- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Öylesine :)Niyeki neoldu simdi
Pilav ölçüsüNe olcusu canım anlamadim
Inşallah temiz çıkar tatlimBenimde bogazim ağrıyor çok doktor biyopsi istedi gün aldım 19marta
Iyi canım teşekkürler sen nasilsin nezman başladın deneme gurubunda misin?
Merhaba canım menun güzel ama suyun az geldi bana biraz daha zorla kendiniMenum
Sabah
Domates salatalik
Bir kase yogurt
Sekersiz cay
Bir kac tane zeytin
Ogle
Dunden kalan mercimek yemegim vardi bir tabak onu yedim
Ara
Bir avuc leblebi
Aksam
Firinda kofte patates (2 köfte 2 patates)
4 5 bardak amca su icmisimdir galiba
Spor: anneme yuruyerek gittim yarim saat surdu normal tempoda yurudum
Gunu yiyecek olarak kapttim ama cay içeceğim zaten sekersiz iciyorum normaldede
Not olarak kendimde bi hafifleme hissetmiyorum cunku ac degilim gercekten 3 gundur ekmek ve tatli olan birsey yemiyorum
Sanki veremeyecek misim gibi geliyo
2 .gundeyimMerhaba canım menun güzel ama suyun az geldi bana biraz daha zorla kendini
Kaç gün oldu başlayalı ilk günlerde öyle hissetmen doğal ama biraz sabır 1 ayda çok güzel sonuçlar alacağına eminim
Harikasın vala ben de hiç sevmesem de yeşil çay içiyorum şuanda yaş boy kilo kaç senin?2 .gundeyim
Suyuma dikkat edicem de unutuyorum
Köfte yaparken maydonozun sapini atmadim diyet kafasi iste hemen katnattim onu da icicem simdi
Önceden mezun olmuştumIyi canım teşekkürler sen nasilsin nezman başladın deneme gurubunda misin?
23.yasindayimHarikasın vala ben de hiç sevmesem de yeşil çay içiyorum şuanda yaş boy kilo kaç senin?
Iyi kilo vermisim kaldi 3 kilom onu da veririm 2 3 haftaya sonra gelsin koruma donemi
Merhaba kızlar ben geçtiğimiz haziran ayında 10. Takımdaydım 89la basladigim seruvenime takımımın katkısıyla kısa bi sürede 78e kadar düşmüştüm ağustos ayında elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldim dün gecemoni kapanımla görüştüm onun da rızasını alarak artık inşallah yine aranizdayim
Buarada güncel kilom bu sabah 87.128 yaşında 1.68 boyunda evli ve 1 çocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?