- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Inşallah başarırsın canım zaten vermek değil de korumak çok önemli ben geçtiğimiz ağustos da burdaydım 2 ayda 10 kiloya yakın verdim sonra bırakmak zorunda kaldim dikkat etmeyince hop hepsini geri aldım ama inşallah bu sefer pes etmiycem hepimize bol şansÖnceden mezun olmuştum
Şükür ben de iyiyim
7 Ocak’ta denemeye başladım
5 kg verip hallederim ama son kalan kilolar yapışıyor
Bir ay olacak hani ne vermişim
Ama başarıcam kesinlikle inşallah
Bugün ben de evdeydim ya çıkamadıkselamCascade_ diyet filan takılmacalar işte. Bugün evde olunca öyle boş boş durdum. Sen nasılsın?
SağolInşallah başarırsın canım zaten vermek değil de korumak çok önemli ben geçtiğimiz ağustos da burdaydım 2 ayda 10 kiloya yakın verdim sonra bırakmak zorunda kaldim dikkat etmeyince hop hepsini geri aldım ama inşallah bu sefer pes etmiycem hepimize bol şans
Inşallah en kısa zamanda inersin tatlim23.yasindayim
1.60 boyum en son 67.80 kilom var
60 kiloya inmek istoyorum inseallah
NedenBu hafta yoğun gün beni bekliyor
Aynen inşallahSağol
İnşallah sen de şakır şakır olmasa da verirsin zamanla :)
Hoş bulduk canım çok teşekkür ederim yaza kadar daha fazlasını bile verirsin yeterki inanTebrikler canım çok güzel kilo vermişsin
Hoşgeldin canım bende evli ve iki çocuk annesiyim ben iki senedir aralıklarla diyet yapıyorum ve toplamda 19 kilo verdim bi kısmını aldım geri verdim derken Aralık’ta gruba başladım o zamandan beri de 8 kilo verdim vermeye de devam ediyorum inşallah bi 7-8 kilo daha vermek istiyorum bakalım inşallah yaza kadar veririm hepimize kolay gelsin
Misafir mi geliyorCascade_ genel temizlik hastane çarşı v.s işler hepsini bir an önce yapmam lazım
İyiyim canım sen nasılsın pazar kosturmasi malum yarın okullar açılıyor
Dönem bitti dimi?İyiyim canım sen nasılsın pazar kosturmasi malum yarın okullar açılıyor
İnanıyorum ve mücadele veriyorum buradaki herkes gibi , çabalarımızın karşılığını alacağımızı umuyorumHoş bulduk canım çok teşekkür ederim yaza kadar daha fazlasını bile verirsin yeterki inan
Canım menun gittikçe güzelleşiyor süpersinMenü mü bildiriyorum
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
11 yeşil zeytin
8 siyah zeytin
4 lokma ekmek (2 dilim kadar)
İki dilim inek peyniri (göz kararı bir buçuk kk)
Keçiden ineğe geçtim
Üç beş dilim domates
Bir bardak kadar çay
Ara
Bir kase yoğurt
İki kivi
Chia
Akşam
Haşlama patates ve maydonozdan oluşan salata
Barbunya
Yoğurt
Pilavın tümünü eşim yedi
Ben bir kaşık yicemtim onu da yemedim
@Wydra a sözüm vardı tuttum şükür
Ara
Akşam altı gibi kapattığım ve kriz yaşadığım için
köy balı, iki adet yüzde yüz doğal esmer şekerle yaptığım Türk kahvesi ki tatlı düşkünü olmama rağmen şekerli kahve asla sevmem
Kesmesi için ve kaçamak olarak o salatadan yedim
Su
2.200 içtim direnerek
Spor
Bu sefer yürüyüş yapamadım çok üzgünüm
45 dak. Basit karışık egzersiz
Halim olsa dans ederdim
NOT: ufak kaçamaklarımı 45 dak basit egzersizim ve 2.200 suyum, chia ve de akşamı hafif geçirmemle hallettiğimi düşünüyor ve teşekkür ediyorum
Açımmmmmmmmmmmmm
moni
@Wydra
Ben de şükürİyiyim canım sen nasılsın? Klasik Pazar günü işte
Ben yine buralardaydım az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?