Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim iki kızımda da var bu problem.dr götürdüm burun içi damar ince, kanayan damarı dondursam da başka yerden tekrar kanar dedi.bizimkiler de alıştı gariplerim.büyüğünün sıklığı azaldı ama küçüğünün herhangi bir soğuk algınlığında falan yine kanıyor

Kendini fazla hırpalamamaya bak..senin sağlığın yerinde olsun yeter ki her şekilde yetişir işler

Edit: hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul da yaşıyorsan bu lodos da damarlara basınç yapıyor.benim de her daim başımı ağrıtıyor

Geçmiş olsun .
Benim küçük kızdada var . Genelde üzüldüğünde sinirlenince kanıyor ama az buz değil

Ayy kaptanyardimCum canım çok sevindim mesajına. . İlgin için teşekkürler.bugün dikkat edicem sebze yemeği yapmaya. Dün gece 2 ye geliyordu uyudum.. umarım dengelenmiştir. . Yatmadan hemen yememis oldum. . Spor à devam etmek iştiyorum zor ama yapcam her gün inşallah. Zorluğu çocukları kocayı ayarlamak zor da.
Senin branş. Ne . Meslektas olmak da beni ayrı bi heycanlndrdi . boyunu MERak ETTİM Bi De

Aynen benimkini de yakmışlardı eskisi gibi çok kanamıyor ama yine açılıyor demekki
Teşekkür ederim iyi düşüncelerin için
Kızlarına da allah kolaylık versin

Diviyle benim yediklerimin toplamını yiyordur, ağzı boş durmaz. Birde lakabı var, atom karınca deriz hiç yerinde durmaz, ondan sebep kilosu yok. 3 çocuklu koskoca hatundur, lakin çocuk gibi giyinse kimse bu 40 ına yaklaşmıs demez

Ne güzel metabolizması hızlı demek maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…