Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tansiyonunmu düştü yada şekerin acaba baktınmı canım

Ben kovayım.evet adanadayım

Bende kova burcuyum

Güncel kilom 59 canım yanlış yazmışım.

Sabah
-
Öğle
2 dilim kepekli ekmekle kaşarlı tost
Çeçil peynir
5 zeytin
1 elma
1 muz
1 portakal

Ara
1/2 avuç kabak çekirdeği
Bir avuç kabuklu çig fıstık

Akşam
1/2 simit kaşarlı

Su: 2 lt

Sabah yine yapamadım kahvaltı. Aslında akşam simit değil de yumurta vardı haşlanmış gözüm kesmedi öyle bunu atıştırdım. Günlük kalori limitimi aşmadım. Şu anda da lipton form çay içiyorum yarına hazırlanıyorum umarım güzel bir kilo çıkar. moni Wydra

tüm listeye ekleyip düzenlemiştim, mesajın düzenleme süresi dolmuş gitti hepsi

ara 10.00
sade Türk kahvesi

sabah-öğlen 12.40
6 yk taze barbunya yemeği
4-5 yk ev yoğurdu
roka-tere

ara 15.00
sade Türk kahvesi

akşam 19.20
yumurtalı ıspanak kavurması (1,5 yumurta, 1 servis kaşığı ıspanak)
2 yk bulgur pilavı
küçük kase ev yoğurdu
1/2 kırmızı biber

yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı veya form çayı içebilirim. beslenme şeklimi değiştirince wc yok yine çünkü.

20 dk tempolu yürüyüş aeben Wydra

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar
Misafirlikteyim menum
Sabah 7
Iki domstes
Biraz peynir
Cay
Bir dim ekmek
Zeytin

Ogle
Aksamki nohut yemegi bir kase
Ayran

Ikindi
Yarim ekmek doner ve ayran
Aksam yok
Bir portakal yiyip gunu kapattim
Artik cay iciyorum
1.5 su yatana kadar 2 olsun diye cabalicam
Hiç su icesim yok bugun

Normalde bir ekmek doner yer uzerine doymam tatli bile yerdim simdi yarim yedim ve tokluk hissetti. Yemek gelmedi
Nefsim mi koreldi bilmiyorum
Halimden memnunum keske hep boyle olsa
Tabi mide kuculuyor ama yinede sadece döner salata ayran yiyebilirsin birdahakine aklında bulunsun yinede beyaz ekmek yemiş oluyorsun çünkü

Kabak detoksunu iki defa yaptım ben gerçekten arındırıyor insanı çok faydalı 2 kiloya yakın gidiyor bende üç günde ve o kadar çok geri gelmiyor tavsiye ederim ama üç günün sonunda uzun süre kabak görmek istemiyorsun

Kartal’daki binada Ölenlere öyle üzülüyorum ki ağlıyorum şuan
Haberlerin çoğuna ağlıyorum yalan olmasın
Çok üzgünüm çok

Oofff of duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor ya teyzemlere çok yakın bi yerde bu bina ve komşularının akrabası bu binada oturuyormuş koca aileden hala haber yok içim yanıyor düşündükçe çok çok acı

6 kişi ölmüş malesef

Hala haber alınamayanlar varmış maalesef

Teşekkürederim hoşbuldum

Hoşgeldin canım

Tansiyon baktırmıştım normaldi.şekerim düşmüş olamaz öğlen kebapçıya gitmiştik .bir tek öğleden sonra klasik her zamanki saatte yeşil çay içmiştim.hergün içerim

Geçmiş olsun canım bi daha olursa tetkiklerini yaptır

valla bana süpriz oldu. moralim bozuldu. benim çünkü ilk birkaç gün kötü geçiyor miyomlardan kaynaklı.
inşallah canım Allahın izniyle

Banada sürpriz olmuştu canım havalardandır belki

İyi akşamlar kızlar ben geldim keyfim hiç yok bugün son zamanlarda inanılmaz zorlanıyorum modum sürekli düşük sanırım şu diyet işinden sıkılmaya başladım asla pes etmeye niyetim yok ama ruh halim pek karamsar bi eksi bi artı görmekten bıktım artık inşallah yarın tartıda 66yı görürüm de artık bi nebze keyfim yerine gelir aslında hafta başı gördüm 66.6 gördüm ama yanlış mı tarttı tartı yoksa geri mi aldım ödem miydi anlamadım geri 67lere çıktım ertesi gün hemen oy Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…