- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
tabii ki
Aa ne güzel ogretmensin demek. Şu An calisio musun . Hangi şehir. Ben de Ankara da felsefe öğretmeniyim. Ay bide kaç yaşındasin meral ettim
Üç öğretmen oldu
merhaba arkadaşlar
okullar açıldı pazardı pazartesi gelirim derken salı akşam olmuş bile
şeytanın bacağını kıramadım
sabah diyete başlayıp akşam bozuyorum
iyi haber yürüyüyüse başladım
ahhh o ilk zamanki jillianlarım olsa, ahh o eski azmim olsa
olsun diye uğraşacağım inşallah
Normal şekilde diyet yenirse zaten 800-900 civarı oluyor kalori miktarı yani benim de öyleönceki diyet grubumda 800 kalori diyetiyle verdim kilo. Çabuk geri almadım sağlık yüzünden kortizonlar filan aldırdı. Bu seferde öyle 800 kalori hedefim inşallah. Gruba katıldığımdan beri hedefim o ama bi türlü düzeni tutturamadım. Daha doğrusu işin vehametinin farkında değildim. Ama bugün kıyafet sipariş ettim bariz göbek çıkıyor kilo az gibi olmasına rağmen. Kilo gitmesi gerek.
Bende diyetkolik kullanıyorumBu arada telefona bi application indirdim tüm yediklerini yazıyorsun toplamda aldığın kalori yazıyor ilk yüklerkende boyunu kilonu hedefini yazıyorsun gün içinde alabileceğin max kaloriyi gösteriyor ben çok sevdim
İsminiz (İsteğe Bağlı ):makbule
Yaşınız :28
Boyunuz:160
Mesleginiz:Ogretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 2 ve 4 yaşında
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:sanliurfa
Kilo alma hikayeniz :bebekliğimden beri tombisim ama son 10 senedir senede 10 kilo verip koruyamayip tekrar geri alıyorum duygusal yiyiciyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi kilolu iken sevmiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
2 çocuk annesi şanlıurfada yaşıyorum rehber öğretmen olarak çalışıyorum zayıflamak ve bunu korumak istiyorum
Daha önce herhangi bir takımda yaristinizmi 7.takımda yarıştım eski nick makbule007
ben yeniyim hic bilmiyorum kim ogretmen ben sinif ogrtmeniyim
Teşekkür ederimM
Menü su spor çok güzel canım
Evet yazarken hatanı farkediyorsun günlük nekadar yağ protein karbon aldigini goruyorsun daha bı dikkat etmeni sağlıyor gibiTeşekkür ederimevet kalori programları güzel oluyor gerçekten
Merhaba iyiyim canım sen nasilsinmerhaba kızlar nasılsınızben daha yeni girebildim bugün
teşekkür ederim iyiyim bende biraz yorgunluk var sadeceMerhaba iyiyim canım sen nasilsin
Aynen işte normal diyet şeklinde beslenince gayet doyurucu da oluyor ama ben tam o düzeni tutturamadım. Şu an göbeğim çıktı yeni kıyafet sipariş etmiştim utandım resmen. Adetime on gün kala göbek şişmeye başlar benim acaba o mu dedim bir de öğlen ayran içmiştim acaba ondan mı kardeşlerim dedi göbek çıktı senin diye. O zaman tehlike çanları çaldı benim için artık kaçış yok. Ekstra spor eklemeye çalışıyorum bakalım olur inşallah.Normal şekilde diyet yenirse zaten 800-900 civarı oluyor kalori miktarı yani benim de öyle
her yerde fazlayız maşallah4. Ncü öğretmen :)
hoş bulduk biran önce kiloları vermek lazım surda mart dedin mi ince kıyafetler çıkar urfada hep birlikte veririz inşllah sizde hoşgeldiniz o zamnhoşgeldiniz.. bende dün katıldım 28 yaşında ve öğretmenim bende
bende dün katıldım..sınıf öğretmeniyim bende.
Sağlıkla başarabiliyırsan ne mutlu sanaönceki diyet grubumda 800 kalori diyetiyle verdim kilo. Çabuk geri almadım sağlık yüzünden kortizonlar filan aldırdı. Bu seferde öyle 800 kalori hedefim inşallah. Gruba katıldığımdan beri hedefim o ama bi türlü düzeni tutturamadım. Daha doğrusu işin vehametinin farkında değildim. Ama bugün kıyafet sipariş ettim bariz göbek çıkıyor kilo az gibi olmasına rağmen. Kilo gitmesi gerek.
Estağfirullah :)Ben hiç takip edemiyorum grubu ya bebekle uğraşmaktan menümü yazıp çıkıyorum sadece kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?