Eti güvenilir kesinlikleAkşamki patates kızartması çok azsa bence gayet güzel menü. Makarna kalorili olarak görünür ama az yağlı sosla yapıldığında oldukça zararsız.
Arada öyle denk geliyor maalesef. Ben genelde dışarıda oluyor işlerim ve aşırı açlık çektiğimde mecburen yiyorum. Genel olarak et olan şeyler yemeye çalışırım. Bu hamburger pizza tarzı şeylerle de aram yok. Bence döner masum ama suçlu onun etrafını saran ekmek, lavaş. Döner katkısız ettir eğer güveniilir yerden yenmişse. Kişinin protein ihtiyacına cevap verir. Benim çok fazla güçten düşmelerim olduğundan arada fazla yerim. Bir de sakatat evde yapamıyorum tek sevdiğimde kokoreç onu mecbur dışarıdan yiyorum.
İnşallah bu bitişte de güzel veririm ki şu azalttığım menüler bi işe yaramaya başladığını görmüş olurum. Arkadaşlarla diyetisyene gideceğiz haftaya randevu alıyoruz inşallah.
Evet Rabbim mekanlarını cennet eylesin niye yikilmis dün haber yasağı vardı aciklandimiKartal’daki binada Ölenlere öyle üzülüyorum ki ağlıyorum şuan
Haberlerin çoğuna ağlıyorum yalan olmasın
Çok üzgünüm çok
Kaçak yapı diyorlar sadeceEvet Rabbim mekanlarını cennet eylesin niye yikilmis dün haber yasağı vardı aciklandimi
Ben ortayaş bunalımı olduğunu düşündüm bu ara sürekli dışarı plan yapıyor arkadaşlarıyla bana da sen de kendi planlarını yap hayatı erteleme diyor 39 yaşındayız ikimiz de.ben de neden bu planların içinde biz yokuz diye sordum tartışma böyle başladı.2 çocuk yoğun çalışma hayatı bunalttı galiba.aşarız inşallahAy allah ya anlatabilirsin
Basit bir şey belki de ...
İnşallah zayıflarım. Aslında maksat liste diye değil on beş gün sonra kanlı canlı birine hesap vereceğim baskısı için gideceğim :)Eti güvenilir kesinlikle
Yerli
Diyetisyen fikri iyi gerçekten
Bakalım nasıl zayıflayacaksın diyetisyenle
Hadi ya tüh disaridanda iyi bina gibi görünüyor yazık içindekilere onların ne günahı var sorumlular cezalandirilmaliKaçak yapı diyorlar sadece
Amin amin
Tansiyonum normaldi baktırdım hemen.hayatımda ilk defa yaşadım hatta arabaya binerken biraz tırstım ama eşimle de aram iyi olmadığı için beni al diyemedim.Canım tansiyonunmu düştü acaba eşinle aranızdaki insallah hallolabilecek bir sorundur
İnsallah kısa sürede duzelirsiniz canımBen ortayaş bunalımı olduğunu düşündüm bu ara sürekli dışarı plan yapıyor arkadaşlarıyla bana da sen de kendi planlarını yap hayatı erteleme diyor 39 yaşındayız ikimiz de.ben de neden bu planların içinde biz yokuz diye sordum tartışma böyle başladı.2 çocuk yoğun çalışma hayatı bunalttı galiba.aşarız inşallah
Burcunuz nedir? Bazen farkında olmadan aşırı onu bunalttınız mı acaba? Sürekli beraber olma isteği her yere beraber gitme filan. Değilse saçmalık arada her evli çift kendi arkadaşlarıyla plan yapar da sürekli olması evliliğe karşı saygısızlık. 01 Adana da mısınız?Ben ortayaş bunalımı olduğunu düşündüm bu ara sürekli dışarı plan yapıyor arkadaşlarıyla bana da sen de kendi planlarını yap hayatı erteleme diyor 39 yaşındayız ikimiz de.ben de neden bu planların içinde biz yokuz diye sordum tartışma böyle başladı.2 çocuk yoğun çalışma hayatı bunalttı galiba.aşarız inşallah
Selam cascadeSelamssss
Wydra cım kuşum listede olmayan yeni üyelerimizin bilgilerini yazabilir misin rica etsem. Listeye ekleyeyim.
Merhabalar ben yeni katıldım boy kilo bilgilerimi grubamı yazıcam
İnşallah canım teşekkür ederimİnsallah kısa sürede duzelirsiniz canım
Ben kovayım.evet adanadayımBurcunuz nedir? Bazen farkında olmadan aşırı onu bunalttınız mı acaba? Sürekli beraber olma isteği her yere beraber gitme filan. Değilse saçmalık arada her evli çift kendi arkadaşlarıyla plan yapar da sürekli olması evliliğe karşı saygısızlık. 01 Adana da mısınız?
Hergün 1 simit kahvaltıda çok değil mi :) kalorili ya yoksa çok severimİyi akşamlar
Menüm güzel olmadı ya
Bol karbonlu
Üzgünüm ama menümü yazmazsam da bu sefer eksi geliyor haneme
Akşam eve geldiğimde eşim yemek yapmamıştı
Tost yaptı ben gelince canımın içi
Yanına da ıce tea
Bugün hiç iyi değildi
Kendime eksi veriyorum
Keşke öğle yemeği yemeseydim
Kurtarabilirdim günü
moni
Wydra
Kahvaltı
Bir simit
İki dilim, birer parmak kalınlığında inek peyniri
Öğle
Ekmek arası döner
Ara
Bir dilim pasta
Akşam
Sucuklu kaşarlı tost ve ıce tea
Spor
35 dak normal yürüyüş
35 dak garip hareketler yattığım yerden
Su
1.190
6 kişi ölmüş malesefEvet Rabbim mekanlarını cennet eylesin niye yikilmis dün haber yasağı vardı aciklandimi
Ben de Adana'lıyım. İstanbul'da yasıyorum ama. Adana'da kocanın sosyalleşeceği en fazla kebapçı Hasan Usta, Ciğerci Bedo olur eğer gece hayatına akmıyorsaBen kovayım.evet adanadayım
kuşum ben yaptım, eksik gedik unuttuğum var mı acabaTamam birazdan yazıyorum menüleri aldım şimdi de sayfada geride kalmasın diye
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?