İlk defa bugün ben de beğendim menümüMenun gayet güzel afiyet olsun canım
Yoğurt kalmamışÖğlen hem sarma hem ekmek niye yedin sarma yoğurt daha iyi olurmuş
Afiyet olsun
Hemen kalbini bozma, iyi düşün iyiye çıkar inşallah.Bugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Kesinlikle tavsiye ediyorum hem kolay hem lezzetliEvet güzel tarif deniycem
çikitop ne menem bir seydir gezom?benim bildiğim bisküvi ile yapılan var acaba o mu?Sabah
2 kuru kayısı
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 yumurta sarısı
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates, salatalık, dereotu, nane, maydanoz
Ara
2 cikitop
Akşam
Tavuklu ıspanak salatası
Yoğurtlu kabak
Son ara
1 bardak ayran
Su + 3 lt
Spor 25 dakika bisiklet
@Wydra
canım tahmin edebiliyorum sıkıntını ama moralini bozmamaya ve annene de destek olmaya çalış lütfen.sen bu haldeyken anneni kim teselli edecek.toparlanmaya çalışNe yerdeyim ne gökte araftayım resmen başım çatlıyor bu gece sabah olacakmı bir an önce sabah olsa doktorlar iyi bişey söylese Allahım yardım et
aklımızın bir kösesinde dursun bakalımKızlar bu arada kabızlık sorunuma iyi gelen muciZevi tarifimi size söyleyeyim hiç wc cıkma isteğim bile olmuyordu şimdi günde 1 kesin bazen 2 kere bile gidiyorum wc ye . Tarife gelince bir kavanoza kuru incirleri 4 e bölüp atın üzerine zeytinyağı doldurun sabah uyanınca aç karna 4 parça yani 1 incire denk yiyin. Annem ve yengelerimde yaptı onlardada işe yaradı gerçekten mucize tarif
geçmiş olsun inşallah iyi çıkarAmin canım sağolasın inşallah iyi çıkar
Yorumun için teşekkür ederim canımGüzel bir menü. Her şey dengeli. Öğle yemeğindeki miktarları bilseydik iyiydi aslında. Normal porsiyonundaysa mükemmel denilebilecek bir menü
Dut kurudu ve çiğ fındığı robotta çekip 2 yumurta beyazı koyup yoğur, cevizden küçük parçalara ayır, 15 dakika ısıtılmış fırında pişir.çikitop ne menem bir seydir gezom?benim bildiğim bisküvi ile yapılan var acaba o mu?
canım tahmin edebiliyorum sıkıntını ama moralini bozmamaya ve annene de destek olmaya çalış lütfen.sen bu haldeyken anneni kim teselli edecek.toparlanmaya çalış
aklımızın bir kösesinde dursun bakalım
Oo gayet güzel ve sağlıklı bir tarifDut kurudu ve çiğ fındığı robotta çekip 2 yumurta beyazı koyup yoğur, cevizden küçük parçalara ayır, 15 dakika ısıtılmış fırında pişir.
Hepsi bu, afiyet olsun
İçini ferah tut canım Rabbim yüzünüzü güldürsünNe yerdeyim ne gökte araftayım resmen başım çatlıyor bu gece sabah olacakmı bir an önce sabah olsa doktorlar iyi bişey söylese Allahım yardım et
Of allahımBugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
İyiyim çok şükür canım yoklugun belli oluyor sen nasılsinKızlar bu haftalık pek aktif yazamıyorum
Dediğim sebeplerden
Pazartesi yeni hafta
Yeni umutlar...
Herşey geçecek inşallah
En önemlisi sağlık ve huzur
Zaman zaman oluyor hepimize
Bu da geçecek inşallah
İyi akşamlar
Nasılsınız ?
Geçmişi de tam yapamıyorum kusura bakmayın tekrardan
Hemen kalbini bozma, iyi düşün iyiye çıkar inşallah.
çikitop ne menem bir seydir gezom?benim bildiğim bisküvi ile yapılan var acaba o mu?
canım tahmin edebiliyorum sıkıntını ama moralini bozmamaya ve annene de destek olmaya çalış lütfen.sen bu haldeyken anneni kim teselli edecek.toparlanmaya çalış
aklımızın bir kösesinde dursun bakalım
Of allahım
Allah çok çok acil şifalar versin
Çok üzüldüm
Yarın sabahtan netleşecek mi durumu?
Burnumun direği sızladı
allahım acil şifalar versin
geçmiş olsun inşallah iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?