SağolllTekrar çok geçmiş olsun canım
Yok kararliyim kuzum ALLAH'IN izniyle 94 ü görücem bu sabahta 400 gr vermişimValla iyi hedef. Amma tutturamassan alirim anahtarınıtutturabilcegin şey hedef yaz . Ben seni gecemem de yüzde muhabbeti ile yarismak mantıklı olur bizim
Kuzum insan zayıfladıkça dahada zayıflamak istiyo ha bi gayret 1 hafta sabret alışırsın kuzumumarım bu sefer kararlı olurum canım , artık çok rahatsız olmaya başladım, psikolojimi etkiliyor, Allah korusun biraz daha yemeye devam edersem depresyona kadar gitme ihtimalim var
sen başlarsan güzel kilo veriyorsun, aslında ben de başlasam iyi kilo veriyorum ama, işte başlama süreci çok sancılı geçiyor bende bu sefer olsun artık
Selam canımSelam kızlar
Ayy kaptanyardimCum canım çok sevindim mesajına. . İlgin için teşekkürler.bugün dikkat edicem sebze yemeği yapmaya. Dün gece 2 ye geliyordu uyudum.. umarım dengelenmiştir. . Yatmadan hemen yememis oldum. . Spor à devam etmek iştiyorum zor ama yapcam her gün inşallah. Zorluğu çocukları kocayı ayarlamak zor da.
Senin branş. Ne . Meslektas olmak da beni ayrı bi heycanlndrdi . boyunu MERak ETTİM Bi De
Öğle Yemeği vé ara. Sizce uygun mu sevgili takimcanlar
Tonbaliklii salata ve yoğurt peynir Eki Görüntüle 2234956 Eki Görüntüle 2234957
SelamSelam kızlar
SelamlarSelam kızlar
bencee cok guzelllÖğle Yemeği vé ara. Sizce uygun mu sevgili takimcanlar
Tonbaliklii salata ve yoğurt peynir Eki Görüntüle 2234956 Eki Görüntüle 2234957
Wydra bugünde börekli geçti akşama etli patlıcan yemeği yapıyorum yanına salata ve yoğurt yorumun nedir ama asıl diyetim yarın başlıyor diyetisyen görüşmem yarın listemi alıp ona göre yine kaçamaksız menülerle gelecem bu sefer sanki daha hızlı gidecek kilolar ne dersin
Merhaba hanımlar.Bir zamanlar bi Büşra vardı iradesiz kendine faydasız ve hala şişman. Acaba tekrar katılabilir miyim buralara. Bu sefer son inşallah nolur zayıflatmadan göndermeyin beni
y
Sikinti olmaz sonrasinda halledersin zaten suan moladasin
Seni tanimiyom ama katilabilirsin tekrar ancak menu spor ve kilo bildirimlerini yapacagin sozunu verirsen aramiza hosgeldin.
Aleykümselamselamun aleykum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?