Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen birbirimize karıştık olsun kuzum ne demek istersen onu de akşam eşime yemek hazırlarken dayanamadım yoksa yapıcaktım

Obeztooomm gelmek sohbete dahil olmak istiyorum ama o kadar sayfa birikiyorki geçmişin hepsini bile okuyamıyorum
Konularda çok geri kalıyorum ..sohbet bitmiş oluyor .o yüzden okuyup çıkıyorum
Son 2 kilom kaldı hala
Hafta sonu aldığımı cumaya kadar temizleyip aynı yerimde sayıyorum
21 Şubat'ta ay küçülmeye başlıyor
O zamana kadar biraz dikkat , o günden itibaren sporla beraber inşallah 65 görecem

Küçük bacimiz hep fit hiç almaz herseyide yer maşallah ,ailede lakabı atom karınca

Günaydın hayırlı sabahlar, öncelikle tanımadığım arkadaşlara tanıtayım kendimi,

ismim sarayca
kk geçmişim teee 2013 yılında doğum kilolarımı vermek için gelmiştim 83 ten 63 e düştüm ve hoop 2. hamilelik...

daha sonra takımlarda devam ettim 55 kiloya kadar indim, tekrar çıktım, velhasıl koruyamadım kilomu...

39 yaş 2 çocuk annesi çalışan biriyim, hepinize başarılar dilerim..

iyiyim abla özelde devam atama yapılmadı daha bekliyorum öyle :) şimdi deçok uykum geldi sabah iş var ben yavaştan yatayım iyi geceler :)

hayırlısı olsun canım, iyi geceler.

Sarayca hoşgeldiniz ben bir aydır burdayım o sebeple sizi tanımıyorum kk gecmisiniz nedir kaç kilo vermistiniz
merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, umarım hepberaber istediğimiz kiloya erişiriz.
demek ki 2-3 aydır uğramamışım ben ne acı burada olsaydım belki ideal kilomdaydım.

eli maşalı olmana sevindim, senden destek bekliyorum
Hoşgeldin bende senden sonra dahil oldum takıma tanışmıyoruz o yüzden

Bende senin yorumlarını çok faydalı buluyorum canım sara nın yorumları da epey faydalı

merhaba canım yukarıda tanıtmaya çalıştım kendimi, zamanla daha iyi tanıyacağız birbirimizi

Cuma olsun farketmez, yeterki eksilsin
bakalım diyetisyene gittim, fırçamı yedim geldim, eeee artık başlamazsam vay halime...
Hoşgeldin saraycam bak bende döndüm kürkçü dükkanına hemde mezun olduğum kilodan 16 kilo alarak çekinmeden şöyle kuzum kilonu
hoşbuldum canım, nasılsın? benimde senden farkım yok maalesef çok aldım kilo
Yaz kız. Hoşgeldin . kaçma buraya gellll
veroo seni görmek güzel nasılsın,
gel tabii canım
sağol canım
İyi geceler

Sarayca hoş geldin canım

çok sağol aebenim, seni görmek güzel. hep var ol sen.

obezim hoşbuldum çok sağol, nasılsın kuzum,

tamam hatırladım daha önce de bahsetmistiniz.ne güzel yiyip yiyip kilo almamak keşke biz de yesek de kilo almasak

yahu olsun sen yine de bir yerden sohbete dahil ol.buradan ayrı kalmak bize hiç yaramıyor , tecrübeyle sabit.insallah verirsin son iki kilonuda..21 şubat haa.tamam benimde kaldı

saraycam iyiyim canım benim yuvarlanıp gidiyoruz işte.ara ara aklıma geliyordun nasılsın ne yapıyorsun merak ediyordum, döndüğün iyi oldu.bir de kankiton yasmin döneydi iyiydi ama ses yok seda yok kendisinden..

Iyiyim kuzum ALLAH'IN izniyle sen nasılsın olsun burada hep beraber çok güzel kilolar veriyoruz

ben gitsem de ara ara uğrarım ama yasom7272 gittiyse uzun bir süre gelmez, @ne dersin aeben

Antepia27 hu huuu neredesin

Iyiyim kuzum ALLAH'IN izniyle sen nasılsın olsun burada hep beraber çok güzel kilolar veriyoruz
umarım bu sefer kararlı olurum canım , artık çok rahatsız olmaya başladım, psikolojimi etkiliyor, Allah korusun biraz daha yemeye devam edersem depresyona kadar gitme ihtimalim var

sen başlarsan güzel kilo veriyorsun, aslında ben de başlasam iyi kilo veriyorum ama, işte başlama süreci çok sancılı geçiyor bende bu sefer olsun artık

Hoşgeldin tekardan. Gör beni amman gitmiyim şu ara bu işe baş koydum o 50lili sayılar gelecek buraya . Ne bu böyle 63 é 62 ye sevinmek de ney. 55 oluon sen isteyince. Du bakim cuma kaç cikican

Bi başla pirrr baslaaaa. Ben de burdayim
bak aksamlari iki gundür. Çok zor şartlar ama spor salonuna gidiöm. 30 dk yürüyus bana nasıl iyi geliyor

Evet hedef köy kendine dedin hedef koydum bende çokmu uçmuşum ama veririm ALLAH'IN izniyle güveniyorum kendime
Valla iyi hedef. Amma tutturamassan alirim anahtarını tutturabilcegin şey hedef yaz . Ben seni gecemem de yüzde muhabbeti ile yarismak mantıklı olur bizim

Sancıyı bir kenara bırak ve başla
İnandıktan ve gayret ettikten sonra sancı vız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…