Ayyy kabak Benim başıma patlamasınHepCascade_ yüzünden aynen öyle yapıyom abla hatta bi yudum da sıcak kahve içiyorum nasıl şahane bi tat oluyo
Off yaaaa
Doğum gününe denk gelmişTeşekkür ederim
eşim yeni yaşın hayırlı olsun diye çiçek göndermiş sevgililer günü için birşey yok.kuzenim de muayeneye gelirken bir kutu çikolata almış.mecburen tadına baktım
Çiçek sadeceVay vay vay kıskandık şimdi hee
Eskidik artık diosunPek güzel pek sıradan pek sade.boll bol temizlik ve yemek yaptım.
Spor da menü de iyibugünkü menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta + bir dilim penir + 3 zeytin
öğle : 3 yk yulaf labası + 2 kuru kayısı + yarım ev poğacası
ara: 1 finca leblebi
akşam: haşlama karnıbahar + yoğurt
su : 3lt
spor: 50 dk tempolu yürüyüşş
Hee 7 yıllıkEskidik artık diosun
teşekkür ederim .Spor da menü de iyi
Hadi kız gör şu 64u arkandayım. Benim hedefim 65 gerçiKarnım yine çok aç
Yarın Cuma die daha da sıkıyorum
Herşey 64 kg için
Merhaba canım. O kalori hesaplama sitesi nedir acaba ben de kullanmak isterimDün gelemedim yoğun bir gündü. Bugün de menüm yoğun gibi sanki. Daha kalori hesaplama sitesinde hesaplamadım. Bir de adetim bir hafta gecikti ve şu an davul gibiyim. İyice ödem tuttum ama neyse ki sabah tartıldığımda geçen haftaki kiloma ekstra bir şey görünmüyor şimdilik. Ama kilo vermem duruyor bir olaydım hayırlısıyla.
bence gönülden kopan bir çiçek tüm hediyelerden anlamlıÇiçek sadece
Ama en anlamlı hediyelerden biri
diyetarkadasim. diye ama başka sitelerde var diyetkolik filan ya da programlar var tel için. Hepsi olur. Zaten yaklaşık değerler giriliyor.Merhaba canım. O kalori hesaplama sitesi nedir acaba ben de kullanmak isterim
Bende fatsecret kullanıyorum hepdiyetarkadasim. diye ama başka sitelerde var diyetkolik filan ya da programlar var tel için. Hepsi olur. Zaten yaklaşık değerler giriliyor.
Gerçekten sağlıklı mutlu bir yuva o kadar önemli ki eşim önceden sebepsiz yere kucak dolusu çiçeklerle gelirdi eve ama son iki senedir öyle büyük sıkıntılar atlattık ki hala da atlatmaya çalışıyoruz birbirimizin kıymetini eskisinden daha iyi anladık dün dedim aman aşkım sakın çiçek falan alma bak çocuğa mama bez alırız o paraya yazıktır.Hee 7 yıllıkaman ben de pek önemsemiyorum 14 şubatı. Doğum günlerimizi evlilik ve tanışma yi kutluyoruz da bunu değil. Rabbim huzurlu sağlıklı mutlu yuva versin gerisi önemli değil
Ay Canım benimGerçekten sağlıklı mutlu bir yuva o kadar önemli ki eşim önceden sebepsiz yere kucak dolusu çiçeklerle gelirdi eve ama son iki senedir öyle büyük sıkıntılar atlattık ki hala da atlatmaya çalışıyoruz birbirimizin kıymetini eskisinden daha iyi anladık dün dedim aman aşkım sakın çiçek falan alma bak çocuğa mama bez alırız o paraya yazıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?