Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben varım kuzum sahalardayım benim kilo seninkinden kat be kat fazlada olsa varım her türlü bu hafta yenerim
Yok yav deme öyle. Yenerim ederim valla seni bi geçerim ki aklını alırım ule. Cuma kaçtın şimdi . Bu cuma kaç cikacan bakım hedef ver. Ben cuma 63.0 dim gelecek cuma 62.0 olucam .. var mı eksi 1000 gr hedefin . Boş keseden atma datlum belgelerle gel bakimm

Güzel fulyam afiyet olsun

Kizlar annem babam kahvaltiya geldi bi an kacti ipin ucu
Menum:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
Biraz sucuk
1 haslanmis yumurta
Biraz patates salatasi
Biraz peynir
Zeytin
Cay

Oglen
1 filtre kahve

Aksam
3 kanat
1 kaşik bulgur pilavi
2 kş yogurt
Salata

Aksamdan sonra 2 bardak cay.

Su 1 lt
Spor: temizlik cocuklarin pesinde kosusturma

3 kanat ve 1 kaşık pilav az değilmi ya. Ne güzel maşallah. Ben çok acikiom tıka basa yasaksiz şeyler yesem de

Cuma günü 96.2 yedim hedefim cumaya kada 94 olmak boş keseden atarmiyim hiç bebeğim o gün belgelerlen tartimlan gelicem pazartesi tartisindada 95.5 çıkmıştım hatırlatırım

Çok fazla karbon var menünde. 4 dilim ekmek yemişsin bu menünde. Karbon ağırlıklı beslendiğinden dolayı da kilo veriminde yağ dokunu korumuş oldun. Çünkü aldığımız karbonlar yağları sarıp sarmalar ve yakımını engeller. Yağ yakamayan vücut da gider kasları yakmayı başlar. Kasları koruyacak proteini ise çok çok az almışsın. Az yemişsin bu menüyle kilo verimini sağlarsın ancak o da kaslardan gider. Bu da uzun vadede sağlık problemine yol açabilir. O yüzden de bundan sonra proteine ağırlık vermeyi unutma. Menünde sebze çok az var bu da kolesterolünde dengesizliklere yol açabilir. Çünkü kilo veriminde kolesterolümüzü sebze ve meyveler sağlar. Menündeki muza gelince evet tok tutar ama diyet esnasında tavsiye edilmez içinde bulunan potasyumdan dolayı bu yüzden muz seviyorsan ye ama haftada 1 kere olmak kaydıyla.

Protein olarının gayet iyi. Yapmış olduğun yürüyüşle de eşleşiyor. Akşam yemeğinde salata olmasını isterdim çünkü kahvaltı haricinde sebze ve meyve tüketmemişsin bu yüzden de kolesterolün dengelenmemiş oldu. Sodayla turşuyu aynı gece yediğin içtiğin için de ödem oluşumuna zemin hazırlamışsın artı çıkma olasılığın yüksek. Karbon miktarın iyi di çay saatine kadar. Saat kaçta uyudun? Çay saatini çok geç bi saatte yapmışsın o saatlere katı yiyecekler yeme onlar da ödem yapar bu sabah tartıda bunu artı olarak görebilirsin. Ancak yağa henüz dönüşmediği için dengeli beslenme ve sporla gün içinde yakabilirsin.

Evet önceden moni eşleşme yapıyordu. Cuma günü yaparız o zaman haftanın ortasına geldik pek yarış olmaz bu

Mervé kaptanice yardımcım. Senİ biraz tanımak isterim. Ne okulu naparsn kaç kilosun falan filan

Şuan 57 kiloyum. Ve kilo veriminden de mezun oldum. Bakalım belki bi ara 55e düşerim. Esas hedefim 55ti.

AHa da tam üstüne bastım

Diğer bilgileri paylaşmıştım, öğrendin zaten

Karbonlu bir menü ekmek var, patates var, pilav var üstüne bi de sucuk var. Hepsi yağlarını koruyan sarıp sarmalayan şeyler. Yemelisin ama çok değil aldığın protein miktarının 2 katını geçmemeli. Proteini almışsın en azından kasları da korumaya almışsın. Ancak sebze ve meyve az neredeyse hiç yok gibi olduğundan kolesterolünü dengelememişsin. Suyu çok az içmişsin metabolizmanı yavaşlatır ve kilo verimini de yavaşlatır.

Abla yaaa küçük bacimiz gibi yazmışsın
Vakti olsa onu buraya alsak ne çene çalar dimi
yaa ben diviyi mi gördüm??evet evet oymuş.gelmeyince aranıyorsun bilesin divinity öyle beğenip beğenip gitmekle olmuyor

:)) koçlar kuzular karıştı desene.pilavı keşke öğlen yeseydin

kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim.
hoşgeldin sarayca.çoktandır uğramıyordun..

Valla yazarken aklıma geldi, kulaklarını çınlattım
Ama ben kısa kestim, o uzatırdı
Burda olsa kimsenin canı sıkılmaz
çağırın o da gelsin gezom.kilosu var mı? Yoksa da alsın biz burada verdiririz :)

Geçmiş olsun canım neden olduki tansiyonuna bak istersen
Arada oluyor böyle önemli birşey yok şükür teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım
Sağol canımmm
Geçmiş olsun sağlığına dikkat et doktora git bi
Teşekkürler canımm
Cascade_ gecmis olsun
kolay gelsin
Sağolasın
Geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin
Amin canım çok sağol

Geçmiş olsun kolay gelsin canım
Sağol

Geçmiş olsun tansiyon felan var mı dikkat et
Yok aslında teşekkürler

Geçmiş olsun canım
Sağolasın
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sağoll

saol canım

Cascade_ tatlım çok geçmiş olsun.
Sağol canım benim
geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederimm

Cascade_ gördüm seni

Hep sen mi bizi yakalıycan bu sefer de ben yakaladım :) nasıl oldun? Aksam biraz rahatsızım demiştin?
Günaydın teşekkür ederim
Ondan sora tekrar kanadı maalesef
Mutfakta yere damladı hatta
Bazen çok sıktığımda kendimi oluyor dönem dönem
Tatlı yediğim için simit falan yemek yemeyerek kurtarmaya çalışıyorum ya bir de nöbetçiyim bu hafta anlatamam sana , afedersin mala bağladım
İnşallah gücümü toplamaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…