Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

owwww. Amannn yarebbimmm harikasın yaa ben nere giderimm tamam ben pes etmicem sürekli diyet yapiyimmmmm
Bugun sporà gitmesem vur bana olur mu
Sen hemen pes edecek birimisin kuzum sen kilo senin için ne ki hepciğini verirsin sadece kaçamak yapmicaksin kaçamaklar mahvediyo seni tamam eğer bugün spora gitmezsen tependeyim

kesinlikle. cuma tartılınca bir rahatlama oluyor ve haftasonu gezlemeri olunca dikkat edilmiyor..haftaiçi gibi dikkat edince çok güzel veriliypr

Günaydın yine 2 günlük menü paylaşacağı
Çarşamba
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 2 dilim.beyaz peynir 2 dilim dil peyniri
Ara
1 fincan kahve yarın
Akşam
1 tabak lahana sarması 1 kase yogurt
Ara
1 fincan kahve

Perşembe
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 dilim dil peynir 1 dilim kepek ekmegi
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
Yarım portakal yarım elma yarım muz
Ara
1 fincan kahve
Akşam
1 parça kiyma et 1 kase yogurt
Ara
1 fincan kahve 1 çay bardağı çay
3 litre su

Sen hemen pes edecek birimisin kuzum sen kilo senin için ne ki hepciğini verirsin sadece kaçamak yapmicaksin kaçamaklar mahvediyo seni tamam eğer bugün spora gitmezsen tependeyim
Tememmm. Ya sorma . Saçma bi sebep işte .ama ailemle bir araya gelince amàn ne olacak ki diom yiyorum . Gerçi dün balığı onlar ekmek arası yaptı ben yapmadim ama işte ...

Ooo masallah kuzu bak inişe geçmeye başladı :)

geçen hafta 75,0
bugün 76,5 ( iyi ki listede değlim ve süper 6nın ilk diskalifiye olanı benim herhalde
Annaaa .kız nettin öyle. Bakadar ben de bu hafta artı getirdim m seninki çok muş da olsun. Yola devam edelim. Moral bozarsak benim sabah yediğim gibi yedikce yer. Daha fazla artı olurs. Yaz geldi çattı . Etek pantolon sıkar oldu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…