- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet maşallahı varNe güzel metabolizması hızlı demek maşallah
Günaydın hatunlar
Ben biraz daha uyusam iyi olacak
Siz kalkın, önce kahvaltı, sonra temizlik, sonra sporunuzu yapın.
10. Takım yatmaz, şurda cumaya ne kaldı
Evet hedef köy kendine dedin hedef koydum bende2200 fark mi oliyuiuooo
Aynen birbirimize karıştık olsun kuzum ne demek istersen onu de akşam eşime yemek hazırlarken dayanamadımyaa ben diviyi mi gördüm??evet evet oymuş.gelmeyince aranıyorsun bilesin divinity öyle beğenip beğenip gitmekle olmuyor
:)) koçlar kuzular karıştı desene.pilavı keşke öğlen yeseydin
hoşgeldin sarayca.çoktandır uğramıyordun..
çağırın o da gelsin gezom.kilosu var mı? Yoksa da alsın biz burada verdiririz :)
Obeztooommyaa ben diviyi mi gördüm??evet evet oymuş.gelmeyince aranıyorsun bilesin divinity öyle beğenip beğenip gitmekle olmuyor
çağırın o da gelsin gezom.kilosu var mı? Yoksa da alsın biz burada verdiririz :)
iyiyim abla özelde devam atama yapılmadı daha bekliyorum öyle :) şimdi deçok uykum geldi sabah iş var ben yavaştan yatayım iyi geceler :)
merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, umarım hepberaber istediğimiz kiloya erişiriz.Sarayca hoşgeldiniz ben bir aydır burdayım o sebeple sizi tanımıyorum kk gecmisiniz nedir kaç kilo vermistiniz
demek ki 2-3 aydır uğramamışım ben ne acıMerhaba hosgeldin
Kendini tanitir misin?
2 3 aydir burdayim ben seni tanimiyorum.
Ben Merve
28 yasindayim
Ogretmenim
Kaptan yardimcisiyim
Kac kilosun? Hedefin nedir?
Her gun menu ve spor bildirimi yapmak zorundasin bunlari gunluk olarak tutuyorum tablo halinde yayinliyorum. Haftanin sonunda da derecelerinizi yayinliyorum
Bu yuzden seni takip edecek olan kisi benim hemi de her gun
Kaptan yardimcisi oldugumdan beri eli masali oldum
Hoşgeldin bende senden sonra dahil oldum takıma tanışmıyoruz o yüzden
Bende senin yorumlarını çok faydalı buluyorum canım sara nın yorumları da epey faydalı
bakalım diyetisyene gittim, fırçamı yedim geldim, eeee artık başlamazsam vay halime...Cuma olsun farketmez, yeterki eksilsin
hoşbuldum canım, nasılsın? benimde senden farkım yok maalesef çok aldım kiloHoşgeldin saraycambak bende döndüm kürkçü dükkanına hemde mezun olduğum kilodan 16 kilo alarak çekinmeden şöyle kuzum kilonu
veroo seni görmek güzel nasılsın,Yaz kız. Hoşgeldin . kaçma buraya gellll
sağol canımgel tabii canım
yaa ben diviyi mi gördüm??evet evet oymuş.gelmeyince aranıyorsun bilesin divinity öyle beğenip beğenip gitmekle olmuyor
:)) koçlar kuzular karıştı desene.pilavı keşke öğlen yeseydin
hoşgeldin sarayca.çoktandır uğramıyordun..
tamam hatırladım daha önce de bahsetmistiniz.ne güzel yiyip yiyip kilo almamakDiviyle benim yediklerimin toplamını yiyordur, ağzı boş durmaz. Birde lakabı var, atom karınca deriz hiç yerinde durmaz, ondan sebep kilosu yok. 3 çocuklu koskoca hatundur, lakin çocuk gibi giyinse kimse bu 40 ına yaklaşmıs demez
yahu olsun sen yine de bir yerden sohbete dahil ol.buradan ayrı kalmak bize hiç yaramıyor , tecrübeyle sabit.insallah verirsin son iki kilonuda..21 şubat haa.tamam benimde kaldıObeztooommgelmek sohbete dahil olmak istiyorum ama o kadar sayfa birikiyorki geçmişin hepsini bile okuyamıyorum
Konularda çok geri kalıyorum ..sohbet bitmiş oluyor .o yüzden okuyup çıkıyorum
Son 2 kilom kaldı hala
Hafta sonu aldığımı cumaya kadar temizleyip aynı yerimde sayıyorum
21 Şubat'ta ay küçülmeye başlıyor
O zamana kadar biraz dikkat , o günden itibaren sporla beraber inşallah 65 görecem
Küçük bacimiz hep fit hiç almaz herseyide yer maşallah ,ailede lakabı atom karınca
saraycam iyiyim canım benim yuvarlanıp gidiyoruz işte.ara ara aklıma geliyordun nasılsın ne yapıyorsun merak ediyordum, döndüğün iyi oldu.bir de kankiton yasmin döneydi iyiydi amaGünaydın hayırlı sabahlar, öncelikle tanımadığım arkadaşlara tanıtayım kendimi,
ismim sarayca
kk geçmişim teee 2013 yılında doğum kilolarımı vermek için gelmiştim 83 ten 63 e düştüm ve hoop 2. hamilelik...
daha sonra takımlarda devam ettim 55 kiloya kadar indim, tekrar çıktım, velhasıl koruyamadım kilomu...
39 yaş 2 çocuk annesi çalışan biriyim, hepinize başarılar dilerim..
hayırlısı olsun canım, iyi geceler.
merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, umarım hepberaber istediğimiz kiloya erişiriz.
demek ki 2-3 aydır uğramamışım ben ne acıburada olsaydım belki ideal kilomdaydım.
eli maşalı olmana sevindim, senden destek bekliyorum
merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, zamanla daha iyi tanıyacağız birbirimizi
bakalım diyetisyene gittim, fırçamı yedim geldim, eeee artık başlamazsam vay halime...
hoşbuldum canım, nasılsın? benimde senden farkım yok maalesef çok aldım kilo
veroo seni görmek güzel nasılsın,
sağol canım
çok sağol aebenim, seni görmek güzel. hep var ol sen.
obezim hoşbuldum çok sağol, nasılsın kuzum,
Iyiyim kuzum ALLAH'IN izniyle sen nasılsın olsun burada hep beraber çok güzel kilolar veriyoruzGünaydın hayırlı sabahlar, öncelikle tanımadığım arkadaşlara tanıtayım kendimi,
ismim sarayca
kk geçmişim teee 2013 yılında doğum kilolarımı vermek için gelmiştim 83 ten 63 e düştüm ve hoop 2. hamilelik...
daha sonra takımlarda devam ettim 55 kiloya kadar indim, tekrar çıktım, velhasıl koruyamadım kilomu...
merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, umarım hepberaber istediğimiz kiloya erişiriz.
demek ki 2-3 aydır uğramamışım ben ne acıburada olsaydım belki ideal kilomdaydım.
merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, zamanla daha iyi tanıyacağız birbirimizi
bakalım diyetisyene gittim, fırçamı yedim geldim, eeee artık başlamazsam vay halime...
sağol canım
ben gitsem de ara ara uğrarım amatamam hatırladım daha önce de bahsetmistiniz.ne güzel yiyip yiyip kilo almamakkeşke biz de yesek de kilo almasak
yahu olsun sen yine de bir yerden sohbete dahil ol.buradan ayrı kalmak bize hiç yaramıyor , tecrübeyle sabit.insallah verirsin son iki kilonuda..21 şubat haa.tamam benimde kaldı
saraycam iyiyim canım benim yuvarlanıp gidiyoruz işte.ara ara aklıma geliyordun nasılsın ne yapıyorsun merak ediyordum, döndüğün iyi oldu.bir de kankiton yasmin döneydi iyiydi amases yok seda yok kendisinden..
umarım bu sefer kararlı olurum canım , artık çok rahatsız olmaya başladım, psikolojimi etkiliyor, Allah korusun biraz daha yemeye devam edersem depresyona kadar gitme ihtimalim varIyiyim kuzum ALLAH'IN izniyle sen nasılsın olsun burada hep beraber çok güzel kilolar veriyoruz
Hoşgeldin tekardan. Gör beni amman gitmiyim şu ara bu işe baş koydum o 50lili sayılar gelecek buraya . Ne bu böyle 63 é 62 ye sevinmek de ney. 55 oluon sen isteyince. Du bakim cuma kaç cikicanGünaydın hayırlı sabahlar, öncelikle tanımadığım arkadaşlara tanıtayım kendimi,
ismim sarayca
sağol canım
Bi başla pirrr baslaaaa. Ben de burdayimumarım bu sefer kararlı olurum canım , artık çok rahatsız olmaya başladım, psikolojimi etkiliyor, Allah korusun biraz daha yemeye devam edersem depresyona kadar gitme ihtimalim var
sen başlarsan güzel kilo veriyorsun, aslında ben de başlasam iyi kilo veriyorum ama, işte başlama süreci çok sancılı geçiyor bende bu sefer olsun artık
Valla iyi hedef. Amma tutturamassan alirim anahtarınıEvet hedef köy kendine dedin hedef koydum bendeçokmu uçmuşum ama veririm ALLAH'IN izniyle güveniyorum kendime
umarım bu sefer kararlı olurum canım , artık çok rahatsız olmaya başladım, psikolojimi etkiliyor, Allah korusun biraz daha yemeye devam edersem depresyona kadar gitme ihtimalim var
sen başlarsan güzel kilo veriyorsun, aslında ben de başlasam iyi kilo veriyorum ama, işte başlama süreci çok sancılı geçiyor bende bu sefer olsun artık
Yorumlarınız için cok teşekkürler daha dikkatli olurum inşGünaydııınnn
Ne kadar da uzun menü yorumluyormuşum onu fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?