Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[/QUOTE]büşra ben seni tanıyor muyum bilmiyorum.çook eskiden tanıdığım bir büsra vardı kk dan ama onun nick farklıydı sanki.turizm okumuş muydun?

Hep Cascade_ yüzünden aynen öyle yapıyom abla hatta bi yudum da sıcak kahve içiyorum nasıl şahane bi tat oluyo
Off yaaaa
ayy deme deme

Wydra ve moni kaptanım beni menü ve spor bildiriminden muaf tutabilirmisimiz bir süreliğine çünkü hastanede olacam yarından sonra ne yiyeceğimi yada yiyebilecekmiyim oda var belli olmadığı için menü falan yazamam ama kilo bildirmeye çalışırım istersen izinede ayırabilirsin çünkü bu ara takıma çok faydam olamayacak beni mazur görün ve dualarınızı eksik etmeyin

Saracim çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

büşra ben seni tanıyor muyum bilmiyorum.çook eskiden tanıdığım bir büsra vardı kk dan ama onun nick farklıydı sanki.turizm okumuş muydun?

ayy deme deme [/QUOTE]
Ben ekim kasım aylarında bu gruba takılmıştım
Senin espirili anlayışını çok severdim. Azmini de. turizm okumadım. Öğretmenim ama ücretsiz izindeyim. Eylülde başlıycam inşallah

Şimdiden geçmiş olsun saracım.canın ne zaman sıkılırsa uğra buraya .dualarımız seninle

Ay Canım benim
tabiki yeterki mutluluk olsun hem sevgililer günü bana da çok gereksiz ve ticari geliyor
Esin senin değerini bilsin sen onun değerini bil yeter mutlu bir yuva önemli olan aynn

Öyle gerçekten normal zamanda en azından bi çiçek beklerim her kadın gibi ama bu aralar hiç o durumda değiliz gerçekten yuva olmanın beraberliğin daha kıymetli olduğunu anladık el ele verip zorlukları aşmak eşleri birbirine ne kadar bağlıyormuş meğer

iyi akşamlar kızlarrr

sabah
açık çay, sade Türk kahvesi

öğlen 12.40
1 küçük yumurta
1,5 kk hellim peyniri
3 ceviz
2 yk az yağlı bulgur pilavı
domates, yeşil biber
1 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması

ara 15.30
sade Türk kahvesi
açık çay

akşam 19.20
1 tabak karalahana yemeği
4 yk ev yoğurdu
1 salatalık turşusu
2 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması

yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı ve 1 kupa kiraz saplı form çay

20 dk tempolu yürüyüş aeben Wydra

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Yulaflı omlet
Bir kk beyaz peynir
5 yeşil 5 siyah zeytin
Bol yeşillik kırmızı biber
Çeri domates

Ara
3 gün kurusu kayısı
Bir ceviz

Akşam
Bol yeşillikli Karnabahar kısırı
Çeri domates

2 litre su

Spor
50 squat
100 bölgesel hareket(kol)
50de dünden çekemediğim mekik( bunu ekleme listeye mervecim)

Wydra moni

dualarımız seninle canım. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…