Tamam birazdan yazıyorum menüleri aldım şimdi de sayfada geride kalmasın diye
Hoşgeldin
Merhaba Kızlar.öğleden sonra bir başdönmesi başladı hala devam ediyor normalde olan birşey değil.canım sıkkın olduğu için mi acaba dşyeceğim ama anlamadım
Sabah:haşl yumurta, zeytin, peynir
Öğle:kuşbaşı et,salata,2dlm ekmek,ayran
Ara:1 avuç kuru vişne
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı,1 portakal
2lt su, başım döndüğü için spor yok
Ben kovayım.evet adanadayım
Ben de Adana'lıyım. İstanbul'da yasıyorum ama. Adana'da kocanın sosyalleşeceği en fazla kebapçı Hasan Usta, Ciğerci Bedo olur eğer gece hayatına akmıyorsa
Tansiyon baktırmıştım normaldi.şekerim düşmüş olamaz öğlen kebapçıya gitmiştik .bir tek öğleden sonra klasik her zamanki saatte yeşil çay içmiştim.hergün içerimTansiyonunmu düştü yada şekerin acaba baktınmı canım
Bende kova burcuyum
Güncel kilom 59 canım yanlış yazmışım.moni cim bendeki bilgiler
M Mervish_123 kilosu 67.80 hedefi 60 Cuma günü menü bildirimine başladı
T tatlu kilosu 65,50 hedef 53 Salı günü bildirime başladı
@Cutemom007 007 Salı günü başladı da hedefini ve kilosunu söylememiş pazartesi menü bildirdi
@Dumbledore 87 kilo,hedefini söylemedi pazar günü bildirime başladı
karamelli_turta 58 kilo hedefi 55, pazartesi bildirim yaptı daha da yapmadı
H Havlemina şimdi geldi zaten
valla bana süpriz oldu. moralim bozuldu. benim çünkü ilk birkaç gün kötü geçiyor miyomlardan kaynaklı.Sendemi bu ay dört gün önce regl oldun Fulyacım niye böyle olduk bu ay
inşallah canım Allahın izniyleSüper fulyam karatayımsıya yine başlamışsın
tüm listeye ekleyip düzenlemiştim, mesajın düzenleme süresi dolmuş gitti hepsimoni cim bendeki bilgiler
M Mervish_123 kilosu 67.80 hedefi 60 Cuma günü menü bildirimine başladı
T tatlu kilosu 65,50 hedef 53 Salı günü bildirime başladı
@Cutemom007 007 Salı günü başladı da hedefini ve kilosunu söylememiş pazartesi menü bildirdi
@Dumbledore 87 kilo,hedefini söylemedi pazar günü bildirime başladı
karamelli_turta 58 kilo hedefi 55, pazartesi bildirim yaptı daha da yapmadı
H Havlemina şimdi geldi zaten
Güncel kilom 59 canım yanlış yazmışım.
tüm listeye ekleyip düzenlemiştim, mesajın düzenleme süresi dolmuş gitti hepsi
Tabi mide kuculuyor ama yinede sadece döner salata ayran yiyebilirsin birdahakine aklında bulunsun yinede beyaz ekmek yemiş oluyorsun çünküNormalde bir ekmek doner yer uzerine doymam tatli bile yerdim simdi yarim yedim ve tokluk hissetti. Yemek gelmedi
Nefsim mi koreldi bilmiyorum
Halimden memnunum keske hep boyle olsa
Boğazım şiştii hiç keyfim yook bugün detoksumu bozdum normalden az yedim ama yarım kg patates di yarım kepekli tost yedim butun gün hiç bişey yemedimakşamda yemeden bir nescafe yapar yatarım yaarın ola hayrola bu hafta güzel sonuclar alamadım benim detokstan yada regliyim diye bir şiş hissediyorum bilemedim nilay kececioğlunun kabak detoksu varmış 3 günlük şimdi de ona kaydı aklım onumu yapsam acaba
Kartal’daki binada Ölenlere öyle üzülüyorum ki ağlıyorum şuan
Haberlerin çoğuna ağlıyorum yalan olmasın
Çok üzgünüm çok
6 kişi ölmüş malesef
Teşekkürederim hoşbuldum
Tansiyon baktırmıştım normaldi.şekerim düşmüş olamaz öğlen kebapçıya gitmiştik .bir tek öğleden sonra klasik her zamanki saatte yeşil çay içmiştim.hergün içerim
valla bana süpriz oldu. moralim bozuldu. benim çünkü ilk birkaç gün kötü geçiyor miyomlardan kaynaklı.
inşallah canım Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?