Çok geçmiş olsun canım.umarım iyi huylu çıkarBugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Çok geçmiş olsun canım.umarım iyi huylu çıkar
Kaç çıkmış, bir de annenin yaşı ve usg görüntüsü önemli.istersen mesaj olarak gönder banaAmin canım sağolasın inşallah
Sen doktorsun değilmi CA125 ve CA15-3 değerleri yüksek çıkmış çok fazla değil ama yinede yüksek sence ne demek bu
saracım çok geçmiş olsun. inşallah iyi huylu çıkar. Rabbim büyük dua et.Bugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
saracım çok geçmiş olsun. inşallah iyi huylu çıkar. Rabbim büyük dua et.
Kaç çıkmış, bir de annenin yaşı ve usg görüntüsü önemli.istersen mesaj olarak gönder bana
Bugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Bugünkü menüm
Sabah:
bir yumurta
Beş zeytin
İki kaşik lor peyniri
Bir dilim ekmek
Ara:
Bir fincan beyaz çay
Öglen :
Bir kase mercimek corbası
Ara bir elma
Akşam :
Dört kaşik ıspanak yemegi
Üç kaşik yogurt
Ara :
Bir portakal
Spor: 60 dk tempolu yürüyüş 2 litre su
merhaba kızlar
Menümü yazıyorum
Sabah : nesfit + süt
Öğlen : 7 8 adet lahana sarması 1 dilim ekmek
Akşam : tarhana çorba 1 but tavuk az pilav az yeşil fasulye salata corba hariç hepsi aynı servis tabagında öğlen az yemiştim diye akşam aşırı acıkmıştım
Spor : 15 dk
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
roka maydanoz
domates salatalık
1 dilim ekmek
Öğle: omlet
yeşillik
1 dilim ekmek
Kahve
Akşam : kuşbaşı et (yarım porsiyon)
salata
2 çiğ köfte
pide
Ara: yoğurt
Su: 3 lt
Bugün menü çok berbat toplam kalori olarak çok kötü olmasa da yediklerim sağlıksız. Akşam dışarıdaydım işlerim uzayınca acıktım öyle atıştırmak için bisküvi aldım ama paketi bitirdimBir de sabah bi öğrencimin doğum günü pasta börek vs getirmiş pastasından bi küçük dilim yedim. Bu bisküvi ile yapılan mozaik pasta.
Sabah
1 kepekli ekmek tost
Öğle
1 torku tam çikolatam paket
Akşam
2 küçük köfte
yeşillik
1 havuç, portakal
1 ceviz içi
5 badem
Su: 2lt
Spor : 200 bölgesel hareket
kızlar iyi akşamlar. karnım çok ağrıyor keyfim kaçtı. menü yazıp kaçıcam.
sabah
2 kupa yeşil çay, sade Türk kahvesi
öğlen 12.30
3 yk ciğer tava
1 küçük yeşil kapya biber, 1/2 domates
1 küçük kırmızı havuç
1 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması
ara 15.30
sade Türk kahvesi
akşam 19.10
2 köfte
toplam 5 küçük kurutulmuş biber-patlıcan dolması (içinde toplasan 4 yk bulgur vardı)
marul turp havuç salatası
5-6 yk ev yoğurdu
2 tk tahin
yatana kadar 2,5 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı ve 1 kupa kayısılı form çay (3 gündür wc yok yine)
30 dk tempolu yürüyüş @aebenWydra
Sabah
2 kuru kayısı
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 yumurta sarısı
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates, salatalık, dereotu, nane, maydanoz
Ara
2 cikitop
Akşam
Tavuklu ıspanak salatası
Yoğurtlu kabak
Son ara
1 bardak ayran
Su + 3 lt
Spor 25 dakika bisiklet
Wydra
İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle: çorba, 3 et köfte,yoğurt,3kaşık pırasa
Ara:2dlm ananas,7-8 kurudut,2 ceviz
Ara: tarçınlı meyveli eti form 3 adet
Akşam: fırında tavuk,4 dlm patates,salata,yoğurt
35 dk cardio ,2lt su
Menünü dengelersin demiştim zaten o yüzden yorumlamıyorum
Rabbim acil şifalar versin inş. tehlikeli bir durum yoktur
İyi bir menü denilebilir.
Karbon, protein dengesi iyi gibi
Tek sorunu sebze ve meyven az kalmış 1.8 porsiyonu düşürmemek lazım
Merhaba
Protein nerdeyse yok bu da kas dokunu korumasız bırakmış
Karbon ise maşallahı var hesaplarsak sadece öğlen 2.5 dilim ekmek yemişsin tarhana da var nesfit de de karbon var totalde sana 4 dilim ekmek yapar bu da yağlarını korumaya alır. Evet az yemişsin ama hep karbon yemişsin. O yüzden kilo kaybın olur mu evet ama giden kilolar yağdan değil kastan olur. Bu ileriye dönük sağlık problemleri yaşarsın demektir. O yüzden yarın bol proteinli beslen.
Sondaki piden ya da 1 dilim ekmeğin olmayaydı daha iyiydi. Yeşilliklerle kolesterol dengelendi protein oranı gayet iyi. Tek fazlası azıcık bir karbon onu da yarın daha az karbon alarak dengeleyebilirsin.
Aynen dediğin gibi bol karbonlu olmuş o yüzden de bu 2 gün karbonsuz beslenirsen dengelemiş olursun.
Kahvaltın neden yok senin?
Bi de türk kahvesi aç karnına içme bi iki bişey atıştır öyle iç yoksa sağlığa zarar verir
Karbon ve protein oranın dengeli
Sebzelerle kolesterol de dengelenmiş oldu
İyi bir menü
Protein ve karbonuyla gayet dengeli bir menü
Menü direk yağdan yaktığını gösteriyor
Ve sebzelerle de kolesterol sağlandı
Protein gayet iyi
Karbon biraz fazla oldu yarın daha az karbon al
Kolesterolünde gayet dengeli
Ağzına sağlık canımMenünü dengelersin demiştim zaten o yüzden yorumlamıyorum
Merhaba
Karbon ise maşallahı var hesaplarsak sadece öğlen 2.5 dilim ekmek yemişsin tarhana da var nesfit de de karbon var totalde sana 4 dilim ekmek yapar bu da yağlarını korumaya alır. Evet az yemişsin ama hep karbon yemişsin. O yüzden kilo kaybın olur mu evet ama giden kilolar yağdan değil kastan olur. Bu ileriye dönük sağlık problemleri yaşarsın demektir. O yüzden yarın bol proteinli beslen.
Sondaki piden ya da 1 dilim ekmeğin olmayaydı daha iyiydi. Yeşilliklerle kolesterol dengelendi protein oranı gayet iyi. Tek fazlası azıcık bir karbon onu da yarın daha az karbon alarak dengeleyebilirsin.
Aynen dediğin gibi bol karbonlu olmuş o yüzden de bu 2 gün karbonsuz beslenirsen dengelemiş olursun.
Bi de türk kahvesi aç karnına içme bi iki bişey atıştır öyle iç yoksa sağlığa zarar verir
İyi bir menü
Protein gayet iyi
Teşekkür ederizMenünü dengelersin demiştim zaten o yüzden yorumlamıyorum
Merhaba
İyi bir menü
Protein gayet iyi
Canım çok üzüldüm inşallah drlar yaniliyordurBugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Öğlen hem sarma hem ekmek niye yedin sarma yoğurt daha iyi olurmuşMenümü yazıyorum
Sabah : nesfit + süt
Öğlen : 7 8 adet lahana sarması 1 dilim ekmek
Akşam : tarhana çorba 1 but tavuk az pilav az yeşil fasulye salata corba hariç hepsi aynı servis tabagında öğlen az yemiştim diye akşam aşırı acıkmıştım
Spor : 15 dk
Menun gayet güzel afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle: çorba, 3 et köfte,yoğurt,3kaşık pırasa
Ara:2dlm ananas,7-8 kurudut,2 ceviz
Ara: tarçınlı meyveli eti form 3 adet
Akşam: fırında tavuk,4 dlm patates,salata,yoğurt
35 dk cardio ,2lt su
Canım çok üzüldüm inşallah drlar yaniliyordur
Evet güzel tarif deniycemKızlar bu arada kabızlık sorunuma iyi gelen muciZevi tarifimi size söyleyeyim hiç wc cıkma isteğim bile olmuyordu şimdi günde 1 kesin bazen 2 kere bile gidiyorum wc ye . Tarife gelince bir kavanoza kuru incirleri 4 e bölüp atın üzerine zeytinyağı doldurun sabah uyanınca aç karna 4 parça yani 1 incire denk yiyin. Annem ve yengelerimde yaptı onlardada işe yaradı gerçekten mucize tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?