:)))Allah helal süt emmiş bir eş nasip etsin sana ve çok fazla anacı olmayan vede evde kalmış bacıları olmayan
Amin
Evet ya . Sormâ. Bugün sbahtan beri iyiyim. İyi gidyirm. Akşam à misafir lik var bilmiomOo ne anlaşmıştık dün senle ben çok cozutmadim bak ama senin kola tatlı börek hepsi bir arada fena olmuş bide yarın tartı günü
Bence delistemiz upuzun ama hayalet üye çoğunlukla.
vakti olmayan, müsait olmayan , takıma vakit ayıramayacak üyeleri maalesef bugün eliyorum..
kız sen kilo bildirdin miEvet ya . Sormâ. Bugün sbahtan beri iyiyim. İyi gidyirm. Akşam à misafir lik var bilmiom
Yazdimm hemmmeeennnnkız sen kilo bildirdin mi
Devam etmek istiyorum ama takimi zorda bırakmakta istemiyorum malum bu ara hic ugrayamiyormgeçmiş olsun canım, devam edecek misin ?
Zararı yoktur tabi ama beni aciktiriyorKizlar ben tatli birseyler istedigimde bitane sakiz ciyniyorum Falim sakizi o anlik tatli istegimi kesiyor. bunun zarari yoktur diye menuye yazmiyorum.
Sebzeleri yağla baharatla at fırına yaninada patates koy mmmm :) kekikli fırın patates çok severim ama yemeyeli kaç ay olduAkşam mercimek çorbası yapıcam
Yanına evdeki sebzelere bakıp hafif birşeyler yapmalıyım ve fırın patates
Gider gitmez girişmem lazım
Hep zaten misafirlikler eve gelen misafirler zorluyor hazırlık yapsan ni dert yapmasan olmaz zor işEvet ya . Sormâ. Bugün sbahtan beri iyiyim. İyi gidyirm. Akşam à misafir lik var bilmiom
Ona bende başlamıştım ama evde dumbel su şişesi uygun bişey bulamadım devam etmedim sonra da güzel bi etkinlikKızlar instagramda 4 sayfa spor etkinliği yapıyor 3 haftalık hergün bir video paylasiyorlar
Bugün başladım bende 4 hareket yapmış oluyorsun bugün kol gunuydu dumbel ile calistim kolum şuan ağrıyor
Afiyet olsunSebzeleri yağla baharatla at fırına yaninada patates koy mmmm :) kekikli fırın patates çok severim ama yemeyeli kaç ay oldu
Oyle ya. Tatil dé çok misafir agirladim. Dibine vurdum diyetsizligin. Bugün ki ben gidicem. Yaptım yemegimi . K.fasulye bulgur pilavı OH mis. Eşim orda yiyelim dediyse de ben az yemek için yiyip gitcemHep zaten misafirlikler eve gelen misafirler zorluyor hazırlık yapsan ni dert yapmasan olmaz zor iş
Ben de bulgurü patateslı yaptım. Patates yenmez aslinda diyetté.Akşam mercimek çorbası yapıcam
Yanına evdeki sebzelere bakıp hafif birşeyler yapmalıyım ve fırın patates
Gider gitmez girişmem lazım
Sebze almak istemiom ne zmandir. Kabak 7 ıspanak 8 patlıcan 15 lira iken . İnsan sinir oluyor . yeşillik neyin aliom. Sebze de alıcam mecbur . Bugün böyle olsun dedim..k.fasulyeSebzeleri yağla baharatla at fırına yaninada patates koy mmmm :) kekikli fırın patates çok severim ama yemeyeli kaç ay oldu
Olucak o kadarBen de bulgurü patateslı yaptım. Patates yenmez aslinda diyetté.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?