Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlar bu ara pek giremiyorum dün akşam yorgunluktan sekizde uyuyup kalmışım.
dünkü menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir.1 dm ekmek
öğlen
yarım porsiyon mantı
üç sarma
saat dört gibi az pasta yedim
sonrasında eve gidince yemek yemedim uyuya kalmışım zaten

Merhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın

Allah şifa versin inşallah
Dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Rabbim şafi ismi şerifi hurmetine annene şifa versin inşallah tez zamanda

Iyiymis denerim bi ara

Insallah hic bisey olmaz dualarimiz hep sizinle olacak

ALLAH c.c. şifa nasip etsin ablam lokman süresi dağittir herkese bi arkadaşımda babası için dağittirmişti temiz çıktı ALLAH'IN izniyle sonuçları hep iyi düşün senin moralin iyi olsun ki annende moral bulsun bu hastalıkta stres üzüntü iyi değil ablam hep mutlu olacağı şeyler yapın yaptırın ALLAH c.c. yâr ve yardımcınız olsun

saracım yine söylüyorum moral bozmak yok.moralini bozma.annene de üzgun olduğunu hissettirme.üstesinden gelinmeyecek bir şey degil, insallah her şey yoluna girecek ama önce güçlü olun..

Aaa 5 dilim ekmek demek haa. Tamamdır . teşekkürler . Valla en dikkat edip en ekmek yemeden yapabildgm oluyor da. Şu 7 den sonra çay muhabbeti beni gerçekten uzmeye başladı . Bişiler yapmaliyimm
Çayin yanına kuru meyve yesen 2-3 tane

Nee ananasmi hiç duymadim süt yaptığını bende yiyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…