- 12 Şubat 2019
- 200
- 798
- 23
Ay hurma detoksunu ben de çok merak ediyorum.biraz verip de duraklamaya girersem deniycem. Bakalım seni takipteyimİyi akşamlar kızlar bugünde hurma detoksuna devam ettim çokk çokk iyi hissediyorum kendimi
sabah -1 kg eksik çıktım tartıda umarım detoks bitince geri fazla almam verdiklerimden. Yani normal düzene başlayınca illa ki bi artı görünüyor ama çabuk gidiyor oda. Hiç birimizin çabası sonuçsuz kalmaz inşallah
Sabah-öğle-akşam
4kaşık ev yoğurdu
7hurma
Su 2,5 litre
Spor
45 dk Leslie
100 mekik
Yok estağfurullah ne demek. Ama Rabbim dermanıni da verir inşallah. Benim annemde de suphelenildi rahim kanserinden.cok ağrısı ve kanaması vard i Sonra rahim yumurtalık hepsini aldilar. Su anda rahat şükür. Inşallah çok iyi sonuçlar alırsınızHatırladım canım hoşgeldin yeniden kusura bakma bugün kafam allak bullak
Amin canım sağolasın
Yok estağfurullah ne demek. Ama Rabbim dermanıni da verir inşallah. Benim annemde de suphelenildi rahim kanserinden.cok ağrısı ve kanaması vard i Sonra rahim yumurtalık hepsini aldilar. Su anda rahat şükür. Inşallah çok iyi sonuçlar alırsınız
Ablacim nasılsın. Çok özledim sizleri. Seni
kızlar iyi akşamlar. karnım çok ağrıyor keyfim kaçtı. menü yazıp kaçıcam.
sabah
2 kupa yeşil çay, sade Türk kahvesi
öğlen 12.30
3 yk ciğer tava
1 küçük yeşil kapya biber, 1/2 domates
1 küçük kırmızı havuç
1 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması
ara 15.30
sade Türk kahvesi
akşam 19.10
2 köfte
toplam 5 küçük kurutulmuş biber-patlıcan dolması (içinde toplasan 4 yk bulgur vardı)
marul turp havuç salatası
5-6 yk ev yoğurdu
2 tk tahin
yatana kadar 2,5 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı ve 1 kupa kayısılı form çay (3 gündür wc yok yine)
30 dk tempolu yürüyüşaeben Wydra
HoşgeldinAblacim nasılsın. Çok özledim sizleri. Seniaeben ablayı 4 42konya abla obezzto Sarayca 60kiloyum moni sara Benim hatirladiklarim.Hatirlayamadigim varsa affola.
Ben de burada 2 tane özel var zaten onlardan fiyat aldım da biri 250 dedi biri 125. Çok fark var arasinda merak ettim. Bir süre kendim mi denesemyoksa hemen mi gitsem bilemedin.
Geçmiş olsun saram , niye düzelmiyorsun sen canım yaNe yerdeyim ne gökte araftayım resmen başım çatlıyor bu gece sabah olacakmı bir an önce sabah olsa doktorlar iyi bişey söylese Allahım yardım et
Bilmemki çok yogun ogluşunu yurtdişınaben gitsem de ara ara uğrarım ama @yasom7272 gittiyse uzun bir süre gelmez, @ne dersinaeben
@Antepia27 hu huuu neredesin
Teşekkürler caniksssİyiyim çok şükür canım yoklugun belli oluyor sen nasılsin
AminnnnnnnYarın jinekolog onkolog muayene edecek inşallah iyi şeyler söyler
Hoşgeldin iyi geceler öptüm k i bBayanı geçmiş okudum gozlerim yoruldu. Herkese hayırlı geceler
Iyiyim canım, teşekkür ederimAblacim nasılsın. Çok özledim sizleri. Seniaeben ablayı 4 42konya abla obezzto Sarayca 60kiloyum moni sara Benim hatirladiklarim.Hatirlayamadigim varsa affola.
Ben de burada 2 tane özel var zaten onlardan fiyat aldım da biri 250 dedi biri 125. Çok fark var arasinda merak ettim. Bir süre kendim mi denesemyoksa hemen mi gitsem bilemedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?