Menü de vereyim
Sabah 1 dilim tam bugay ekmekten kasarlı sucuklu tost
1 yumurta
1 bardak süt
Akşam tarhana çorbası
Kıymalı kapuska yemeği
Spor 5500 adım
Su 2 litre ama içerim daha
moni (başka kimleri etiketlemem gerekiyor bilmiyorum kızlar bilgi verirseniz sevinirim)
Ne ypalim c anm patlıcan olmuş 15tlKızlar bugünkü menüm karbon agırlıklı olmus farkındayım
Sabah : 1 sahanda yumurta 5-6 yeşil zeytin 2 uzun ince beyaz peynir çook az lavaş ekmek o da yumurtayı yemek için
Öğlen : 1 elma
Ara : çeyrek muz
Akşam : 1 kase etsiz kuru fasulye 1 kaşık tereyağlı pirinç pilavı 4 parca julien kesilmiş tavuk 1 kase yogurt
Su : 2 litre
Soor : 24 dk zumba ha bide akşam ekmek fırından sıcak çıkmış en ucundaki sert kısmı yedin yani ufak bir parça ama böyle buram buram karbon olmuş pirinçte nerdeyse 1 aydır yemiyordum oyuzden yedim canım çekti
Hoş bulduk canım teşekkürlerHoşgeldin canım
Canım sucuk fazla yağ içerdiği için yemememiz gereken birşey ama sen yaparsan yiyebilirsin müthiş olurMenü de vereyim
Sabah 1 dilim tam bugay ekmekten kasarlı sucuklu tost
1 yumurta
1 bardak süt
Akşam tarhana çorbası
Kıymalı kapuska yemeği
Spor 5500 adım
Su 2 litre ama içerim daha
moni (başka kimleri etiketlemem gerekiyor bilmiyorum kızlar bilgi verirseniz sevinirim)
kaç gündür hasta hasta evdeyim. spor da yapmadım. tartılmadım da. merak ediyorum aslında.
Haklısın tatlım yememem gerektiğini biliyorum aslında ama evdekilere öyle hazırlarken benim de canım istedi ilk günün azizliği olsun daha da dikkat ederim inşallahCanım sucuk fazla yağ içerdiği için yemememiz gereken birşey ama sen yaparsan yiyebilirsin müthiş olur
Onun dışında gayet güzel
Ikinize de çok geçmiş olsun Allah şifa versinBende senin gibiyim tartıya çıkmak istemiyorum iyileşip diyetine kaldığım yerden devam etmek istiyorum kaçamağın bile diyetteyken tadı var serbest olunca yemenin bir güzelliği yokmuş hatta canım yemek bile istemiyor
Tabiki canım afiyet olsunHaklısın tatlım yememem gerektiğini biliyorum aslında ama evdekilere öyle hazırlarken benim de canım istedi ilk günün azizliği olsun daha da dikkat ederim inşallah
Ikinize de çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Benimde bogazim ağrıyor çok doktor biyopsi istedi gün aldım 19marta
Rabbim sifa versin inşallah çok geçmiş olsunBenimde bogazim ağrıyor çok doktor biyopsi istedi gün aldım 19marta
Ne olcusu canım anlamadimzeyneppk öğle ve akşam ölçülerini yazmıyorsun
Teşekkür ederim canım ses tellerim çok yoruluyo bideRabbim sifa versin inşallah çok geçmiş olsun
Şimdi anladım canım :) atlamisimzeyneppk öğle ve akşam ölçülerini yazmıyorsun
Sagolasin ablamGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?