Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şimdilik şeker yasak, serbeste çıkınca yaparım canım sağol

Aaa mervecim bende o güzel yorumlarini ozlemisim saranin yorumunu okurken farkettim :)

Ben yoğurt hurma ikilisini çok seviyorum ama ara ogunde seni zorlamadimi bugün yettimi

Aaa mervecim bende o güzel yorumlarini ozlemisim saranin yorumunu okurken farkettim :)

O zaman bundan sonra yorumlara da ağırlık vereceğim. Geçen hafta okula adapte anca olabildim bi de listeleri falan baştan yapınca zorlanmıştım. Ki liste hazırlamayı da yeni öğrendiğim bi zamandı. Bu haftanınkiler hazır olduğundan daha rahatım. O yüzden vakit bulabilirim yorumlara

Tmm canim nasıl istersen senin yorumlar kapsamlı ya oyuzden iyi oluyor
balsin teşekkürler

Ben yoğurt hurma ikilisini çok seviyorum ama ara ogunde seni zorlamadimi bugün yettimi

Çok fazla açlık çekmedim canım hurma sayısı fazla olunca tok tutuyor ama şuan epeyce halsizleştim akşam üzeri ev işi yaptım baya o yordu birazda galiba elim kolum kalkmıyor yatıp uyuyacağım ki sabah olsun bir an önce

kızlar bana şöyle eli masali, beni takip edecek, beni her daim durtecek bir kankiye ihtiyacim var. taliplerimi bekliyorum

Merhaba hosgeldin
Kendini tanitir misin?
2 3 aydir burdayim ben seni tanimiyorum.
Ben Merve
28 yasindayim
Ogretmenim
Kaptan yardimcisiyim

Kac kilosun? Hedefin nedir?
Her gun menu ve spor bildirimi yapmak zorundasin bunlari gunluk olarak tutuyorum tablo halinde yayinliyorum. Haftanin sonunda da derecelerinizi yayinliyorum
Bu yuzden seni takip edecek olan kisi benim hemi de her gun
Kaptan yardimcisi oldugumdan beri eli masali oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…