Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosgeldin meslektaşım eylul e kadar ins ulaşırsın istediğin kiloya
Hosbuldum hanımlar. Inşallah hep birlikte ulasiriz. Tek başına hiç olmuyor zaten.
Bu arada bi sorum var.Diyetisyene giden arkadaşlar var sakıncası yoksa aylık ne kadar veriyorsunuz acaba. Ben de gitmeyi düşünüyorum da fiyat nedir yaklaşık merak ettim.

sabah 8 de 1 yumurta yesil cay

oglen 12 bucuk 1 kepce az sulu kuru fasulye

15.30 da.ara ogun 8 findik 1 yesil cay

18 de bol salata peynir 2yk barbunya pilaki
Menün gayet güzel ama bana çok az geldi ama sen doyuyorsan sıkıntı yok ama günlük kalorin çok az proteinide günlük kilo başı 1 gr alman lazım her öğününde mutlaka salata ( sebze) ,yoğurt olmalı

Menüm gayet güzel ama bana çok az geldi ama sen doyuyorsan sıkıntı yok ama günlük kalorin çok az proteinide günlük kilo başı 1 gr alman lazım
cnm sabah vaktim olmuyor öğlende okulda ne olursa onu yiyorum pulav makarna ekmek yemiyorum.
Aksam da yuklenmeyeyim diye boyle.
Aslinda sabah peynir yesem fena olmaz biraz erken kalkmam lazim sanirim

Ya bu sefer oldukca kararliyim cunku bu kadar hic kilo almamistim hamilelik haric.
Kiyafet olmuyor cok zorlaniyorum sabahlari
Geçen yil bu zamanlardaki kilom 61,5 tu.
Çok şişman bir arkadaşım kilo aldığımı söyledi kibarca da olsa Zoruma gitti. O kadar kilolu olmasina rağmen ben imasını bile etmediğim için hırs yapmıştım:) sana inat filinta gibi olucam dedim oldum.
Amakış mevsimi illâ yiyiyoruz, hareket azalıyor.

cnm sabah vaktim olmuyor öğlende okulda ne olursa onu yiyorum pulav makarna ekmek yemiyorum.
Aksam da yuklenmeyeyim diye boyle.
Aslinda sabah peynir yesem fena olmaz biraz erken kalkmam lazim sanirim
Sabah yeşillik de ye canım, salatalik falan da.

Aktif olabilirsen güzel kilolar yine verebilirsin, insan burayı bırakınca kendini de salıyor

Hedefin kaç kilo peki?

Bol karbonlu az proteinli bir menü olmuş. akşamdaki o protein olmasa hiç almayacakmışsın. Kahvaltıda proteini ihmal itme. Çünkü protein kas dokusunu güçlendirir. Karbon ise yağlarını güçlendirir. O yüzden de sadece az yemek olmuyor maalesef dengeyi yakalamak lazım. Kolesterolünü dengelemesi için sadece salata çok az kalır 1 2 tane de meyve yemelisin.

Karbonun gayet iyi dengeli bir alım olmuş. Yağ dokunu korumaya almamış oldun. Proteinin de gayet iyi kaslar koruma altında aynı zamanda da güçlenmeye müsait bu menünün yanına bir de spor ya da yürüyüş eklesen varya ohh miss gibi yağlardan haberin olsun. Sebzen ve meyven de kolesterolünü dengelemiş. Mükemmel denilebilirdi ki miktarlar belirtilmemiş. Sen onlardan ne kadar yedin? Eğer ki porsiyon miktarını aşmamışsan o zaman mükemmel diyebilirim.

sabah 8 de 1 yumurta yesil cay

oglen 12 bucuk 1 kepce az sulu kuru fasulye

15.30 da.ara ogun 8 findik 1 yesil cay

18 de bol salata peynir 2yk barbunya pilaki

Dengeli denilebilecek bir menü olmuş. Proteinin var karbonun var sebzen var. Sıkıntı şurda az yemişsin ancak karbonu hafif fazla kaçırmışsın. Aradaki fındık dengeyi bozmuş. Ya da akşamdaki barbunya olmasaymış. Ya da fındık sayısı az olsaymış. Protein oranın gayet iyi. Kolesterol dengelenmiş mi desek? Bilemiyorum. Salatanın iktarına bağlı. 1.8 porsiyon ise evet dengelenmiş değilse dengelenmemiştir.

Harekete geçmek için bir söz bir ima bizi gaza getiriyor banada eşim sen diyet yapamazsın gibi bir imada bulundu beni o an çok üzdü ama sanırım beni ateşleyen şey oldu yoksa bu kadar iradeli değildim sahiden

Aşmadim canım zaten artık az yesemde hemen doyuyorum
Süpersin :) teşekkürler akşama spor yapacagim hemen

4 cesit yesillikten ve havuctan olusan limonlu nar eksili salata yapiyorum asla tuz eklemiyorum ..1 tatli kasigi havuc Ustune z.yag dokuyorum
Yemek tabagina 1.5 kepce yemek koyariz ya o dolulukta bir salataydı.
Wydra

30 dk hizli yürüyüş 2.5 lt su ictim

moni
Wydra

Kahvaltı
3-4 lokma peynir
1 dilim ekmek

Öğle
1 zeytin

Akşam
Köfte- patates
Salata
Yoğurt
2 dilim ekmek

Su: 1,5
Spor: yok maalesef

Salatan eğer 1.8 porsiyonsa kolesterolün dengelenmiş değilse dengelenmeiş demektir.
Proteinin fena değil ama öğle neden yok kız?
Karbonun maalesef fazla olmuş. Yağları korumaya almışsın.

Aşmadim canım zaten artık az yesemde hemen doyuyorum
Süpersin :) teşekkürler akşama spor yapacagim hemen

Tamamdır o zaman cevabı verdimdi zaten

Miktar belirtilmeyince tam bi yorum yapılamıyor ister istemez. O zaman az olmuş ya diğer öğünlere de salata ekle ya da aralara meyve ekle

iyi akşamlar kızlar
sabah
2 yumurta
kk peynir
maydonoz
ara sütlü kahve
ögle
pırasa
yoğurt
akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
1 kase yoğurt
su 2lt
Wydra

Güzel bir menü. Her şey dengeli. Öğle yemeğindeki miktarları bilseydik iyiydi aslında. Normal porsiyonundaysa mükemmel denilebilecek bir menü

Evet canım haklısın, yumurta yemedim aslında severim ve hergun yerim :)

80 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…