- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Sağol canımOn numara bir menü tebrik ederim
Hadi bakalım Bol eksiler detoksunda
Tebrikler canım iradenden ötürü
INŞAALLAH bitanemOn numara bir menü tebrik ederim
Hadi bakalım Bol eksiler detoksunda
Tebrikler canım iradenden ötürü
pazartesi kiloları listesi yayınlandı mı?
Wydra gecen gün konusmuştuk ya hani kilo kadar protein onun yarısı karbon diye yağ ne kadar alınacak peki?
İyi değiliz canım 3.evre yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme haftaya bugün ameliyat olacak yarında kolonoskopi ve gastroskopi çekilecek dua edin gezegenim çok kötüyüm moralim bozuk annemin yanında belli etmiyoruz ama içimiz kan ağlıyor dua edin duaya çok ihtiyacımız var
cevap yazamadan pasif etmişsin hesabını, nediyim şimdi sana.
''haklı sbeplerini'' bende bilmek isterim.
listeden yine eleme yapıcam demedi demeyin...
ALLAH c.c. yâr ve yardımcınız olsun çok zor RABBIM YA ŞAFİ ismi hürmetine şifa nasip etsin INŞAALLAHİyi değiliz canım 3.evre yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme haftaya bugün ameliyat olacak yarında kolonoskopi ve gastroskopi çekilecek dua edin gezegenim çok kötüyüm moralim bozuk annemin yanında belli etmiyoruz ama içimiz kan ağlıyor dua edin duaya çok ihtiyacımız var
saracım Allah annene şifa versin. üzüldüm. dua ediyoruz canım benimİyi değiliz canım 3.evre yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme haftaya bugün ameliyat olacak yarında kolonoskopi ve gastroskopi çekilecek dua edin gezegenim çok kötüyüm moralim bozuk annemin yanında belli etmiyoruz ama içimiz kan ağlıyor dua edin duaya çok ihtiyacımız var
Merhabapazar gününden beri yoksun?
kimse kalmadı mervecimBen dün bi de bugün adam akıllı giremedim yoğunluktan ki hala devam ediyor da siz nerdesiniz la niye bu kadar az mesaj okudum ben
Valla canm bende ara vermiştim bacaklar pert.benide çocuklar bayiyo çokOow 100 ip güzel. Gün sonuna kadar devam mı yoksa bugünlük 100 yeter mi. Ven yapamiom ya çok zor gelio
yoklama alalım
obezzto
IKokunhuzur
@GIDI
O optumkibbye
@Kumsal ve deniz
@april1109
zeyneppk
@gezegenfeza
Y Ya habibi55
@gulsahhh01
Amor-a
@Cascade_
@Sade01
@nesyaaaaa
@Shezofren88
60kiloyum
breeze3535
@tatlu
@Havlemina
@karamelli_turta
Hercai91
G gitsinkilolar02
@aeben
@divinity
@vorones
@Sarayca
Wydra
???????
Harikasin canmmŞimdi iştem geldim küçük bir ara öğün yaptım, doğru spora
Valla canım tost ekmeği, nohut , mercimek,pirinç pilavı, kek, patates hep karbon grubuna dahil miktarı azda olsa dikkat etmeliyizAkşamki patates olmasa iyiydi :)
Nohut mercimektemiValla canım tost ekmeği, nohut , mercimek,pirinç pilavı, kek, patates hep karbon grubuna dahil miktarı azda olsa dikkat etmeliyiz
Hem karbonhidrat hem protein içerdiğini biliyorum bunların ama yanılıyor da olabilirimNohut mercimektemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?