Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım.umarım iyi huylu çıkar

saracım çok geçmiş olsun. inşallah iyi huylu çıkar. Rabbim büyük dua et.

Menünü dengelersin demiştim zaten o yüzden yorumlamıyorum

Rabbim acil şifalar versin inş. tehlikeli bir durum yoktur

İyi bir menü denilebilir.
Karbon, protein dengesi iyi gibi
Tek sorunu sebze ve meyven az kalmış 1.8 porsiyonu düşürmemek lazım

Merhaba

Protein nerdeyse yok bu da kas dokunu korumasız bırakmış
Karbon ise maşallahı var hesaplarsak sadece öğlen 2.5 dilim ekmek yemişsin tarhana da var nesfit de de karbon var totalde sana 4 dilim ekmek yapar bu da yağlarını korumaya alır. Evet az yemişsin ama hep karbon yemişsin. O yüzden kilo kaybın olur mu evet ama giden kilolar yağdan değil kastan olur. Bu ileriye dönük sağlık problemleri yaşarsın demektir. O yüzden yarın bol proteinli beslen.

Sondaki piden ya da 1 dilim ekmeğin olmayaydı daha iyiydi. Yeşilliklerle kolesterol dengelendi protein oranı gayet iyi. Tek fazlası azıcık bir karbon onu da yarın daha az karbon alarak dengeleyebilirsin.

Aynen dediğin gibi bol karbonlu olmuş o yüzden de bu 2 gün karbonsuz beslenirsen dengelemiş olursun.

Kahvaltın neden yok senin?
Bi de türk kahvesi aç karnına içme bi iki bişey atıştır öyle iç yoksa sağlığa zarar verir
Karbon ve protein oranın dengeli
Sebzelerle kolesterol de dengelenmiş oldu
İyi bir menü

Protein ve karbonuyla gayet dengeli bir menü
Menü direk yağdan yaktığını gösteriyor
Ve sebzelerle de kolesterol sağlandı

Protein gayet iyi
Karbon biraz fazla oldu yarın daha az karbon al
Kolesterolünde gayet dengeli

Protein nerdeyse yok bu da kas dokunu korumasız bırakmış
Karbon ise maşallahı var hesaplarsak sadece öğlen 2.5 dilim ekmek yemişsin tarhana da var nesfit de de karbon var totalde sana 4 dilim ekmek yapar bu da yağlarını korumaya alır. Evet az yemişsin ama hep karbon yemişsin. O yüzden kilo kaybın olur mu evet ama giden kilolar yağdan değil kastan olur. Bu ileriye dönük sağlık problemleri yaşarsın demektir. O yüzden yarın bol proteinli beslen.

Wydra evet canım gerçekten buram buram karbonhidrat dolu oldu yarın dengelemeye çalışacağım yoksa giden kastan gidecek

Sağol canım benim Amin inşallah kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum

Menüm dengeli olmuşmu inan hiç dikkat etmedim bu akşam salatayı çok yedim sadece

Ağzına sağlık canım

Teşekkür ederiz

Kızlar bu arada kabızlık sorunuma iyi gelen muciZevi tarifimi size söyleyeyim hiç wc cıkma isteğim bile olmuyordu şimdi günde 1 kesin bazen 2 kere bile gidiyorum wc ye . Tarife gelince bir kavanoza kuru incirleri 4 e bölüp atın üzerine zeytinyağı doldurun sabah uyanınca aç karna 4 parça yani 1 incire denk yiyin. Annem ve yengelerimde yaptı onlardada işe yaradı gerçekten mucize tarif

Canım çok üzüldüm inşallah drlar yaniliyordur

Öğlen hem sarma hem ekmek niye yedin sarma yoğurt daha iyi olurmuş
Afiyet olsun

Menun gayet güzel afiyet olsun canım

Evet güzel tarif deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…