[/QUOTE]büşra ben seni tanıyor muyum bilmiyorum.çook eskiden tanıdığım bir büsra vardı kk dan ama onun nick farklıydı sanki.turizm okumuş muydun?merhaba obezcim.(Ay böyle de yazınca bi tuhaf durdu kusura bakma .)Ben büşra eskiden.
Akşam 5 ya da 6dan sonra yenmeyince iyi kilo vermiştim ben eskiden de öyle yapayım dedim bi süre. Hem yarın da cuma diye.
Benim en büyük zaafim aksam yemeleri diyette. Onu da oruç gibi kendimi kesin sartlayarak bu şekilde aşmayı düşünüyorum. (Allahım yardım et amin)
ayy deme demeHepCascade_ yüzünden aynen öyle yapıyom abla hatta bi yudum da sıcak kahve içiyorum nasıl şahane bi tat oluyo
Off yaaaa
Evetbence gönülden kopan bir çiçek tüm hediyelerden anlamlı
Sağol caniksHadi kız gör şu 64u arkandayım. Benim hedefim 65 gerçi
Amin canım benim aminHee 7 yıllıkaman ben de pek önemsemiyorum 14 şubatı. Doğum günlerimizi evlilik ve tanışma yi kutluyoruz da bunu değil. Rabbim huzurlu sağlıklı mutlu yuva versin gerisi önemli değil
Herşey Allah tan canım teslim olmamız lazım iyi düşün iyi olucak inşallah
Teşekkür ederimdiyetarkadasim. diye ama başka sitelerde var diyetkolik filan ya da programlar var tel için. Hepsi olur. Zaten yaklaşık değerler giriliyor.
Saracim çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.Wydra ve moni kaptanım beni menü ve spor bildiriminden muaf tutabilirmisimiz bir süreliğine çünkü hastanede olacam yarından sonra ne yiyeceğimi yada yiyebilecekmiyim oda var belli olmadığı için menü falan yazamam ama kilo bildirmeye çalışırım istersen izinede ayırabilirsin çünkü bu ara takıma çok faydam olamayacak beni mazur görün ve dualarınızı eksik etmeyin
Şimdiden geçmiş olsun saracım.canın ne zaman sıkılırsa uğra buraya .dualarımız seninleWydra ve moni kaptanım beni menü ve spor bildiriminden muaf tutabilirmisimiz bir süreliğine çünkü hastanede olacam yarından sonra ne yiyeceğimi yada yiyebilecekmiyim oda var belli olmadığı için menü falan yazamam ama kilo bildirmeye çalışırım istersen izinede ayırabilirsin çünkü bu ara takıma çok faydam olamayacak beni mazur görün ve dualarınızı eksik etmeyin
Ay Canım benim
tabiki yeterki mutluluk olsun hem sevgililer günü bana da çok gereksiz ve ticari geliyor
Esin senin değerini bilsin sen onun değerini bil yeter mutlu bir yuva önemli olan aynn
Açılmadı babyKocanız hediye almadı diye üzulmeyin arkadaşlar.daha kötüleride var
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sevgililer-gununde-biz-sevgili-miyiz-diyen-koca.
dualarımız seninle canım. Allah şifa versin.Wydra ve moni kaptanım beni menü ve spor bildiriminden muaf tutabilirmisimiz bir süreliğine çünkü hastanede olacam yarından sonra ne yiyeceğimi yada yiyebilecekmiyim oda var belli olmadığı için menü falan yazamam ama kilo bildirmeye çalışırım istersen izinede ayırabilirsin çünkü bu ara takıma çok faydam olamayacak beni mazur görün ve dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?