Aleykümselamselamun aleykum kızlarr
Ben kagıthaned
Rabbim acil şifalar versin canımBugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Ben kagıthaned
Rabbim acil şifalar versin canım
bende çok severimSagol canım Sade soda ve sade türk kahvesi çok seviyorum tesadüf bu ya;etkisi de varmış
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallahBugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
iyiyim çok şükür sen nasılsın? özlettin kendiniCanım nasılsın hatırlanmak güzel.
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah
Rabbim şifa versin canım, inşallah yanılıyorlardırBugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Rabbim şifa versin canım, inşallah yanılıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?