Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam
Eline sağlık
Ben bu akşam 6 dakika acaip basit egzersiz yaptım :))))))))

inşallah canım. aynen öyle. herkes kilo verdi biz kaldık. ama bu sefer olacak Allahın izniyle inşallah
Dimi bi de yediğini de gönül rahatlığıyla yiyemiyorsun hep bi vicdan azabı. Inşallah artık içime otura otura yiyecegime ac kalayım vicdanım rahat olsun diyorum artık. Mesela şimdi acikmaya başladım a yemicem bişey. Bi leslie yapayım düş da alıp yatayım. Herkese hayırlı geçeler arkadaşlar.

O zaman no problem evet iki öğün beslenmeyi tercih edenleri biliyorum ona göre yorumlarım bundan sonra menülerini o zaman

Akşamında salata olsaymış on numara olurmuş
Kolesterolün dengelenmemiş oldu
Yarın bi tık daha az karbonlu beslen
turp otu salatası vardı. dolmalar bitsin diye yedim. fazla geldi zaten. midem küçülmüş. maden suyu içtim.

Ayy eline sağlık.beni de eklemissin çok teşekkür ederim.o listeyi bol bol puanlarla doldurucam inşallah.

iyi geceler canım. ben de yatacağım.

Canın benim spor paZartesi 40 dk leslie idi bugun 45 dk leslie ama daha az puan

Nazar boncuğunu hakettimmi

Wydra evet gerçekten full karbon olmuş bu ara aslında öğlenleri yemekhanede yiyorum alternatif yok sanırın proteini akşama eklemem gerekcek ce kahvaltıya değil mi yumurta peynir yiyeyim enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…