- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim.
Bende senin yorumlarını çok faydalı buluyorum canım sara nın yorumları da epey faydalıO zaman bundan sonra yorumlara da ağırlık vereceğim. Geçen hafta okula adapte anca olabildim bi de listeleri falan baştan yapınca zorlanmıştım. Ki liste hazırlamayı da yeni öğrendiğim bi zamandı. Bu haftanınkiler hazır olduğundan daha rahatım. O yüzden vakit bulabilirim yorumlara
cok teşekkürler inş böyle devam ederMaşallah kızlar Süpersiniz aynen bole devam
günaydın canım
Cuma olsun farketmez, yeterki eksilsinya ben kilomu nasıl söylerim cuma yazayım bari.
Hedefim 57.0 inşKİLO BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Hedef Kilosu Cuma Kilosu Pazartesi Kilosu Cuma Kilosu @nesyaaaaa 63 69,9 69,9 . @Cascade_ 55 64,3 64,20 . @amor-a 47 53,3 . . @obezzto 68 78,5 78,5 . @zeyneppk 53 68,9 68,9 . @Shezofren88 ? 92,8 92,8 . @Kumsal ve deniz 89 96,3 97,2 . @hedef56 56 75,1 . . IKokunhuzur 65 67,01 66,7 . @Sekerportakalimm 62 68,2 68,2 . @Sade01 58 67,4 . . @GIDI 75 96 96,30 . @Mervish_123 60 65,5 . . @sara_28 70 77,5 78 . @Pamukprncess 57 61,4 62,5 . @optumkibbye 52 55,5 55,4 . @april1109 60 63,7 63,2 . @Ya habibi55 80 88,9 88,8 . @_happy_mom_ 50 ? . . @60kiloyum 65 83,2 82,2 . @Zhre_ ? ? . . @breeze3547 65 75,9 . . @tatlu ? 64,1 64,1 . vorones ? 63 62,4 . @gulsahhh01 55 61,1 . . gezegenfeza 65 73,1 73,1 . @karamelli_turta 55 57,9 57,8 . Hercai91 ? 96,2 95,5 . H Havlemina ? 66,1 65,2 . @MorVampirella 60 ? 66,9 .
Hoşgeldin saraycamya ben kilomu nasıl söylerim cuma yazayım bari.
Ooyyii o zaman senin hedef baya iddialı . Daha önce hiç 57 oldun mu1.69 civarı kuzum
Evet ben de kötü menu yazıyor olsam da yorum istiommmm uleee. Noluy
En fazla 60 oldum kuzum bide soranlara ben 55 diyim çok hevesliyimOoyyii o zaman senin hedef baya iddialı . Daha önce hiç 57 oldun mu
Sahalardamisin pekalaaaa. Benııımle mısınnnnn. kendime bi motive edici güç bulamadim yav takımda. . Yarış neyin olyurdu . Kaptanım. Ya da yardimcim keşke bizi eşlese falan. Ne bilem bilemedim . Gel ulasak hep birlikte hedeflereEn fazla 60 oldum kuzum bide soranlara ben 55 diyim çok hevesliyim
Senin makarnà ne güzel öğlen mişGeç yazdım kusura bakmayın!!
Bugünkü menüm
İki bardak ılık su
Kahvaltı bir yumurta
İki dilim peynir
Beş zeytin
İki dilim çavdar ekmeği
Ara . bir fincan ihlamur çayı
Öglen üç kaşik makarna
Ara. Yarım muz
Akşam patlıcan ve biber közleme
bir dilim ekmek
Bir kase yogurt
Ara bir bardak süt
Spor. Bir saat pilates
2 litre su
He ya kız ataman oldu mu . Benim kardeşim atandı gaziantep geldiAbla şeker yok zaten bitter çikolata da kakao zaten bunu yapabilirsin bence :)
Yaz kız. Hoşgeldin . kaçma buraya gellllya ben kilomu nasıl söylerim cuma yazayım bari.
Mervé kaptanice yardımcım. Senİ biraz tanımak isterim. Ne okulu naparsn kaç kilosun falan filanO zaman bundan sonra yorumlara da ağırlık vereceğim. Geçen hafta okula adapte anca olabildim bi de listeleri falan baştan yapınca zorlanmıştım. Ki liste hazırlamayı da yeni öğrendiğim bi zamandı. Bu haftanınkiler hazır olduğundan daha rahatım. O yüzden vakit bulabilirim yorumlara
gel tabii canım
Oy bal kaptan buyaaagel tabii canım
AHa da tam üstüne bastımMerhaba hosgeldin
Kendini tanitir misin?
2 3 aydir burdayim ben seni tanimiyorum.
Ben Merve
28 yasindayim
Ogretmenim
Kaptan yardimcisiyim
Kac kilosun? Hedefin nedir?
Her gun menu ve spor bildirimi yapmak zorundasin bunlari gunluk olarak tutuyorum tablo halinde yayinliyorum. Haftanin sonunda da derecelerinizi yayinliyorum
Bu yuzden seni takip edecek olan kisi benim hemi de her gun
Kaptan yardimcisi oldugumdan beri eli masali oldum
Ben varım kuzum sahalardayımSahalardamisin pekalaaaa. Benııımle mısınnnnn. kendime bi motive edici güç bulamadim yav takımda. . Yarış neyin olyurdu . Kaptanım. Ya da yardimcim keşke bizi eşlese falan. Ne bilem bilemedim . Gel ulasak hep birlikte hedeflere
MervişimMerhaba hosgeldin
Kendini tanitir misin?
2 3 aydir burdayim ben seni tanimiyorum.
Ben Merve
28 yasindayim
Ogretmenim
Kaptan yardimcisiyim
Kac kilosun? Hedefin nedir?
Her gun menu ve spor bildirimi yapmak zorundasin bunlari gunluk olarak tutuyorum tablo halinde yayinliyorum. Haftanin sonunda da derecelerinizi yayinliyorum
Bu yuzden seni takip edecek olan kisi benim hemi de her gun
Kaptan yardimcisi oldugumdan beri eli masali oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?