- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
IKokunhuzur Aniden pkulda rahatsızlandım hastaneye kaldirildim 9 cm kist varmis yumurtalikta ameliyata alindim
hastaneden ciktim evdeyim tesekkuler cnm
Yoo geldim ama okudum sadece, sohbete katılmadım.dün akşamdan beri takıma uğramamışsın?
Teşekkür ederimMuthissin canim
Çok geçmiş olsun canımIKokunhuzur Aniden pkulda rahatsızlandım hastaneye kaldirildim 9 cm kist varmis yumurtalikta ameliyata alindim
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınIKokunhuzur Aniden pkulda rahatsızlandım hastaneye kaldirildim 9 cm kist varmis yumurtalikta ameliyata alindim
Hayrolsun inşallah canım, mutlaka tedavini olmerhabalar kızlarr benimde düzen bu hastalıklardan tuzla buz oldu birde üstüne şeker cıktı en fazla 55 oluyor 35-50 arası değişen sacma bir şekerim var babam şeker hastası ama onunki epey yüksek benim kinasıl bişey bilemedim öbrek ağrımda çabası uğraşıyorum bu ara yarın şeker için doktora gideceğim herkes sürekli tatlı ye çikolata ye diyor kanıma giriyorlar bense sürekli susuz dilim damağım kupkuru ne kadar su içsem geçmiyor hayatım su şişesi ve wc üzerinde gidiyor..İşyerindekilerle de büyük olaylar yasıyorum dipteyim yani bişey oldu hayatıma bi anda
Profilinde sincap olan
hadi bakalımSarayca ya cumaya tam hazırlanıyor, dozer gibi beni ezecek, yada dozer ben olacam, kaçacak yer arıyor
canım ben işyerinde çok yoğun oluyorum. gündüz giremiyorum. az müsait olursam bazen dışardan sadece okuyorum. ama o da her zaman olmuyor. akşamları ancak gelebiliyorum.bugün uğramamışsın?
hafta sonu kötüydü maalesefAmanııntırsmam gerekiyormu?
kız beni ne zaman 70 lerde gördün. zaten 60 ların başındaydımBu mesajı merak ettim buldum da. Demek 6 lari gördün . Aaay ben de 5leri goreydm.
Ay cahilligime verin de çok merak ettim. O ne demek kibilmeyenler için söyliyim, arkadaş giustizia_ dır.
Ay cahilligime verin de çok merak ettim. O ne demek ki
Bugünkü menüm
Sabah
Bol yeşillikli salata
Ara
Detoks suyu
Öğlen
Bol yeşillikli salata
Ara
detoks suyu
Akşam
bol yeşillikli salata
Ayrıca 2.5 lt su
Sporda 30 dk yürüyüş
Merhaba kızlar
Menum
Sabah : otlu yumurta
Lor peyniri
1 dilim t.bugday ekmeği
Siyah- yeşil zeytin 3 er adet
Öğlen :
5 yk Közlenmiş patlıcan yatağında
2 YK tavuk ciğeri sotesi
4 yk yogurt
Ara: 1 hurma
1 incir
1 kuru kayısı ( gunkurusu)
1 çay bardağı.sut
Ara: sade türk kahvesi
Akşam : 2 yk etli nohut yemeği
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Annemle su böreği yaptık şuan yiyiyorlar ama ben yemiyorum
Akşamki patates olmasa iyiydi :)Biraz karbon fazla kaçmış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?