- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
nasıl yazı stili gözüm kanadıKeten tohumu denicem
Günde bir kaşıktan fazlası yasakmış
Chia ile karıştırdım sabah
Şişkinlik gider belki
Şişkşnlik problemi var kesin bende
Wcye de çıkıyorum şükür ama
Davula dönüyo
Napiyosun nasilsin rakibemYaa yedimama ekmek yemedim ve ölçülü aldım makarnayı . Immmm 4 kaşık kadar
Ayy ilahi yaa
Tövbe tövbe nasıl kinasıl yazı stili gözüm kanadı
Ayy ilahi yaa
Bence bu hafta tam senlik caps :))
çok bi italik :)Tövbe tövbe nasıl ki
Allah şifa versin inşallahMerhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinMerhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
Rabbim şafi ismi şerifi hurmetine annene şifa versin inşallah tez zamandaMerhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
Bende ilk defa bu sene yaptım madem bu kadar faydalı diyerek. Soy, kes at tencereye kaynat, blendırdan geçir kaynattığın suyu da ekle içine biraz da dereotu, bitti. Mis gibi yağ yok, un yok, terbiye yok. Bence tam diyet çorba.
Merhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
ALLAH c.c. şifa nasip etsin ablam lokman süresi dağittir herkese bi arkadaşımda babası için dağittirmişti temiz çıktı ALLAH'IN izniyle sonuçları hep iyi düşün senin moralin iyi olsun ki annende moral bulsun bu hastalıkta stres üzüntü iyi değil ablam hep mutlu olacağı şeyler yapın yaptırın ALLAH c.c. yâr ve yardımcınız olsunMerhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
saracım yine söylüyorum moral bozmak yok.moralini bozma.annene de üzgun olduğunu hissettirme.üstesinden gelinmeyecek bir şey degil, insallah her şey yoluna girecek ama önce güçlü olun..Merhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
Çayin yanına kuru meyve yesen 2-3 taneAaa 5 dilim ekmek demek haa. Tamamdır . teşekkürler . Valla en dikkat edip en ekmek yemeden yapabildgm oluyor da. Şu 7 den sonra çay muhabbeti beni gerçekten uzmeye başladı . Bişiler yapmaliyimm
Nee ananasmi hiç duymadim süt yaptığını bende yiyiyimOnu kaldirmalisim cay ic ama yanina bisey yeme
Aciktin diyelim yogurt ye
Emziren annelere tek tavsiyem bol bol ananas yeyin
Ananas hem sut yapar hem de yag yakar 1 tasla 2 kus vurmus olursunuz
Emzirdigin kismi bilmiyordum bi de kendim gibi dusundum dogal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?