Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keşke spor yapsaydın erken yatmayip biraz cisslar olmus

saracım rabbim acil şifalar versin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. dualarımız sizinle

Nee ananasmi hiç duymadim süt yaptığını bende yiyiyim

Evet sut yapiyor dayimin esi hergun ananas yedi ya da suyunu icti. Sezeryanle dogum yapmisti ve sutu yoktu hem sutu artti hem de dogum kilolarini verdi. 1 yil oldu bebegi dogali dogumdan onceki kilosunda suan

Edit: Dogum degil ya hamilelikten onceki

Tabi herkesin vucudu farkli tepki verir onu da goz onune almak lazim

Wydra pazartesi 45 dk kardiyo + 45 dk ağırlık çalıştım sanırım yazmamustim

moni kaptanim bu hafta sabit gelebilirim belki 200-300 g. Da gider. Spora yeni baslsmis olmanin ve regl in şişliğini yaşadım. Cts günü 78i görmüştüm çok az fazlalık kaldı. Motive yim izne ayrilmayim paylaşım da yapabilirim.

Allah şifa versin inşallah
Dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

sara_28 Allah acil şifa versin Dualarımız sizinle

Rabbim şafi ismi şerifi hurmetine annene şifa versin inşallah tez zamanda

Iyiymis denerim bi ara

Insallah hic bisey olmaz dualarimiz hep sizinle olacak

saracım yine söylüyorum moral bozmak yok.moralini bozma.annene de üzgun olduğunu hissettirme.üstesinden gelinmeyecek bir şey degil, insallah her şey yoluna girecek ama önce güçlü olun..

sara_28
Ne diyeceğimi bileniyorum
Moralini bozmamaya çalış ama çok zor bir durum

saracım rabbim acil şifalar versin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. dualarımız sizinle

sara_28 rabbim şifa versin çok geçmiş olsun

Çok sağolun hepiniz hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim sizlerde benim ailem gibisiniz annemin kardeşlerimin yanında güçlü durmak zorunda olduğum için sizlere içimi rahatça döküyorum iyiki varsınız

İyi bir doktor bulduk yarın onunla görüşecez ameliyat gününü ve yapılması gerekenleri konuşacaz bakalım inşallah yolunda gider herşey Allah büyük buda geçecek inşallah

Allah Şafi ismiyle şifasını versin. Allak bullak hissetmen normal kolay değil ama bir an önce toplamalısın. Bu da bir imtihan, geldi ama gidicek, hayırlısıyla bitcek inşallah.

Bugünkü menüm
Sabah bir yumurta
Bir dilim ekmek
Bir salata domates
Beş zeytin
İki dilim peynir
Ögle bir kase yeşil mercimek köftesi
Ara. Bir kase yogurt
Akşam üç kaşik pırasa,
Bol salata
Ara . Bir mandalina
Spor. 60 dk pilates
2 litre su

Amin canım aminnnnn

Menümü yazayım yoruma açık
Sabah: süt+ nesfit
Öğlen : brokoli çorba + tavuk sote ( içinde patates vardı onları ayıkladım sadece tavukları yedim ) + 3 kaşık puding ( kalanı çöp) + 2 sıkım çiğkofte
Akşam : pırasa 1 tabak + yogurt 1 kase + el kadar tandır ekmeği
Spor :45 dk
Su : 2 lt
1 cevizli sucuk yiceemmmm

Ellerin büyük mü

Selâm kızlar
Bugün menüm;
Sabah:bir kase çorba
5 yeşil zeytin
Bir dilim börek
Şekersiz çay

Öğlen; çiğ köfte 3 sıkım

Ara;küçük muz
Portakal

Akşam;balık
Salata karışık

Ara;sade türk kahvesi
Sade soda

En cok ben yiyiyorum galiba
2 lt su
Yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…