güncel kilom bu sabah 87.1 28 yaşında 1.68 boyunda evli ve 1 çocuk annesiyim

Hoşgeldin tekrardan

Sizlerde kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim baya bi yeni kişi gelmiş inşallah hepberaber güzel başarılar elde ederiz buarada benim verdiğim kiloları geri alma sebebim hic ama hiç dikkat etmedim yediklerime
Eskisinden çok daha fazla düzensiz beslenme rutinim oldu inşallah birdaha aynı hataları tekrarlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…