- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Hoş bulduk canım çok teşekkürlerHoşgeldin tekrardan
hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben geçtiğimiz haziran ayında 10. Takımdaydım 89la basladigim seruvenime takımımın katkısıyla kısa bi sürede 78e kadar düşmüştüm ağustos ayında elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldim dün gecemoni kapanımla görüştüm onun da rızasını alarak artık inşallah yine aranizdayim
Buarada güncel kilom bu sabah 87.128 yaşında 1.68 boyunda evli ve 1 çocuk annesiyim
Hoş bulduk kaptanimhoşgeldin canım
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben geçtiğimiz haziran ayında 10. Takımdaydım 89la basladigim seruvenime takımımın katkısıyla kısa bi sürede 78e kadar düşmüştüm ağustos ayında elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldim dün gecemoni kapanımla görüştüm onun da rızasını alarak artık inşallah yine aranizdayim
Buarada güncel kilom bu sabah 87.128 yaşında 1.68 boyunda evli ve 1 çocuk annesiyim
Hoş bulduk canimHoşgeldin canım
Bende 36 yaşında 3 çocuk annesiyim bebeğim 7 aylık o iki aylıkken 82 kilo ile diyetisyene başladım iki ay devam ettim bıraktım iki ay sonra tekrar bu sefer kendim başladım toplamda 13 kilo verdim 3 haftadır bu gruptayim 5.5 kilo verdim daha devamı gelecek hedefim 57 çünküSizlerde kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim baya bi yeni kişi gelmiş inşallah hepberaber güzel başarılar elde ederiz buarada benim verdiğim kiloları geri alma sebebim hic ama hiç dikkat etmedim yediklerime
Eskisinden çok daha fazla düzensiz beslenme rutinim oldu inşallah birdaha aynı hataları tekrarlamam
Teşekkür ederim hoş bulduk@Dumbledore hoşgeldiniz
Memnun oldum tanistigmiza canım Allah bağışlasın yavrularınıBende 36 yaşında 3 çocuk annesiyim bebeğim 7 aylık o iki aylıkken 82 kilo ile diyetisyene başladım iki ay devam ettim bıraktım iki ay sonra tekrar bu sefer kendim başladım toplamda 13 kilo verdim 3 haftadır bu gruptayim 5.5 kilo verdim daha devamı gelecek hedefim 57 çünkü
Ama vermek kadar hatta vermekten daha zor korumak sanırım okadar emek heba oluyor insallah tekrar almayiz
İnşallah canım çok haklisinMemnun oldum tanistigmiza canım Allah bağışlasın yavrularını
Inşallah istediğin forma kavuşursun dediğin gibi korumak çok önemli asıl savaş koruma döneminde başlıyor ben geri aldım fakat koruma gibi bi çabam da olmadi zor zamanlar geçirdim yemekten çıkarttım sanırım hırsımı inşallah tekrarlanmaz
Bu ara çıkanlarda epeyi oldu sanki ama yinede baya kalabalikmisiz :)Wydra kuşum menü ve kilo bildiriminden sorumlu güncel üye listemiz:
sara_28 ( muaf)
Pamukprncess
obezzto
hedef56
IKokunhuzur
GIDI
O optumkibbye
KumsalveDeniz
april1109
zeyneppk
Y Ya habibi55
G gulsahhh01
@Amor-a
@_happy_mom_
Cascade_
S Sade01
@nesyaaaaa
S Shezofren88
60kiloyum
@Sekerportakalimm
M Mervish_123
@Dumbledore
Wydra kuşum menü ve kilo bildiriminden sorumlu güncel üye listemiz:
sara_28 ( muaf)
Pamukprncess
obezzto
hedef56
IKokunhuzur
GIDI
O optumkibbye
KumsalveDeniz
april1109
zeyneppk
Y Ya habibi55
G gulsahhh01
@Amor-a
@_happy_mom_
Cascade_
S Sade01
@nesyaaaaa
S Shezofren88
60kiloyum
@Sekerportakalimm
M Mervish_123
@Dumbledore
canım istediğin zaman paylaşımda bulunabilirsin.Teşekkür ederim her şey için hakkınızı helal edin kızlarrr byee ❤
çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin.Günaydın herkese cuma acilde oldugum için kilo bildirimi yapamadım takimi zora soktum özür dilerimmoni diskalifiye edebilirmisin beni.. takımı zorda birakmak istemiyorum..ben su hastaligi atlatamadan gelemeyecegm bugün de oğlum hastalandi gece boyu ayaktaydm sıfır uykuyla duruyorum
Gecmis olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?