Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hemen kalbini bozma, iyi düşün iyiye çıkar inşallah.

çikitop ne menem bir seydir gezom?benim bildiğim bisküvi ile yapılan var acaba o mu?

Ne yerdeyim ne gökte araftayım resmen başım çatlıyor bu gece sabah olacakmı bir an önce sabah olsa doktorlar iyi bişey söylese Allahım yardım et
canım tahmin edebiliyorum sıkıntını ama moralini bozmamaya ve annene de destek olmaya çalış lütfen.sen bu haldeyken anneni kim teselli edecek.toparlanmaya çalış

aklımızın bir kösesinde dursun bakalım

Güzel bir menü. Her şey dengeli. Öğle yemeğindeki miktarları bilseydik iyiydi aslında. Normal porsiyonundaysa mükemmel denilebilecek bir menü
Yorumun için teşekkür ederim canım
Benim sorunum porsiyon lar canım
Saglıklı diye fazla yediğim için kilo veremiyorum
Yani doyana kadar yiyorum çoğu zaman

Dut kurudu ve çiğ fındığı robotta çekip 2 yumurta beyazı koyup yoğur, cevizden küçük parçalara ayır, 15 dakika ısıtılmış fırında pişir.
Hepsi bu, afiyet olsun

Dut kurudu ve çiğ fındığı robotta çekip 2 yumurta beyazı koyup yoğur, cevizden küçük parçalara ayır, 15 dakika ısıtılmış fırında pişir.
Hepsi bu, afiyet olsun
Oo gayet güzel ve sağlıklı bir tarif

Benim bildiğim çikitop bisküvi ile yapılan bir şey de gezo bunu neden yer diye kendi kendime düşünüyodum :))

bugünkü menüm

sabah: 1 halanmış yumurta + 1 dilim peynir+ yeşil çay

öğle : 5 yk taze fasulye+ 4 yk bulgur pilavı + ayran

ara: çok ince dilim yaş pasta ( öğrencimin doğum günüydü)

akşam : 3 yk taze fasulye+ 4 yk bulgur pilavı +2 yk yoğurt

ara: 1 sb tarçınlı süt

su: 2.5 lt

spor 45 dk tempolu yürüyü

Kızlar bu haftalık pek aktif yazamıyorum
Dediğim sebeplerden
Pazartesi yeni hafta
Yeni umutlar...
Herşey geçecek inşallah
En önemlisi sağlık ve huzur
Zaman zaman oluyor hepimize
Bu da geçecek inşallah
İyi akşamlar
Nasılsınız ?
Geçmişi de tam yapamıyorum kusura bakmayın tekrardan

Of allahım
Allah çok çok acil şifalar versin
Çok üzüldüm
Yarın sabahtan netleşecek mi durumu?
Burnumun direği sızladı
allahım acil şifalar versin

İyiyim çok şükür canım yoklugun belli oluyor sen nasılsin

Canım şu an yanında değilim annemin o memlekete gitti tatil bitince ama en kısa zamanda gidiyorum yanına onun yanında böyle olmadığım gibi kardeşlerimi teselli etmek de bana düşüyor deli dana gibiyim onlarla konuşup rahatlatıyorum teli kapatıp ağlıyorum başım kazan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…