- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Ayyy maşallah sana.ben de verebilsem 10 kilo çok mutlu olurum.yavrularini çok op benim için. Hedefe tam gaz devam inşallah
Sağol canım inşallah sonuçlar temiz çıkar canım
Ay hurma detoksunu ben de çok merak ediyorum.biraz verip de duraklamaya girersem deniycem. Bakalım seni takipteyim
Yaa yedimMakarna yiyecekmisin
É bu süper bişi . Azmin zaferi . Hele Bi de karnin gurluosa ne güZEL. Yeme bısi . Hadi yattçok açım ben ya
He yatacağım ya kocacığım tost istedi bu saatte hazırladım mis kokular eşliğinde yatağa gidiyorumÉ bu süper bişi . Azmin zaferi . Hele Bi de karnin gurluosa ne güZEL. Yeme bısi . Hadi yatt
geçmiş olsun saram, rabbim şifa versin inşallah değildir.Bugün canım sıkkın hatta çok üzgünüm annem rahatsız doktorlar yumurtalık kanserinden şüpheleniyor durumu yarın netleşecek hiç beklemediğimiz bişeydi iki üç gün içinde bir şiddetli ağrım var dedi doktora götürdük tahlil ultrason derken bugün akşamüstü bu haber geldi darmadumanım dua edin nolur kötü bir şey olmasın.......
Geçmiş olsun saram , niye düzelmiyorsun sen canım ya
geçmiş olsun saram, rabbim şifa versin inşallah değildir.
sara_28 geçmiş olsun canım benim. Yarın sonuçları alınca aklına gelirse yaz bizede.
Ay çok zorlu geçiyor süreç ama çok şükür veriyorum. İradeye hakim olmak çok zor valla
Temiz çıkar inşallah canım bazen doktorlar herşeyin en kötüsünü söyleyip İnsanı korkutuyor
Valla çok çabuk gidiyor bu detoksla dediğim gibi yarım kilo falan geri geliyor yeyince ama üç günde bi kilo bile eksilse yeter benim baya yavaşladı kilo vermem bi eksi bi artı çok sıkıldım.bide diyet psikolojisi sıkmıştı şimdi hiç yemiyorum ya diyet yemeklerini Bile özledim valla yulaflı omletler diyet ton balıkları gözümün önünden geçiyorinşallah yarını da sağ Salim atlatırsam benden iyisi yok yarın bi yere gideceğim önüme ne tabağı gelecek hiç bilmiyorum sanırım sadece çay içip eve gelince hurmaya gömüleceğim
Iyi haberlerini bekliyoruz saracımYarın jinekolog onkolog muayene edecek inşallah iyi şeyler söyler
Beklemek ne zor bir şeyUyku tutmuyor bu gece ne kadar uzun oldu böyle
Allah kalbine ferahlık versin, işlerini kolaylaştırsın.burun kanaman ne durumda?takımda yokluğun belli oluyor, eğlenceli capsler azaldıKızlar bu haftalık pek aktif yazamıyorum
Dediğim sebeplerden
Pazartesi yeni hafta
Yeni umutlar...
Herşey geçecek inşallah
En önemlisi sağlık ve huzur
Zaman zaman oluyor hepimize
Bu da geçecek inşallah
İyi akşamlar
Nasılsınız ?
Geçmişi de tam yapamıyorum kusura bakmayın tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?