Selam verip uyumaya gidiyor amaHerkes selam veriyor
:) evetSelam verip uyumaya gidiyor amasayfa sessiz
Çok teşekkür ederim. Ekim kasım aylarında bi süre takilmistim. O sürede sağolsun bütün arkadaşlar ortam çok güzeldi fakat ben aktif olamadim malesef. Ama hep aklımda burası.insallah bu sefer yaparım.Sikinti olmaz sonrasinda halledersin zaten suan moladasin
Seni tanimiyom ama katilabilirsin tekrar ancak menu spor ve kilo bildirimlerini yapacagin sozunu verirsen aramiza hosgeldin.
Aleykümselam canımselamun aleykum kızlarr
hoşgeldin, bu yeni üyelik eski nickin nedir?Merhaba hanımlar.Bir zamanlar bi Büşra vardı iradesiz kendine faydasız ve hala şişman. Acaba tekrar katılabilir miyim buralara. Bu sefer son inşallah nolur zayıflatmadan göndermeyin beni
y
Aa evet moni o da aynı gitsinkilolar01 di bir türlü şifresini hatırlayamadım o yüzden bunu yeni aldım hatta beni hatirlatsin diye aynısını aldım.hoşgeldin, bu yeni üyelik eski nickin nedir?
Hoşgeldin busracim eylüle kadar verirsin sen yeterki iste :)Kendimi tekrar tanitayim ben de tanimadiklarimi zamanla tanırim inşallah.
31 yaşındayım.1.sınıfa giden kızım ve 2 yaşında oğlum var. Öğretmenim ama ücretsiz izindeyim. Boy 163 kilo 83. Inşallah eylülde okula tekrar başlayınca ideal kilima ulaşmayı çok istiyorum.
Ha bu arada adım büşra.
Guzel menuBugünkü menü.
Sabah;bir kase çorba
Bir dilim börek
Az beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara;form çayı
Ara;sade türk kahvesi
Sade soda
Akşam;bir tabak etli bezelye yemeği
Yeşil salata
Ara;yeşil çay
2 lt su
Spor yapamadım.
Hosgeldin meslektaşım eylul e kadar ins ulaşırsın istediğin kiloyaKendimi tekrar tanitayim ben de tanimadiklarimi zamanla tanırim inşallah.
31 yaşındayım.1.sınıfa giden kızım ve 2 yaşında oğlum var. Öğretmenim ama ücretsiz izindeyim. Boy 163 kilo 83. Inşallah eylülde okula tekrar başlayınca ideal kilima ulaşmayı çok istiyorum.
Ha bu arada adım büşra.
Sagol canım Sade soda ve sade türk kahvesi çok seviyorum tesadüf bu ya;etkisi de varmışGuzel menu
sade sodayi aevdigin icin mi iciyorsun yoksa zayiflamaya etkisi mi var
Evet türk kahvesi metabolizmayi çalıştırıyor bende günde bir tane içmeye özen gösteriyorumSagol canım Sade soda ve sade türk kahvesi çok seviyorum tesadüf bu ya;etkisi de varmış
Makarna yiyecekmisinYemeklerimi yaptım. Özellikle salata yapmayı hiç sevmeyen ben. salataya ciddi emek verdim. Menü de ıspanak yumurtalı. Ayranaşı çorba ve makarna var . Bakalım ne kadar yicem çok açıktım. Öğle ki salata pek tok tutmuiiiiiiioo
Ben zaten çok sevdiğim için iki veya üç içiyorum canım. Yaninda çiğ bademe bayılırımEvet türk kahvesi metabolizmayi çalıştırıyor bende günde bir tane içmeye özen gösteriyorum
Güzel menü, afiyet olsun..Bende akşam yemeğini henüz yemedim ama menüm belli :)
Sabah:
1 adet kapya biber tostu
2 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Lor peynir
Roka
Öğle :
Pırasa yemeği
Yoğurt
Ara: Sade türk kahvesi
5 hurma
Akşam :
Kıymalı ıspanak kavurma yumurtali
1kase yayla çorbası
Yoğurt
Turp
Wydra canım uygunsan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?