Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol caniks

Aynen sadece vücudumuzu dinlesek yeter de dinlemiyoz biz daha çok nefsimizi dinleyip homini gırtlak yiyoz sonra da dobiş oluyoz işte

Gayet dengeli bir menu olmuş

Çok az bir menü olmuş
Kalori açığı yaratıldı mı evet fazlasıyla da acıkmadın mı sen?
Menünü biraz daha zenginleştir.
Et yerken yanına muhakkak yeşillikleri ekle
Yeşillikler yani salata etle tüketildiğinde uzun süre tokluk sağlar
Aynı zaman da yeşillikler kolesterolü dengeler

Vücuduna iyi şaşırmalar

Az proteinli olmuş
Karbon gayet iyi
Kolesterol de dengelenmiş
Şu bal kabağı çorbası hep denemek istiyom da tırsıyom nedense hep tatlısını yapıyoz ya

Selamssss
Yine ayrıntıya giricem ama içim rahat etmiyor die açıklıyorum hep
Akşam yemekten sora sadece portakal suyu içtim
Dün sivri biber turşusu da yemiştim
Soradan aklıma geldi
moni Wydra

Mümkünse meyvenin kendisini ye suyunu içme çünkü suyunda bol bol şeker var ama meyveyi yiyince lifi de yemiş oluyon

Bisküvi olmayaydı gayet iyi bir menüydü. Karbon dengesini bisküvi bozmuş. Aaa çorbada var o da bozmuş bak.
Yumurta karbonlu değil ama yağda kızarınca yağ karbona sebebiyet verir. o yüzden de karbonlu bir menü olmuş oluyor. Yumurta kızartacak olduğunda yağını minimumda tut ve biraz su ekle o zaman daha az kalorili olmuş oluyor ya da yağ yerine direk su da ekleyebilirsin. 2 yk su ekledin mi tamamdır.Çay saati de var bi de saat yediden sonra katı bişey yeme. Ekmek değişime göre 5 dilim ekmek yemişsin bisküviler 1 dilim, makarna 1 dilim, çorba 1 dilim, fındık 1 dilim, leblebiyle ceviz de 1 dilim eder. 2 gün karbonsuz menü tercih et

Aaa 5 dilim ekmek demek haa. Tamamdır . teşekkürler . Valla en dikkat edip en ekmek yemeden yapabildgm oluyor da. Şu 7 den sonra çay muhabbeti beni gerçekten uzmeye başladı . Bişiler yapmaliyimm

Sağol caniks

tek öğünde yemedim o bile fazla mı ki? bi ara diyetisyene gittiğimde 1 öğünde 2 dilim yiyeceksin diyordu yiyemiyorum dememe rağmen. Emziriyorum birde çok dikkat edemiyorum ben sadece porsiyon azaltıp spor yapmaya başladım :)

Aaa 5 dilim ekmek demek haa. Tamamdır . teşekkürler . Valla en dikkat edip en ekmek yemeden yapabildgm oluyor da. Şu 7 den sonra çay muhabbeti beni gerçekten uzmeye başladı . Bişiler yapmaliyimm

Onu kaldirmalisim cay ic ama yanina bisey yeme
Aciktin diyelim yogurt ye

Emziren annelere tek tavsiyem bol bol ananas yeyin
Ananas hem sut yapar hem de yag yakar 1 tasla 2 kus vurmus olursunuz
Emzirdigin kismi bilmiyordum bi de kendim gibi dusundum dogal olarak

Hoşgeldin tekardan. Gör beni amman gitmiyim şu ara bu işe baş koydum o 50lili sayılar gelecek buraya . Ne bu böyle 63 é 62 ye sevinmek de ney. 55 oluon sen isteyince. Du bakim cuma kaç cikican

çoık sağol veroom , sorma ben şu an 62-63 olmak isterdim, kötünün kötüsü var

Bi başla pirrr baslaaaa. Ben de burdayim
bak aksamlari iki gundür. Çok zor şartlar ama spor salonuna gidiöm. 30 dk yürüyus bana nasıl iyi geliyor
başladım dün güzel geçti, hatta ödemleri attım birazcık
@Antepia27 yemek yiyomus. 98 oldum Die havalara girmis

98 mi olmuş benim fatmam

Sancıyı bir kenara bırak ve başla
İnandıktan ve gayret ettikten sonra sancı vız gelir
dün gayet başarılı geçti ve sanırım bu sefer olacak
Kuzum insan zayıfladıkça dahada zayıflamak istiyo ha bi gayret 1 hafta sabret alışırsın kuzum sende çok iyi gidiyosun başlayınca ben sana güveniyorum kuzum buraya devam edersen verirsin

sabırlı olmak lazım, zaten 1 hafta dikkat etsem gerisi gelir Allahın izniyle

iyiyim çok şükür sen nasılsın? özlettin kendini

iyiyim canım, buradayım artık

canım hoşheldin, bende yeni geldim, beraber veririz kilolarımızı

çok teşekkür ederim canım,

Bende ilk defa bu sene yaptım madem bu kadar faydalı diyerek. Soy, kes at tencereye kaynat, blendırdan geçir kaynattığın suyu da ekle içine biraz da dereotu, bitti. Mis gibi yağ yok, un yok, terbiye yok. Bence tam diyet çorba.

Acıkmıyorum kuzum vücudumu alıştırdım aç kaldığımı hissettiğim zaman yiyorum saat en geç 6 -6 buçuk gibi yemeyi kesiyorum hiçte açlik hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…