Hatta tartı bir ara 66ya gidip geldi dur gitme beni bırskma dedim ama 67 galip geldi
Harikasın. Menüler in güzeldi. Başarılar valla
owwww. Amannn yarebbimmm
Ben de kimle yarismisim ule . Hatun beni çiğ çiğ yedi. Mübarek hafta ici bişi yememisTebrikler canım süper bir sonuç sanırım bu haftanın birincisi sen olacaksın
Sen hemen pes edecek birimisin kuzum sen kilo senin için ne ki hepciğini verirsin sadece kaçamak yapmicaksin kaçamaklar mahvediyo seni tamam eğer bugün spora gitmezsen tependeyimowwww. Amannn yarebbimmmharikasın yaa ben nere giderimm tamam ben pes etmicem sürekli diyet yapiyimmmmm
Bugun sporà gitmesem vur bana olur mu
teşekkür ederim .sende canını sıkma şu sıra dolunay etkisi var galiba.Harikasın. Menüler in güzeldi. Başarılar valla
kesinlikle. cuma tartılınca bir rahatlama oluyor ve haftasonu gezlemeri olunca dikkat edilmiyor..haftaiçi gibi dikkat edince çok güzel veriliyprobezzto ay geri geri mi gidiyor ne.şunu farkettim ki pztsi kilo almadan sabit bile çıksan Cumaya eksi çıkıyorsun bir şekilde.ama artı olunca cumaya anca aldığını veriyorsun.haftasonlarına dikkat etmek lazım
ühüüüüüobezzto ay geri geri mi gidiyor ne.şunu farkettim ki pztsi kilo almadan sabit bile çıksan Cumaya eksi çıkıyorsun bir şekilde.ama artı olunca cumaya anca aldığını veriyorsun.haftasonlarına dikkat etmek lazım
Tememmm. Ya sorma . Saçma bi sebep işte .ama ailemle bir araya gelince amàn ne olacak ki diom yiyorum . Gerçi dün balığı onlar ekmek arası yaptı ben yapmadim ama işte ...Sen hemen pes edecek birimisin kuzum sen kilo senin için ne ki hepciğini verirsin sadece kaçamak yapmicaksin kaçamaklar mahvediyo seni tamam eğer bugün spora gitmezsen tependeyim
Ooo masallah kuzu bak inişe geçmeye başladı :)Günaydın tekrardan şimdi eve geldim tartıldım çok şükür inişe geçtim .1 aydır bir ileri 2 geri çok moralim bozulmuştu .bu gazla şimdi gidip spor yapacağım.kıbrıs tatilimde de dikkat edeceğim
Geçen cuma:68.5
Bu cuma:67.1
Fark:-1.4 kg
Annaaa .kız nettin öyle. Bakadar ben de bu hafta artı getirdim m seninki çok muş da olsun. Yola devam edelim. Moral bozarsak benim sabah yediğim gibi yedikce yer. Daha fazla artı olurs. Yaz geldi çattı . Etek pantolon sıkar oldu. .geçen hafta 75,0
bugün 76,5( iyi ki listede değlim ve süper 6nın ilk diskalifiye olanı benim herhalde
Dolunay etkisi tartida arti mi çıkarır ki. Moral bozup vücut ağrısı yapiosa bak o ben de mevcutteşekkür ederim .sende canını sıkma şu sıra dolunay etkisi var galiba.
Yalandan ağlama kız ..ühüüüüü
Ay valla sen pek istikrarlisin. Benı listeye almazdi ilk deneME haftaları kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?