Ooo ezdin bizi şimdi
Köprüye gidiyorum ben
Ooo ezdin bizi şimdi
Köprüye gidiyorum ben
Allah razı olsun. Ne güzel bilgilerini paylasiyorsun bizimle. Peki ne kadar ve ne sürede verdinSen spor yapmadim dedin nasil sporunu baskasina vermis oluyorun ki kafam iyice karisti bak
O 64 buraya gelecek
Cok gecmis olsun
Bende de cok icraat olmasaydi iyiydi isime yarayan yaramayan bi ton sey ogreniyorum bu arastirma icraati yuzunden. B sayfada aktif olmasam aha kilom gitti kalacakti oyle bilgiler bi kosede kendi halinde
ayy orada da yenmez mi amaTam da bu yüzden bu kilolarilk geldiğim zaman çikileta ve waffle yemekten oldu nolduysa
dur daha gün bitmedi.tahriklere kapılmaObezzto bende geliyorum
Pek güzel pek sıradan pek sade.boll bol temizlik ve yemek yaptım.Sevgililer günü nasıl gidiyo
Yalan yok benimde canım çekti yediğim tek çikolata %81 kakaolu gidip alayım yarın tartıdan sonra 1 kare kemiririmayy orada da yenmez mi amazaten canım tadelle istedi bir zat ı muhterem yüzünden :))
dur daha gün bitmedi.tahriklere kapılma
Bir kare bitterden bir şey olmaz.ama hemen yutma, şöyle ağızda eriyene kadar tut ki kakao tadını alabilesin dolayısıyla nefs körelsin.ben öyle yapıyorumYalan yok benimde canım çekti yediğim tek çikolata %81 kakaolu gidip alayım yarın tartıdan sonra 1 kare kemiririm
Mesaj tekrarı
Teşekkür ederim kaptanım
teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun nice senelere
Teşekkür ederimYeni yasin hayirli ugurlu olsun
eşim yeni yaşın hayırlı olsun diye çiçek göndermiş sevgililer günü için birşey yok.kuzenim de muayeneye gelirken bir kutu çikolata almış.mecburen tadına baktım
Ben herkesi takip edemiyorum söylemiştirsin muhakkak da neden bu kadar erken?Evet sevgili 10.takım. An itibariyle dükkanı kapatmış bulunuyorum. Yarın ola hayrola. Sabaha kadar şu ve çay dışında bisey yemicem inşallah.
Ben herkesi takip edemiyorum söylemiştirsin muhakkak da neden bu kadar erken?[/QUOTE
merhaba obezcim.(Ay böyle de yazınca bi tuhaf durdu kusura bakma .)Ben büşra eskiden.
Akşam 5 ya da 6dan sonra yenmeyince iyi kilo vermiştim ben eskiden de öyle yapayım dedim bi süre. Hem yarın da cuma diye.
Benim en büyük zaafim aksam yemeleri diyette. Onu da oruç gibi kendimi kesin sartlayarak bu şekilde aşmayı düşünüyorum. (Allahım yardım et amin)
HepBir kare bitterden bir şey olmaz.ama hemen yutma, şöyle ağızda eriyene kadar tut ki kakao tadını alabilesin dolayısıyla nefs körelsin.ben öyle yapıyorum
Ay perşembe perşembe bize bir şey oldu Allah hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?