- 12 Şubat 2019
- 200
- 798
- 23
Canım bugün menümü ben de yazmıştım. Yorum da yaptın hattâ sağolasın. Spor da basliyorum şimdi 45 dakika leslie yapicam.MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + +260 + +160 +45 +180 - Cascade_ +180 +150 +50 +240 + + +100 @amor-a + + +80 + +80 - - @obezzto - - +90 +210 + +210 - @zeyneppk +490 + + + + + - S Shezofren88 +120 +200 +120 + + +180 - @Kumsal ve deniz + + + + + + - @hedef56 - +380 - -315 +255 - - IKokunhuzur + +160 +360 + +220 +240 +60 @Sekerportakalimm + +120 - - - +120 - @Sade01 + +180 - +360 +140 +240 +160 @GIDI + + - + + - - @Mervish_123 +90 - - - - - - @sara_28 m m m +240 + m + @Pamukprncess - - - - - - - @optumkibbye +40 +40 + +80 +80 +80 +100 @april1109 - + - - - - - @Ya habibi55 - + - - - - - @60kiloyum +160 + +80 +160 +120 +80 +80 @Zhre_ - - + + +300 - - @breeze3547 + + +220 +180 +180 +180 +200 @tatlu +158 +90 - +90 +120 - - @vorones + + +90 +120 +90 +120 - @gulsahhh01 + + + + - - - @gezegenfeza - +120 +135 +60 +100 +540 - @karamelli_turta +180 +90 +90 + + +90 - Hercai91 + + +63 + +80 + - @Havlemina +180 + +240 + +240 +180 +180 @MorVampirella . . . +150 - +135 - @gitsinkilolar02 . . . . +180 +180 + @sarayca . . . . + + -
Hiç önemli değil. Yarın başarılar dilerim meslektaşım.Ay çok teşekkür ederim. Yaptım hemen
Kusura bakmayın özel mesaj yazmak isterken başka bir yere yazdım sanırım.
Bence güzel menü. Afiyet olsun.Bugunkü menüm
Sabah
Omlet, peynir, iki cherry, turp, ekmek
Ara: yarım muz
Öğle
Bir kepçe çorba, bir kepçe etli bezelye
Ara: iki galeta, peynir
Akşam: bir kepçe çorba,karnabahar graten
Bonus: bir çatal pasta
Su:1.5 litre
Spor:yok
Çoook teşekkür ediyorum tekrardan. Amin hepimize.Hiç önemli değil. Yarın başarılar dilerim.
Maşallah tam perşembe menüsü olmuş. Tebrik ederim. Yarın başarılar.Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Bol yeşillik
Çay
Öğlen
brokoli ve karnabahar haşlaması
1 yk tavuk haşlama
Yoğurt
Akşam
Salata
Su 2 litre
30 dk kardiyo
100 kere Mekik
Akşam çok az değil mi sabaha kadar dayanabilirsin inşallah.Sabah
1 simit
Öğle
Yaprak döner
1 küçük lavaş
ara
1/2 avuç kabak çekirdeği
Akşam
1 portakal
2 parça bitter çikolata
Su : 2 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş
Bugün kalorili ve yeşillik sıfır oldu evet maalesef. Sabah erken kalkıp kahvaltımı adam akıllı yapabilseydim keşke öğle dışarıda yemezdim yemek eve kadar dayanabilirdim.
Yok aksine bugün çok yedim gibi geliyorAkşam çok az değil mi sabaha kadar dayanabilirsin inşallah.
Teşekkür ederizzzzCanım 1.adim Profilinden forum seçeneklerini tıkla
2. Adım Saat dilimini (UTC+02.00) Eastern European Time yap
En son tamam de....
G gitsinkilolar02
TememBiraz daha salata yesen on numara bir menü olacaktı
Meyve suyu içme bak lifi falan yok tok tutmaz o meyvenin kendini yemen daha iyi olur
Saol kuzum teşekkür ederim yarın güzel bi eksiyle gelirim ALLAHIN izniyleMaşallah tam perşembe menüsü olmuş. Tebrik ederim. Yarın başarılar.
Menümü yazayım ama kötü olabilir ama sevgililer günü oldugu için aksam yemegi böyle oldu kahvaltıma gelince işe geç kaldığım için yiyemedim
Sabah : 2 gün kurusu kayısı
Öğlen : mercimek çorba - kuru fasulye - salata
Ara : limonlu soda
Akşam : hamburger menü ( steak burger 150gr et olanlar)
Spor : 40 dk
Bu istisnai bir menü hamburgeri 1 aydan fazladır yemiyordum çünkü
Bugunkü menüm
Sabah
Omlet, peynir, iki cherry, turp, ekmek
Ara: yarım muz
Öğle
Bir kepçe çorba, bir kepçe etli bezelye
Ara: iki galeta, peynir
Akşam: bir kepçe çorba,karnabahar graten
Bonus: bir çatal pasta
Su:1.5 litre
Spor:yok
Canım bugün menümü ben de yazmıştım. Yorum da yaptın hattâ sağolasın. Spor da basliyorum şimdi 45 dakika leslie yapicam.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Bol yeşillik
Çay
Öğlen
brokoli ve karnabahar haşlaması
1 yk tavuk haşlama
Yoğurt
Akşam
Salata
Su 2 litre
30 dk kardiyo
100 kere Mekik
Sabah
1 simit
Öğle
Yaprak döner
1 küçük lavaş
ara
1/2 avuç kabak çekirdeği
Akşam
1 portakal
2 parça bitter çikolata
Spor: Yarım saat yürüyüş
Bugün kalorili ve yeşillik sıfır oldu evet maalesef. Sabah erken kalkıp kahvaltımı adam akıllı yapabilseydim keşke öğle dışarıda yemezdim yemek eve kadar dayanabilirdim.Wydra
Hihihihi ya yumurtanın proteini yetmez miKarbonu az tut dedik de proteini de az tut demedik kız nerde senin proteinin bakim?
Yine geçmiş yapamıyorum selamlar herkese
moni Wydra
Düzenleme
Bugün
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3-4 lokma peynir
Bir dilim ekmek
Öğle
Portakal suyu
Üç kaşık ev yoğurdu
Birer tatlı kaşığı keten tohumu ve chia
Bir tadelle (230 kalori)
Akşam
Üç- dört kalem pirzola
Salata
Yoğurt
Bir buçuk dilim ekmek
Portakal suyu
Spor
30 dakika yavaş tempo yürüyüş
15 dak basit egzersiz
Su
1.200 litre
Not: öğlen gördüğünüz gibi yemek yok resmen portakal suyu
Yoğurt ve tohumlar
Akşam acaip acıkmıştım öğlen olmayınca
Tost yicektik gerçi ben 2 dilimden yicektim ama eşim et getirmiş ayıptır söylemesi
Ben de 3-4 kalem pirzola ile nasıl doyayım yanına salata ve yoğurtla zorla yedim yoğurdu
1,5 dilim ekmek ile
Hâlâ açım ama kötü durumda diilim şükür
İnşallah et ödem yapmaz
Allahım yardım et
Yarın 64 olayım lütfen
Zaten yemek yemeden önce alkali su danlası damlattım suya bakalım inş işe yaramıştır
Çok heyecanlıyım
Sabah
1 haşlama yumurta peynir zeytin salata
Öğle 12.30
1 kase yoğurt salata 2 altinbaşak
2 kaşık mantar sote
Aksam
Disarda
... fena ...
Yarım kaymakli ayva tatlısı hurmalar 1 avuctan fazla igde 2 dlim ekmek .. kacamaklarimdi . Spor yok su az.
Bu dolu mideyle sabah tartı sevindirmez beni
Hihihihi ya yumurtanın proteini yetmez miYa sabah geç yiyorum o yüzden iki öğün yapıyorum ne yalan söyleyim bugün çok acıktım iki ana öğün arasında ama birden yüklenmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?