Keşke spor yapsaydın erken yatmayip biraz cisslar olmusmerhaba kızlar bu ara pek giremiyorum dün akşam yorgunluktan sekizde uyuyup kalmışım.
dünkü menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir.1 dm ekmek
öğlen
yarım porsiyon mantı
üç sarma
saat dört gibi az pasta yedim
sonrasında eve gidince yemek yemedim uyuya kalmışım zaten
Sabah Altıda kalkıp jillian yaptım bende dedğin gibi olmadı ama diğer gün telefi olsun diyeKeşke spor yapsaydın erken yatmayip biraz cisslar olmus
saracım rabbim acil şifalar versin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. dualarımız sizinleMerhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
İyi yapmissin canımSabah Altıda kalkıp jillian yaptım bende dedğin gibi olmadı ama diğer gün telefi olsun diye
Nee ananasmi hiç duymadim süt yaptığını bende yiyiyim
Allah şifa versin inşallah
Dualarımız sizinle
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
sara_28 Allah acil şifa versin Dualarımız sizinle
Rabbim şafi ismi şerifi hurmetine annene şifa versin inşallah tez zamanda
Iyiymis denerim bi ara
Insallah hic bisey olmaz dualarimiz hep sizinle olacak
ALLAH c.c. şifa nasip etsin ablam lokman süresi dağittir herkese bi arkadaşımda babası için dağittirmişti temiz çıktı ALLAH'IN izniyle sonuçları hep iyi düşün senin moralin iyi olsun ki annende moral bulsun bu hastalıkta stres üzüntü iyi değil ablam hep mutlu olacağı şeyler yapın yaptırın ALLAH c.c. yâr ve yardımcınız olsun
saracım yine söylüyorum moral bozmak yok.moralini bozma.annene de üzgun olduğunu hissettirme.üstesinden gelinmeyecek bir şey degil, insallah her şey yoluna girecek ama önce güçlü olun..
saracım rabbim acil şifalar versin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. dualarımız sizinle
sara_28 rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
Allah Şafi ismiyle şifasını versin. Allak bullak hissetmen normal kolay değil ama bir an önce toplamalısın. Bu da bir imtihan, geldi ama gidicek, hayırlısıyla bitcek inşallah.Merhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
Allah Şafi ismiyle şifasını versin. Allak bullak hissetmen normal kolay değil ama bir an önce toplamalısın. Bu da bir imtihan, geldi ama gidicek, hayırlısıyla bitcek inşallah.
Amin canım aminnnnnÇok sağolun hepiniz hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim sizlerde benim ailem gibisiniz annemin kardeşlerimin yanında güçlü durmak zorunda olduğum için sizlere içimi rahatça döküyorum iyiki varsınız
İyi bir doktor bulduk yarın onunla görüşecez ameliyat gününü ve yapılması gerekenleri konuşacaz bakalım inşallah yolunda gider herşey Allah büyük buda geçecek inşallah
Ellerin büyük müMenümü yazayım yoruma açık
Sabah: süt+ nesfit
Öğlen : brokoli çorba + tavuk sote ( içinde patates vardı onları ayıkladım sadece tavukları yedim ) + 3 kaşık puding ( kalanı çöp) + 2 sıkım çiğkofte
Akşam : pırasa 1 tabak + yogurt 1 kase + el kadar tandır ekmeği
Spor :45 dk
Su : 2 lt
1 cevizli sucuk yiceemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?