Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar kızlar anaaaaammm ne hantallaşmış vücudum 15 20 dk zumba yaptım şu an havuzdan çıkmış gibi ıslağım vucudumdan aşağıya ter süzülerek akıyor bu neymiş ;D
Ne güzel ben spor yaparken korse giyiyorum cokk terliyim diye :)

Ben normalde de çabuk terliyen birisiyim ama zumba bende aşırı sıvı kaybettiriyor ve böyle şakır şakır akacağını da düşünmemiştim
Evet tabi zumba çok terletir birde youtube da cardio videoları var oda feci terletiyor ben 3 doğum yaptığım için bölgesel olarak fazlaliklarim var oyuzden korse giyiyorum nekadar çabuk okadar iyi :)

hoşgeldin canım
ben de yeni sayılırım ama wydra yı etiketlesen iyi olur
kaptan yardımcısı oldu menü takibi yapıcak diye biliyorum

Kızlar bugünkü menüm karbon agırlıklı olmus farkındayım
Sabah : 1 sahanda yumurta 5-6 yeşil zeytin 2 uzun ince beyaz peynir çook az lavaş ekmek o da yumurtayı yemek için
Öğlen : 1 elma
Ara : çeyrek muz
Akşam : 1 kase etsiz kuru fasulye 1 kaşık tereyağlı pirinç pilavı 4 parca julien kesilmiş tavuk 1 kase yogurt
Su : 2 litre
Soor : 24 dk zumba ha bide akşam ekmek fırından sıcak çıkmış en ucundaki sert kısmı yedin yani ufak bir parça ama böyle buram buram karbon olmuş pirinçte nerdeyse 1 aydır yemiyordum oyuzden yedim canım çekti

Camm bende senin durumundayım günlük 1 saat girmeye çalışıyorum ama yinede arada bakıyorum ne yapım bende de var iki oğlan esim başlı başına problem sen yinede umudunu yitirme olrmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…