Sarà simdi uyuyon mu kız. Benim bebe de 4 te kalkmis ki yatmio. Uyku delik deliktı ben de . Tabi kalkis 7.45 !!Uyku tutmuyor bu gece ne kadar uzun oldu böyle
Sağol caniksÇok dengeli değil ama dengeliye de çok yakın
Cümleye gel yaa
Neden 3 dilim ekmek yiyorsun ki onu 2 dilie düşüreme misin?
Proteini çok az almışsın
Karbon az fazla olmuş onun haricinde gayet dengeli
Sağlıklı diye fazla yeme az az ama sık sık ye sadece
O zaman akşam ki pilavı yemeyeydin çok fazla karbon olmuş. Karbonu bir öğünde alıyorsan diğerlerinde dikkat etmen gerekiyor.
Geçmiş olsun tekrardan sağlığın herşeyden önemli kendine iyi bak
Biz iyiyiz canım sen iyi ol da
Proteinin az olmuş sebzen de az olmuş karbonun fazla olmuş
Kas dokusu zararda yağ dokusu koruma altında kolesterol de kendi halinde olmuş oldu
Ben her gün çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Sırf zevk için diyordum ama canım da istiyordu. Tuzsuz çiğ neden canım istiyor bilmiyordum herhalde vücudun isteği. Cidden öyleymiş çünkü bende magnezyum çinko çok düşük çıkar ki artı kullandığım ilaçlar sebebiyle bana magnezyum tablet de yazılmıştı ama üşendiğimden kullanmıyordum. Kabak çekirdeği iyi bir magnezyum çinko ve omega3 omega6 kaynağı. günde 1 çay bardağı benim ihtiyacımı karşılıyor. Aslında vücudu dinleyip ona göre o kadarcık yesek sağlığı bulacağız.
Ben de ilk menümü yazayım uzun zaman sonra
Sabah 1haslanmis yumurta 1 silim tahilli ekmek yarum kalıp süzme peynir
Öğle 4 kaşık barbunya 1 kase yoğurt
Ara 1 elma 1 kupa sütlü nescafe
Akşam 1 kase mercümek çorbası 5 kaşık kapuska biraz yoğurt 1 parca da tel peynir
Spor 45 dakika leslie
Su 3 olmustur
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Canım pek bişey istemedi
Sütlü türk kahvesi
1 adet çikolatalı bar (136 kalori)
Öğlen
Yoğurtlu müsli
Akşam
3 kaşık tavuk sote
Su 1.5 lt biliyorum baya az oldu yoğundum fırsatım olmadı
Sporda 10.000 adim geçerli mi
İyi akşamlar kızlar bugünde hurma detoksuna devam ettim çokk çokk iyi hissediyorum kendimi
sabah -1 kg eksik çıktım tartıda umarım detoks bitince geri fazla almam verdiklerimden. Yani normal düzene başlayınca illa ki bi artı görünüyor ama çabuk gidiyor oda. Hiç birimizin çabası sonuçsuz kalmaz inşallah
Sabah-öğle-akşam
4kaşık ev yoğurdu
7hurma
Su 2,5 litre
Spor
45 dk Leslie
100 mekik
İyi geceler anca vakit bulup girebildim. Hoş akşam yemeğini de yarım saat önce yiyebildim.
Sabah;
2 yumurtadan omlet, 1 tane çiğ biber, 1 kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek.
Öğle yok. Kahvaltıyı 1’e doğru anca yapabildim çünkü.
Akşam;
1 kase bal kabağı çorbası, 3 yk turpotu salatası, 3 yk sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan.
Su 1,5 lt.
Spor yok 10.000 adım atmışım bi de 15 kat merdiven çıkmışım
moni Wydra
Men yazayım.
Sabah iliksuuyumü unuttum.
2 yagda yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin salata
Öğlen Tonbalikli salata 4 zeytin 1 kase yoğurt 3 dilim kadar peynir (ceçil ve Lor peynir karisimi) 1 etiform bisküvi
Aksam 18.00
1 tabak kadar yumurtali ispanak
4 kaşık makarna 1 kase ayran aşı (yarma ile yaptım )
Salata
Buraya kadar gene ii gidiodum. Spor ve ev işi sonrası acikiom çay saati gelio
Çay saati 22.30 1 fincan sarı leblebi 1 ceviz 5 çiğ fındık 2 gunkurusu 3 petibör bisküvi
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt
Cascadıı diesimmm var
Ben de yorum istiommmmm
Sağol caniks
Aaa 5 dilim ekmek demek haa. Tamamdır . teşekkürler . Valla en dikkat edip en ekmek yemeden yapabildgm oluyor da. Şu 7 den sonra çay muhabbeti beni gerçekten uzmeye başladı . Bişiler yapmaliyimmAynen sadece vücudumuzu dinlesek yeter de dinlemiyoz biz daha çok nefsimizi dinleyip homini gırtlak yiyoz sonra da dobiş oluyoz işte
Gayet dengeli bir menu olmuş
Çok az bir menü olmuş
Kalori açığı yaratıldı mı evet fazlasıyla da acıkmadın mı sen?
Menünü biraz daha zenginleştir.
Et yerken yanına muhakkak yeşillikleri ekle
Yeşillikler yani salata etle tüketildiğinde uzun süre tokluk sağlar
Aynı zaman da yeşillikler kolesterolü dengeler
Vücuduna iyi şaşırmalar
Az proteinli olmuş
Karbon gayet iyi
Kolesterol de dengelenmiş
Şu bal kabağı çorbası hep denemek istiyom da tırsıyom nedense hep tatlısını yapıyoz ya
Mümkünse meyvenin kendisini ye suyunu içme çünkü suyunda bol bol şeker var ama meyveyi yiyince lifi de yemiş oluyon
Bisküvi olmayaydı gayet iyi bir menüydü. Karbon dengesini bisküvi bozmuş. Aaa çorbada var o da bozmuş bak.
Yumurta karbonlu değil ama yağda kızarınca yağ karbona sebebiyet verir. o yüzden de karbonlu bir menü olmuş oluyor. Yumurta kızartacak olduğunda yağını minimumda tut ve biraz su ekle o zaman daha az kalorili olmuş oluyor ya da yağ yerine direk su da ekleyebilirsin. 2 yk su ekledin mi tamamdır.Çay saati de var bi de saat yediden sonra katı bişey yeme. Ekmek değişime göre 5 dilim ekmek yemişsin bisküviler 1 dilim, makarna 1 dilim, çorba 1 dilim, fındık 1 dilim, leblebiyle ceviz de 1 dilim eder. 2 gün karbonsuz menü tercih et
Sağol caniksAynen sadece vücudumuzu dinlesek yeter de dinlemiyoz biz daha çok nefsimizi dinleyip homini gırtlak yiyoz sonra da dobiş oluyoz işte
Çok az bir menü olmuş
Vücuduna iyi şaşırmalar
Az proteinli olmuş
Karbon gayet iyi
Şu bal kabağı çorbası hep denemek istiyom da tırsıyom nedense hep tatlısını yapıyoz ya
Mümkünse meyvenin kendisini ye suyunu içme çünkü suyunda bol bol şeker var ama meyveyi yiyince lifi de yemiş oluyon
Bisküvi olmayaydı gayet iyi bir menüydü. Karbon dengesini bisküvi bozmuş. Aaa çorbada var o da bozmuş bak.
Yumurta karbonlu değil ama yağda kızarınca yağ karbona sebebiyet verir. o yüzden de karbonlu bir menü olmuş oluyor. Yumurta kızartacak olduğunda yağını minimumda tut ve biraz su ekle o zaman daha az kalorili olmuş oluyor ya da yağ yerine direk su da ekleyebilirsin. 2 yk su ekledin mi tamamdır.Çay saati de var bi de saat yediden sonra katı bişey yeme. Ekmek değişime göre 5 dilim ekmek yemişsin bisküviler 1 dilim, makarna 1 dilim, çorba 1 dilim, fındık 1 dilim, leblebiyle ceviz de 1 dilim eder. 2 gün karbonsuz menü tercih et
tek öğünde yemedim o bile fazla mı ki? bi ara diyetisyene gittiğimde 1 öğünde 2 dilim yiyeceksin diyordu yiyemiyorum dememe rağmen. Emziriyorum birde çok dikkat edemiyorum ben sadece porsiyon azaltıp spor yapmaya başladım :)Çok dengeli değil ama dengeliye de çok yakın
Cümleye gel yaa
Neden 3 dilim ekmek yiyorsun ki onu 2 dilie düşüreme misin?
Proteini çok az almışsın
Karbon az fazla olmuş onun haricinde gayet dengeli
Sağlıklı diye fazla yeme az az ama sık sık ye sadece
O zaman akşam ki pilavı yemeyeydin çok fazla karbon olmuş. Karbonu bir öğünde alıyorsan diğerlerinde dikkat etmen gerekiyor.
Geçmiş olsun tekrardan sağlığın herşeyden önemli kendine iyi bak
Biz iyiyiz canım sen iyi ol da
Proteinin az olmuş sebzen de az olmuş karbonun fazla olmuş
Kas dokusu zararda yağ dokusu koruma altında kolesterol de kendi halinde olmuş oldu
Aaa 5 dilim ekmek demek haa. Tamamdır . teşekkürler . Valla en dikkat edip en ekmek yemeden yapabildgm oluyor da. Şu 7 den sonra çay muhabbeti beni gerçekten uzmeye başladı . Bişiler yapmaliyimm
tek öğünde yemedim o bile fazla mı ki? bi ara diyetisyene gittiğimde 1 öğünde 2 dilim yiyeceksin diyordu yiyemiyorum dememe rağmen. Emziriyorum birde çok dikkat edemiyorum ben sadece porsiyon azaltıp spor yapmaya başladım :)
Hoşgeldin tekardan. Gör beni amman gitmiyim şu ara bu işe baş koydum o 50lili sayılar gelecek buraya . Ne bu böyle 63 é 62 ye sevinmek de ney. 55 oluon sen isteyince. Du bakim cuma kaç cikican
başladım dün güzel geçti, hatta ödemleri attım birazcıkBi başla pirrr baslaaaa. Ben de burdayim
bak aksamlari iki gundür. Çok zor şartlar ama spor salonuna gidiöm. 30 dk yürüyus bana nasıl iyi geliyor
dün gayet başarılı geçti ve sanırım bu sefer olacakSancıyı bir kenara bırak ve başla
İnandıktan ve gayret ettikten sonra sancı vız gelir
Kuzum insan zayıfladıkça dahada zayıflamak istiyo ha bi gayret 1 hafta sabret alışırsın kuzumsende çok iyi gidiyosun başlayınca ben sana güveniyorum kuzum buraya devam edersen verirsin
iyiyim çok şükür sen nasılsın? özlettin kendini
canım hoşheldin, bende yeni geldim, beraber veririz kilolarımızıAblacim nasılsın. Çok özledim sizleri. Seni @aeben ablayı @42konya abla @obezztoSarayca @60kiloyum moni @sara Benim hatirladiklarim.Hatirlayamadigim varsa affola.
Ben de burada 2 tane özel var zaten onlardan fiyat aldım da biri 250 dedi biri 125. Çok fark var arasinda merak ettim. Bir süre kendim mi denesemyoksa hemen mi gitsem bilemedin.
canım geçmiş olsun, Hayırlı haberlerini bekliyoruzSağol canım inşallah sonuçlar temiz çıkar canım
CascadıCascadıı diesimmm variyilestin mi kız
Rakibem naberGünaydın hayırlı sabahlar hepinize,
Bende ilk defa bu sene yaptım madem bu kadar faydalı diyerek. Soy, kes at tencereye kaynat, blendırdan geçir kaynattığın suyu da ekle içine biraz da dereotu, bitti. Mis gibi yağ yok, un yok, terbiye yok. Bence tam diyet çorba.Aynen sadece vücudumuzu dinlesek yeter de dinlemiyoz biz daha çok nefsimizi dinleyip homini gırtlak yiyoz sonra da dobiş oluyoz işte
Çok az bir menü olmuş
Vücuduna iyi şaşırmalar
Az proteinli olmuş
Karbon gayet iyi
Acıkmıyorum kuzum vücudumu alıştırdım aç kaldığımı hissettiğim zaman yiyorum saat en geç 6 -6 buçuk gibi yemeyi kesiyorum hiçte açlik hissetmiyorumAynen sadece vücudumuzu dinlesek yeter de dinlemiyoz biz daha çok nefsimizi dinleyip homini gırtlak yiyoz sonra da dobiş oluyoz işte
Çok az bir menü olmuş
Vücuduna iyi şaşırmalar
Az proteinli olmuş
Karbon gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?