İçini ferah tut canım Rabbim yüzünüzü güldürsün
sara_28 gecmis olsun abla uzuldum ya, inshaAllah sonuclar iyi cikar yarin rabbim sifa versin
Merhaba saracim. Beni hatırladin mi bilmiyorum .annene çok üzüldüm.rbbim açıl şifalar versin inşallahİnşallah obezim inşallah iyi çıkar sonuçlar
Merhaba hanımlar.Bir zamanlar bi Büşra vardı iradesiz kendine faydasız ve hala şişman. Acaba tekrar katılabilir miyim buralara. Bu sefer son inşallah nolur zayıflatmadan göndermeyin beni
y
Bugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Menümü yazıyorum
Sabah : nesfit + süt
Öğlen : 7 8 adet lahana sarması 1 dilim ekmek
Akşam : tarhana çorba 1 but tavuk az pilav az yeşil fasulye salata corba hariç hepsi aynı servis tabagında öğlen az yemiştim diye akşam aşırı acıkmıştım
Spor : 15 dk
Kızlar bu arada kabızlık sorunuma iyi gelen muciZevi tarifimi size söyleyeyim hiç wc cıkma isteğim bile olmuyordu şimdi günde 1 kesin bazen 2 kere bile gidiyorum wc ye . Tarife gelince bir kavanoza kuru incirleri 4 e bölüp atın üzerine zeytinyağı doldurun sabah uyanınca aç karna 4 parça yani 1 incire denk yiyin. Annem ve yengelerimde yaptı onlardada işe yaradı gerçekten mucize tarif
Hosbuldum. Hepinizi tanımak için sabırsızlanıyorum.Hoşgeldinnnnn
Abla çok geçmiş olsun Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah yanılmıştır doktorunuz
Zeynep’te yazmış gerçi alıntıladıktan sonra gördüm keşke lahana sarması ve ekmek yemeseydin
Kaydettim teşekkürler canım
Seninle adaşız bizHosbuldum. Hepinizi tanımak için sabırsızlanıyorum.
Ayyy maşallah sana.ben de verebilsem 10 kilo çok mutlu olurum.yavrularini çok op benim için. Hedefe tam gaz devam inşallahSeninle adaşız bizbende 26 yaşında iki çocuk annesiyim gruba katıldığımdan beri 10 kilo verdim ama iki senedir Aralıklarla yaptığım diyetle toplamda 20 kiloya veda ettim durmak yok ama buradaki hedefime 5-6 kilo kaldı ama gitmeye hiç niyetim yok hedefi aşağı çekeceğim sanırım biraz daha. Kilo Verdikçe motive oluyorum Hepimize bol eksiler
Merhaba saracim. Beni hatırladin mi bilmiyorum .annene çok üzüldüm.rbbim açıl şifalar versin inşallah
Hoşgeldinnnnn
Abla çok geçmiş olsun Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah yanılmıştır doktorunuz
Zeynep’te yazmış gerçi alıntıladıktan sonra gördüm keşke lahana sarması ve ekmek yemeseydin
Kaydettim teşekkürler canım
sara_28 Ablam çok geçmiş olsun RABBIM YA ŞAFİ ismi hürmetine şifa nasip etsin INŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?