Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar kizlar menumu yaziyim.

Saat 0700 1 bardak filtre kahve

Saat 10.00 2 dilim kepek ek.ek peynirli
1 haslanmis yumurta

Ara
1 tas yoghurt
1 armut

Oglen
1 tas ayran corbasi
Biraz peynir eritmesi

Aksam
1 tabak bamya
Su

Spor: 1 saat zumba ve ayriyeten toplam adim 7929
Su: 1 bucuk lt.

Wydra

Ben her gün çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Sırf zevk için diyordum ama canım da istiyordu. Tuzsuz çiğ neden canım istiyor bilmiyordum herhalde vücudun isteği. Cidden öyleymiş çünkü bende magnezyum çinko çok düşük çıkar ki artı kullandığım ilaçlar sebebiyle bana magnezyum tablet de yazılmıştı ama üşendiğimden kullanmıyordum. Kabak çekirdeği iyi bir magnezyum çinko ve omega3 omega6 kaynağı. günde 1 çay bardağı benim ihtiyacımı karşılıyor. Aslında vücudu dinleyip ona göre o kadarcık yesek sağlığı bulacağız.

Ben de ilk menümü yazayım uzun zaman sonra
Sabah 1haslanmis yumurta 1 silim tahilli ekmek yarum kalıp süzme peynir
Öğle 4 kaşık barbunya 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 1 kupa sütlü nescafe
Akşam 1 kase mercümek çorbası 5 kaşık kapuska biraz yoğurt 1 parca da tel peynir
Spor 45 dakika leslie
Su 3 olmustur

Merhaba hanımlar.Bir zamanlar bi Büşra vardı iradesiz kendine faydasız ve hala şişman. Acaba tekrar katılabilir miyim buralara. Bu sefer son inşallah nolur zayıflatmadan göndermeyin beni
y

Hoşgeldinnnnn

Abla çok geçmiş olsun Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah yanılmıştır doktorunuz

Zeynep’te yazmış gerçi alıntıladıktan sonra gördüm keşke lahana sarması ve ekmek yemeseydin

Kaydettim teşekkürler canım

Hosbuldum. Hepinizi tanımak için sabırsızlanıyorum.

İyi akşamlar kızlar bugünde hurma detoksuna devam ettim çokk çokk iyi hissediyorum kendimi
sabah -1 kg eksik çıktım tartıda umarım detoks bitince geri fazla almam verdiklerimden. Yani normal düzene başlayınca illa ki bi artı görünüyor ama çabuk gidiyor oda. Hiç birimizin çabası sonuçsuz kalmaz inşallah

Sabah-öğle-akşam
4kaşık ev yoğurdu
7hurma

Su 2,5 litre
Spor
45 dk Leslie
100 mekik

Hosbuldum. Hepinizi tanımak için sabırsızlanıyorum.
Seninle adaşız biz bende 26 yaşında iki çocuk annesiyim gruba katıldığımdan beri 10 kilo verdim ama iki senedir Aralıklarla yaptığım diyetle toplamda 20 kiloya veda ettim durmak yok ama buradaki hedefime 5-6 kilo kaldı ama gitmeye hiç niyetim yok hedefi aşağı çekeceğim sanırım biraz daha. Kilo Verdikçe motive oluyorum Hepimize bol eksiler

Ayyy maşallah sana.ben de verebilsem 10 kilo çok mutlu olurum.yavrularini çok op benim için. Hedefe tam gaz devam inşallah

Sağol canım inşallah sonuçlar temiz çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…