Benim iki kızımda da var bu problem.dr götürdüm burun içi damar ince, kanayan damarı dondursam da başka yerden tekrar kanar dedi.bizimkiler de alıştı gariplerim.büyüğünün sıklığı azaldı ama küçüğünün herhangi bir soğuk algınlığında falan yine kanıyorGünaydın teşekkür ederim
Ondan sora tekrar kanadı maalesef
Mutfakta yere damladı hatta
Bazen çok sıktığımda kendimi oluyor dönem dönem
Tatlı yediğim için simit falan yemek yemeyerek kurtarmaya çalışıyorum ya bir de nöbetçiyim bu hafta anlatamam sana , afedersin mala bağladım
İnşallah gücümü toplamaya çalışıcam
Geçmiş olsun .Günaydın teşekkür ederim
Ondan sora tekrar kanadı maalesef
Mutfakta yere damladı hatta
Bazen çok sıktığımda kendimi oluyor dönem dönem
Tatlı yediğim için simit falan yemek yemeyerek kurtarmaya çalışıyorum ya bir de nöbetçiyim bu hafta anlatamam sana , afedersin mala bağladım
İnşallah gücümü toplamaya çalışıcam
Ayy kaptanyardimCum canım çok sevindim mesajına. . İlgin için teşekkürler.bugün dikkat edicem sebze yemeği yapmaya. Dün gece 2 ye geliyordu uyudum.. umarım dengelenmiştir. . Yatmadan hemen yememis oldum. . Spor à devam etmek iştiyorum zor ama yapcam her gün inşallah. Zorluğu çocukları kocayı ayarlamak zor da.Çok fazla karbon var menünde. 4 dilim ekmek yemişsin bu menünde. Karbon ağırlıklı beslendiğinden dolayı da kilo veriminde yağ dokunu korumuş oldun. Çünkü aldığımız karbonlar yağları sarıp sarmalar ve yakımını engeller. Yağ yakamayan vücut da gider kasları yakmayı başlar. Kasları koruyacak proteini ise çok çok az almışsın. Az yemişsin bu menüyle kilo verimini sağlarsın ancak o da kaslardan gider. Bu da uzun vadede sağlık problemine yol açabilir. O yüzden de bundan sonra proteine ağırlık vermeyi unutma. Menünde sebze çok az var bu da kolesterolünde dengesizliklere yol açabilir. Çünkü kilo veriminde kolesterolümüzü sebze ve meyveler sağlar. Menündeki muza gelince evet tok tutar ama diyet esnasında tavsiye edilmez içinde bulunan potasyumdan dolayı bu yüzden muz seviyorsan ye ama haftada 1 kere olmak kaydıyla.
Protein olarının gayet iyi. Yapmış olduğun yürüyüşle de eşleşiyor. Akşam yemeğinde salata olmasını isterdim çünkü kahvaltı haricinde sebze ve meyve tüketmemişsin bu yüzden de kolesterolün dengelenmemiş oldu. Sodayla turşuyu aynı gece yediğin içtiğin için de ödem oluşumuna zemin hazırlamışsın artı çıkma olasılığın yüksek. Karbon miktarın iyi di çay saatine kadar. Saat kaçta uyudun? Çay saatini çok geç bi saatte yapmışsın o saatlere katı yiyecekler yeme onlar da ödem yapar bu sabah tartıda bunu artı olarak görebilirsin. Ancak yağa henüz dönüşmediği için dengeli beslenme ve sporla gün içinde yakabilirsin.
Evet öncedenmoni eşleşme yapıyordu. Cuma günü yaparız o zaman haftanın ortasına geldik pek yarış olmaz bu
Şuan 57 kiloyum. Ve kilo veriminden de mezun oldum. Bakalım belki bi ara 55e düşerim. Esas hedefim 55ti.
Diğer bilgileri paylaşmıştım, öğrendin zaten
Karbonlu bir menü ekmek var, patates var, pilav var üstüne bi de sucuk var. Hepsi yağlarını koruyan sarıp sarmalayan şeyler. Yemelisin ama çok değil aldığın protein miktarının 2 katını geçmemeli. Proteini almışsın en azından kasları da korumaya almışsın. Ancak sebze ve meyve az neredeyse hiç yok gibi olduğundan kolesterolünü dengelememişsin. Suyu çok az içmişsin metabolizmanı yavaşlatır ve kilo verimini de yavaşlatır.
Hayrolsun aplaammmmSabahınız hayrolsun
Bence harika bişi buuuGünaydııınnn
Ne kadar da uzun menü yorumluyormuşum onu fark ettim
2200 fark mi oliyuiuoooCuma günü 96.2 yedim hedefim cumaya kada 94 olmakboş keseden atarmiyim hiç bebeğim o gün belgelerlen tartimlan gelicem pazartesi tartisindada 95.5 çıkmıştım hatırlatırım
Allah kolaylık versin sana daGeçmiş olsun .
Benim küçük kızdada var . Genelde üzüldüğünde sinirlenince kanıyor ama az buz değil
Günaydııınnn
Ne kadar da uzun menü yorumluyormuşum onu fark ettim
Aynen benimkini de yakmışlardı eskisi gibi çok kanamıyor ama yine açılıyor demekkiBenim iki kızımda da var bu problem.dr götürdüm burun içi damar ince, kanayan damarı dondursam da başka yerden tekrar kanar dedi.bizimkiler de alıştı gariplerim.büyüğünün sıklığı azaldı ama küçüğünün herhangi bir soğuk algınlığında falan yine kanıyor
Kendini fazla hırpalamamaya bak..senin sağlığın yerinde olsun yeter ki her şekilde yetişir işler
Edit: hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul da yaşıyorsan bu lodos da damarlara basınç yapıyor.benim de her daim başımı ağrıtıyor
Diviyle benim yediklerimin toplamını yiyordur, ağzı boş durmaz. Birde lakabı var, atom karınca deriz hiç yerinde durmaz, ondan sebep kilosu yok. 3 çocuklu koskoca hatundur, lakin çocuk gibi giyinse kimse bu 40 ına yaklaşmıs demezyaa ben diviyi mi gördüm??evet evet oymuş.gelmeyince aranıyorsun bilesin @divinity öyle beğenip beğenip gitmekle olmuyor
:)) koçlar kuzular karıştı desene.pilavı keşke öğlen yeseydin
hoşgeldin sarayca.çoktandır uğramıyordun..
çağırın o da gelsin gezom.kilosu var mı? Yoksa da alsın biz burada verdiririz :)
Diviyle benim yediklerimin toplamını yiyordur, ağzı boş durmaz. Birde lakabı var, atom karınca deriz hiç yerinde durmaz, ondan sebep kilosu yok. 3 çocuklu koskoca hatundur, lakin çocuk gibi giyinse kimse bu 40 ına yaklaşmıs demez
Aynen benimkini de yakmışlardı eskisi gibi çok kanamıyor ama yine açılıyor demekki
Teşekkür ederim iyi düşüncelerin için
Kızlarına da allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?