hosbuldum sara cim nasilsinHoşgeldin canım
iyi akşamlar abla nasılsın ben de geldimm :)kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim.
Şimdilik şeker yasak, serbeste çıkınca yaparım canım sağolAbla yüzde 80 150 gram bitteri benmari usulü eritiyorsun. 3 yumurtanın sarısını beyazını ayırıyorsun ve beyazını krema kıvamı alana kadar çırpıyorsun sonra sarısını tek tek eriyen çikolatanın içine ekleyerek karıştırıyorsun. Sonra da krema halini alan yumurta akını ekleyip karıştırıp 170 derecede 20 dk :)
Abla şeker yok zaten bitter çikolata da kakao zaten bunu yapabilirsin bence :)Şimdilik şeker yasak, serbeste çıkınca yaparım canım sağol
hoşgeldin canım. nasılsın. ataman oldu muiyi akşamlar abla nasılsın ben de geldimm :)
Takıp edip dürtemem , istersen rakip olalımkızlar bana şöyle eli masali, beni takip edecek, beni her daim durtecek bir kankiye ihtiyacim var. taliplerimi bekliyorum
Yok gülüm oda yasak, sadece meyva olarak yiyebilirimAbla şeker yok zaten bitter çikolata da kakao zaten bunu yapabilirsin bence :)
Aaa mervecim bende o güzel yorumlarini ozlemisim saranin yorumunu okurken farkettim :)Kahvaltının olmaması kötü oldu bak
Protein miktarı sınıra yakın ama yaptığın yürüyüş ve spora göre eksik. Bol karbonlu bir menü oldu. Salata ve biber dolmasındaki biberle birlikte kolesterolün dengelenmiş oldu. Kefir içtiğinden dolayı probiyotik almış oldun. Bağışıklık sistemin güçlendi. Probiyotiklerin de yağ yakımını hızlandırır. Bu da karbonu çok az da olsa dengelemiş olur. Yani bi iki dilim ekmeği yakar.
tamam o zaman mecbur durteceksin zaten.Takıp edip dürtemem , istersen rakip olalım
Çok şükür iyiyim, ütüyü bitirdim daha iyi oldumtamam o zaman mecbur durteceksin zaten.
nasılsın canım.
ay sizleri görmek ıyi geldi bana
Ben yoğurt hurma ikilisini çok seviyorum ama ara ogunde seni zorlamadimi bugün yettimiMenü bildiriyorum
Bugün hurma detoksuna başladım kilo vermem çok yavaşladı bu ara biraz vucüdü şaşırtmak istiyorum
Sabah-öğle-akşam
7şer adet hurma
4er kaşık ev yoğurdu
Su yatana kadar 2 yaparım inşallah
Spor yok bugün
ya ben kilomu nasıl söylerim cuma yazayım bari.Çok şükür iyiyim, ütüyü bitirdim daha iyi oldum
O zaman yarış başlasın
Aaa mervecim bende o güzel yorumlarini ozlemisim saranin yorumunu okurken farkettim :)
iyiyim abla özelde devam atama yapılmadı daha bekliyorum öyle :) şimdi deçok uykum geldi sabah iş var ben yavaştan yatayım iyi geceler :)hoşgeldin canım. nasılsın. ataman oldu mu
Tmm canim nasıl istersen senin yorumlar kapsamlı ya oyuzden iyi oluyorO zaman bundan sonra yorumlara da ağırlık vereceğim. Geçen hafta okula adapte anca olabildim bi de listeleri falan baştan yapınca zorlanmıştım. Ki liste hazırlamayı da yeni öğrendiğim bi zamandı. Bu haftanınkiler hazır olduğundan daha rahatım. O yüzden vakit bulabilirim yorumlara
Ben yoğurt hurma ikilisini çok seviyorum ama ara ogunde seni zorlamadimi bugün yettimi
kızlar bana şöyle eli masali, beni takip edecek, beni her daim durtecek bir kankiye ihtiyacim var. taliplerimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?