Ne güzel ben spor yaparken korse giyiyorum cokk terliyim diye :)Selamlar kızlar anaaaaammm ne hantallaşmış vücudum 15 20 dk zumba yaptım şu an havuzdan çıkmış gibi ıslağım vucudumdan aşağıya ter süzülerek akıyor bu neymiş ;D
Ben normalde de çabuk terliyen birisiyim ama zumba bende aşırı sıvı kaybettiriyor ve böyle şakır şakır akacağını da düşünmemiştimNe güzel ben spor yaparken korse giyiyorum cokk terliyim diye :)
Evet tabi zumba çok terletir birde youtube da cardio videoları var oda feci terletiyor ben 3 doğum yaptığım için bölgesel olarak fazlaliklarim var oyuzden korse giyiyorum nekadar çabuk okadar iyi :)Ben normalde de çabuk terliyen birisiyim ama zumba bende aşırı sıvı kaybettiriyor ve böyle şakır şakır akacağını da düşünmemiştim
hoşgeldin canımMenü de vereyim
Sabah 1 dilim tam bugay ekmekten kasarlı sucuklu tost
1 yumurta
1 bardak süt
Akşam tarhana çorbası
Kıymalı kapuska yemeği
Spor 5500 adım
Su 2 litre ama içerim daha
moni (başka kimleri etiketlemem gerekiyor bilmiyorum kızlar bilgi verirseniz sevinirim)
oh ne güzelPazar diye pek sessiz bende yürüyüşten geldim şimdi pek terledim
Hoş bulduk canım sen de hoşgeldin ozmanhoşgeldin canım
ben de yeni sayılırım ama wydra yı etiketlesen iyi olur
kaptan yardımcısı oldu menü takibi yapıcak diye biliyorum
Niyeki neoldu simdi
Camm bende senin durumundayım günlük 1 saat girmeye çalışıyorum ama yinede arada bakıyorum ne yapım bende de var iki oğlan esim başlı başına problem sen yinede umudunu yitirme olrmuSelam canımcıklarımm
Ya ben yine bir şeyler söyleyeceğim ama
Geçen sefer gitmeme izin vetmemiştiniz çok teşekkürletrt
Ama olmuyor ya veremiyorum. Bitkaç gün sonra regl olacağım kilo 76 gösterdi, daha 5 gün öncesinden 2 kilo şişlik, canım çok sıkkın
Hem çocuk uyuyunca işlerimi yapıyorum normalde çünkü o uyanıkken onunla ilgilenmem gerekiyor oyna bi kenarda ben iş yapayım demeye içim el vermiyor .o uyuyunca da buraya girip yazılanları okumak menü yazmak, ki menületim de hep yazılamayacak cinsten. Çok vaktimi alıyor işler de kalıyor, zaten ders de çalılmam lazım geceleri , hem okul hem kpss ama ben ne yazılmış ne muhabbetler var diye meraktan :) dersi burakıp buraya giriyorum vs.vs. yani velhasılkelam bana müsaade zaten as takıma giremedim, girecek gibi de gözükmüyorum. Ama zayıflarsam bir gün mutlaka yazarım. Moni kaptana ve herkese bol bol öpücükler gönderiyorum bacılarımmm
sara_28 ablam çok haklısın aslında ama bu sana okadar alışmışız ki aslında senin yokluğun bizi üzen ablam..Sen uzak kalma ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?