Evet ya ben mesaj yazarken bildirim geliyorYine gidemeyecek gibi duruyon
Biz de seni seviyoruz gez eğlen
kaptan yardımcılığın hayırlı olsun mervecimKaçamak yapmayacağını biliyorum
Senin kaçamaklar da benim ki gibi oluyor az
Sağol canımancak düzelteyim kaptan değilim kaptan yardımcısıyım
Dün akşam menümü paylaşamadım çocuğu uyutayım derken uyumuşum bende
Kahvaltı
2 kaşık lor
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ
Öğlen
Bir muz
Akşam
Haşlanmış et
İki kaşık bulgur
Yarım kase yeşil fasulye
On bin adım atmışım
Çok sağol evet bu yüzden de ayrıca mutlu oluyorum beni anladığın için
Çünkü ben kaçamaklarımı telafi ediyorum
Ayı gibi yemiyorum
Ama işte anlayana....
Evet ya ben mesaj yazarken bildirim geliyor
Öncelikle teşekkürlerMenünde çok az protein var proteinin miktarını artırmalısın
Karbonu yeterli oranda almışsın
Sebzeye biraz daha ağırlık vermelisin
Suyu artırmalısın çünkü metabolizman 2 litre üstü su içtiğinde hızlanıyor
Tek suyu içemiyorsan limon sık içine, salatalık vs doğra detoks suyu gibi öyle iç
Spor çok olmasa hareket iyidir sayılır diyelim
Kızlar cevap verdi de ben de topluca soralarını yanıtlayayım
Menü bildirimleri akşamdan yapılır ha bi aksilik oldu giremedin ertesi günün sabahı yapılır
Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirim günümüz sen de bildirim yapacaksın
Pazartesi günü kilo bildirme sebebimiz haftasonu kaçamağının önüne geçmek
Cuma gününden cuma gününe yaptığımız kilo bildirimleri çok daha önemlidir
Cuma günü de 12.00a kadar kilo bildirilmesi zorunludur.
Öncelikle teşekkürler
Protein için diyetimde yumurta var yiyemedigim için sut ürünlerine ağırlık verdim dün yoğurt peynir yerim bugün kahvaltıda da yedim
Suyuda elma sirkesi alacağım onunla sabahları içeceğim ,gün icindede dediğin gibi icin e limon ekleyeceğim
Sebze yı de severim ama kışın içinden gelmiyor yemek tati yok sanki ama bundan sonra kahvaltı yada öğlen yemeğinde bir tabak maydonoz tere gibi bi yeşillik tabağı icin e peynir vs. Katip öğünü tamamlamak istiyorum
Etle aram iyidirAynen güzel olur çünkü yediğimiz sebzeler hem bizi daha uzun süre tok hem de kolesterolümüzü dengeler
Et yiyebilir musun?
Etle aram iyidir
Günaydın kızlar.dün nöbetçiydim yeni çıktım nöbetten şimdi kahvaltımı yaptım spora başlayacağım.herkese mutlu bir Pazar günü diliyorum.sara_28 diyetisyenin ne diyorsa onu yapmalısın evet takım önemli ama bu konunun uzmanı o .senin kilo verme amacına çok saygı duyuyorum.umarım bu platformda o mutlu haberi paylaşacağın günleri de hepbirlikte görürüz.moral bu işte çok önemli.sen inancını hiç yitirme canım.
Teşekkür ederim her şey için hakkınızı helal edin kızlarrr byee ❤
Günaydın herkese cuma acilde oldugum için kilo bildirimi yapamadım takimi zora soktum özür dilerimmoni diskalifiye edebilirmisin beni.. takımı zorda birakmak istemiyorum..ben su hastaligi atlatamadan gelemeyecegm bugün de oğlum hastalandi gece boyu ayaktaydm sıfır uykuyla duruyorum
Gecmis olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
Allah şifa versin, ne derdin sıkıntın varsa geçsin gitsin inşallah. Biraz dinlen, durumunu gözle, ihtiyacın olduğunda burdayiz
Vardım saracım, çok yorgundum, gözlerim hala yanıyor, mesajları bitirip kalkıp bavulları yerlestirecem
Günaydın kızlar.dün nöbetçiydim yeni çıktım nöbetten şimdi kahvaltımı yaptım spora başlayacağım.herkese mutlu bir Pazar günü diliyorum.sara_28 diyetisyenin ne diyorsa onu yapmalısın evet takım önemli ama bu konunun uzmanı o .senin kilo verme amacına çok saygı duyuyorum.umarım bu platformda o mutlu haberi paylaşacağın günleri de hepbirlikte görürüz.moral bu işte çok önemli.sen inancını hiç yitirme canım.
Canım benim kaptan yardımcılığın hayırlı olsun yakıştı arkadaşıma
Merhaba kızlar ben geçtiğimiz haziran ayında 10. Takımdaydım 89la basladigim seruvenime takımımın katkısıyla kısa bi sürede 78e kadar düşmüştüm ağustos ayında elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldim dün gecemoni kapanımla görüştüm onun da rızasını alarak artık inşallah yine aranizdayim
Buarada güncel kilom bu sabah 87.128 yaşında 1.68 boyunda evli ve 1 çocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?