Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bugün menümü ben de yazmıştım. Yorum da yaptın hattâ sağolasın. Spor da basliyorum şimdi 45 dakika leslie yapicam.

Sabah
1 simit

Öğle
Yaprak döner
1 küçük lavaş

ara
1/2 avuç kabak çekirdeği

Akşam
1 portakal
2 parça bitter çikolata

Su : 2 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş

Bugün kalorili ve yeşillik sıfır oldu evet maalesef. Sabah erken kalkıp kahvaltımı adam akıllı yapabilseydim keşke öğle dışarıda yemezdim yemek eve kadar dayanabilirdim. Wydra

Akşam çok az değil mi sabaha kadar dayanabilirsin inşallah.

Şu 14 şubatta tam tartı gününden hemen önceyi buldu ha
Yarına artı olarak çıkabilir o hamburger
Ben 5 aydır sadece 1 kere yedim o menüden ki çok severim de
Yarın fazla spor yap da erit o hamburgeri

Güzel bir menü

Canım bugün menümü ben de yazmıştım. Yorum da yaptın hattâ sağolasın. Spor da basliyorum şimdi 45 dakika leslie yapicam.

+ koymuşum zaten sporunu da yapınca puanını eklerim

Bugünkü menüm

Kahvaltı
2 yumurta
Bol yeşillik
Çay

Öğlen
brokoli ve karnabahar haşlaması
1 yk tavuk haşlama
Yoğurt

Akşam
Salata

Su 2 litre
30 dk kardiyo
100 kere Mekik

Tartı günü öncesi az karbonlu bir menü olmuş

Bundan sonra daha dikkatli ol o zaman

Sabah
1 haşlama yumurta peynir zeytin salata
Öğle 12.30
1 kase yoğurt salata 2 altinbaşak
2 kaşık mantar sote
Aksam
Disarda
... fena ...
Yarım kaymakli ayva tatlısı hurmalar 1 avuctan fazla igde 2 dlim ekmek .. kacamaklarimdi . Spor yok su az.
Bu dolu mideyle sabah tartı sevindirmez beni

Karbonu az tut dedik de proteini de az tut demedik kız nerde senin proteinin bakim?
Hihihihi ya yumurtanın proteini yetmez mi Ya sabah geç yiyorum o yüzden iki öğün yapıyorum ne yalan söyleyim bugün çok acıktım iki ana öğün arasında ama birden yüklenmek istemedim

Aşağıdan yukarı çıkarken baktım detaylıca bi menü bildirimi aha dedim cascade bu inşallah yarın 64ü görürsün canım ama merveninde dediği gibi meyve suyundan uzak dur bence bir bardak portakal suyunda birkaç portakal oluyor çünkü içindeki yüksek şeker Miktarı da kan şekerini birden fırlatır sonrası da açlık krizleri fazlaca alınan şeker yani bildiğim kadarıyla meyve suları böyle ama yanlışım varsa düzeltin

Aynen sevindirmez

Hihihihi ya yumurtanın proteini yetmez mi Ya sabah geç yiyorum o yüzden iki öğün yapıyorum ne yalan söyleyim bugün çok acıktım iki ana öğün arasında ama birden yüklenmek istemedim

Kilona göre proteinin gramını ayarlayacaksın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…