Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün gelemedim yoğun bir gündü. Bugün de menüm yoğun gibi sanki. Daha kalori hesaplama sitesinde hesaplamadım. Bir de adetim bir hafta gecikti ve şu an davul gibiyim. İyice ödem tuttum ama neyse ki sabah tartıldığımda geçen haftaki kiloma ekstra bir şey görünmüyor şimdilik. Ama kilo vermem duruyor bir olaydım hayırlısıyla.

Merhaba canım. O kalori hesaplama sitesi nedir acaba ben de kullanmak isterim

Hee 7 yıllık aman ben de pek önemsemiyorum 14 şubatı. Doğum günlerimizi evlilik ve tanışma yi kutluyoruz da bunu değil. Rabbim huzurlu sağlıklı mutlu yuva versin gerisi önemli değil
Gerçekten sağlıklı mutlu bir yuva o kadar önemli ki eşim önceden sebepsiz yere kucak dolusu çiçeklerle gelirdi eve ama son iki senedir öyle büyük sıkıntılar atlattık ki hala da atlatmaya çalışıyoruz birbirimizin kıymetini eskisinden daha iyi anladık dün dedim aman aşkım sakın çiçek falan alma bak çocuğa mama bez alırız o paraya yazıktır.

Ay Canım benim
tabiki yeterki mutluluk olsun hem sevgililer günü bana da çok gereksiz ve ticari geliyor
Esin senin değerini bilsin sen onun değerini bil yeter mutlu bir yuva önemli olan aynn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…