Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy maşallah sana.ben de verebilsem 10 kilo çok mutlu olurum.yavrularini çok op benim için. Hedefe tam gaz devam inşallah

Ay çok zorlu geçiyor süreç ama çok şükür veriyorum. İradeye hakim olmak çok zor valla

Sağol canım inşallah sonuçlar temiz çıkar canım

Temiz çıkar inşallah canım bazen doktorlar herşeyin en kötüsünü söyleyip İnsanı korkutuyor

Ay hurma detoksunu ben de çok merak ediyorum.biraz verip de duraklamaya girersem deniycem. Bakalım seni takipteyim

Valla çok çabuk gidiyor bu detoksla dediğim gibi yarım kilo falan geri geliyor yeyince ama üç günde bi kilo bile eksilse yeter benim baya yavaşladı kilo vermem bi eksi bi artı çok sıkıldım.bide diyet psikolojisi sıkmıştı şimdi hiç yemiyorum ya diyet yemeklerini Bile özledim valla yulaflı omletler diyet ton balıkları gözümün önünden geçiyor inşallah yarını da sağ Salim atlatırsam benden iyisi yok yarın bi yere gideceğim önüme ne tabağı gelecek hiç bilmiyorum sanırım sadece çay içip eve gelince hurmaya gömüleceğim

Men yazayım.
Sabah iliksuuyumü unuttum.
2 yagda yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin salata
Öğlen Tonbalikli salata 4 zeytin 1 kase yoğurt 3 dilim kadar peynir (ceçil ve Lor peynir karisimi) 1 etiform bisküvi
Aksam 18.00
1 tabak kadar yumurtali ispanak
4 kaşık makarna 1 kase ayran aşı (yarma ile yaptım )
Salata
Buraya kadar gene ii gidiodum. Spor ve ev işi sonrası acikiom çay saati gelio
Çay saati 22.30 1 fincan sarı leblebi 1 ceviz 5 çiğ fındık 2 gunkurusu 3 petibör bisküvi
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt

geçmiş olsun saram, rabbim şifa versin inşallah değildir.

İnşallah canım inşallah

Allah kalbine ferahlık versin, işlerini kolaylaştırsın.burun kanaman ne durumda?takımda yokluğun belli oluyor, eğlenceli capsler azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…