He bilmemmi nasi davaYalnız şu mesaj beni benden aldı :)
ev kadınının halinden yine ev kadını anlar aybenim.hastayım ama kutsal bir dava uğruna yani :)
Kalktım kalkali düzgün iş yapamadım ondan heralde, benimkiler yatıyor, evin en küçüğü cayır cayır çalışıyorDiyom işte akıllım sen temizlik diyince hiçbişi görmüyon
Canım aslında doğum kilosu emzirme sürecinde kalmıyor çok güzel gidiyor ama benim gibi gece kalkip cikolata kasiklarsan üstüne aliyorsunafıyet olsun işte siz de bari çocuk var hani doğumdan sonra kilo aldım olayı var bende henüz çocuk yok olsa demek hiç durduramazdım kıloları
işte özellikle popodan gitsin diyorsan hamur işi felanda 21 şeker oruçu yap farkını görürsünama ben şeker çok yemiyorum ki zaten mesela çayı falan asla şeker atmam bu dikkat etme sürecinden önce tatlıya düşkündüm ama böyle baklavaydı kurabıyeydı kekti bisküviydi hepsine çay yanı özellkle şimdi onu da mümkün mertebe 100 de 1 e düşürdüm inşallah uzun süreçte işe yarar.
Ooo bu hafta birincilik bekliyorduk yinekızlar yaa iki ısırık çikolata yedimmBugün çok iradesizim
kilomuz ve hedefimiz yakin sayilirkızlar yaa iki ısırık çikolata yedimmBugün çok iradesizim
alllahhta benim cezamı versinnnnn yazıklar olsun banaaa neyse akşam daha cok hoplarım zıplarım
banaaaa popo basen tavsiyelerin var miii 21 seker oruci nedirrişte özellikle popodan gitsin diyorsan hamur işi felanda 21 şeker oruçu yap farkını görürsün
ya benim hiç yememem lazımdı regliyim keyfim yok uyuzum bugün sebep aradım kendime durduk yereOoo bu hafta birincilik bekliyorduk yine
Bitter (%60 kakaolu )yenilebiliyor canım isteyince ondan yiyebilirsin tabi bir iki kare en fazla
evett benim için 53 hayall ama :) İlk etap bi 60 i görmem lazım benim bakalım o olursa 55e zorlayacağım :) seninde cok bişeyin yok hemencik verirsin umarım :)kilomuz ve hedefimiz yakin sayilir
Regliyken şeker ihtiyacı çok oluyor maalesefya benim hiç yememem lazımdı regliyim keyfim yok uyuzum bugün sebep aradım kendime durduk yere
bugün moral olarakta kötüyüm motivasyonum da çöp olduRegliyken şeker ihtiyacı çok oluyor maalesef
Arkadaşlar tek tek alıntılıyamıyorum sağolun.atesim var eşimi bekliyorum hastaneye gidicem..
Yapma öyle sikintin ne bilmiyorum ama Rabbim dermanini verir İnşallahbugün moral olarakta kötüyüm motivasyonum da çöp oldu
Merhaba hoşheldşnizMerhabalar,
Araniza katilabilir miyim?
canim en az 10 kilo vermem gerekli ve gozumde büyüyor zor kilo veririm genelde en az 3 ayi bulur gecer de sikilabiliyorum b8r sure sonraevett benim için 53 hayall ama :) İlk etap bi 60 i görmem lazım benim bakalım o olursa 55e zorlayacağım :) seninde cok bişeyin yok hemencik verirsin umarım :)
iş yerinde biraz canım sıkıldı cok cok önemli ahım vahım bişey değil ama ben cok üzüyorum kendimi takıyorum kafamaYapma öyle sikintin ne bilmiyorum ama Rabbim dermanini verir İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?