Oww üç haftada beş süper. Ödem neyin ama olsun . Bence gene büyük azim. . Daha iyisini yapayim ya. Ben böyle çok mutsuzum. Ama işte açken ben ben degilimMoralini bozma canım gel gitler hep oluyor. Haftaya daha iyisini yaparsın..:)
Üç haftada 5 kilo verdim çok şükür ama ilk kilolar hızlı gidiyor birde benim kilom fazla
Allah şifa versin canımHerkese günaydın. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Kızım hastalandı hastanelerdeyiz. Oyuzden tartılamadım şu anda. 3 gündür menü de yazamadim. Kızım biraz toparlasın yeniden donucem inşallah.
Bugün görüştüm, tuz atma demiş yağ koyma dememişYeter canım soğuk sıkım zeytinyağı süper olur
Nihayet sende büyük eksi gördünGünaydın tekrardan şimdi eve geldim tartıldım çok şükür inişe geçtim .1 aydır bir ileri 2 geri çok moralim bozulmuştu .bu gazla şimdi gidip spor yapacağım.kıbrıs tatilimde de dikkat edeceğim
Geçen cuma:68.5
Bu cuma:67.1
Fark:-1.4 kg
Hayrolsun inşallah canımMerhabakar kızlar kilom 62 benim
Daha iyi bir haberle gelmek isterdim ama kend i sağlık sorunlarım bir yana birde 2 yaşında kızım dün birden kekelemeye başladı koşturmacadan bakamıyorum üst üste geliyor herşey cok kötüyüm
Bende ilk ay 6.5 kilo verdum şimdi ikinci ayın içindeyim o hızla gitmiyor inşallah senin giderMoralini bozma canım gel gitler hep oluyor. Haftaya daha iyisini yaparsın..:)
Üç haftada 5 kilo verdim çok şükür ama ilk kilolar hızlı gidiyor birde benim kilom fazla
Kuzum işte detoks metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştiriyo ALLAHIN izniyle dene bak kuzumsen de bırakmayacaksın inat edeceksin.bak hemen bugün keke gömülmüssün.yapma
abownutkum tutuldu
geçmiş olsun
ay şu an küçülüyor,kilo vermek daha kolay.ama dediğin olaytamamen bizim insiyatifimizde canım.hafta sonu rehavete kapılmamak lazım
kötü bir durum ama 12 gün geçtiyse bir doktora görunmeni tavsiye ederimSabah mesaj attım ama gönderilmemiş. Hastaneye gidiyordum. Adet hala olmadım 12 gün geçti ve kaldım böyle. Başka sağlık sorunlarımda çıktı. Sabah daha geç tartılsaydım kilom biraz daha az çıkardı ama geçen hafta ile aynımoni . Kilo almadığıma şükrediyorum şu an bu durumda çünkü şiştim yani bi olsaydım kurtulsaydım.
olmaaSabah bi gicik oldum . Da toparladim kendimi sonra
Allah yardımcın olsun canım.senin durumun nasıl oldu? Kızın icin üzüldüm ama geçici bir durumdur, çok endişe etmeMerhabakar kızlar kilom 62 benim
Daha iyi bir haberle gelmek isterdim ama kend i sağlık sorunlarım bir yana birde 2 yaşında kızım dün birden kekelemeye başladı koşturmacadan bakamıyorum üst üste geliyor herşey cok kötüyüm
bas yağı o zaman gezom :)Bugün görüştüm, tuz atma demiş yağ koyma dememiş
bak benim detoks listemi yolluycam.gözlerine inanamayacaksın :)Kuzum işte detoks metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştiriyo ALLAHIN izniyle dene bak kuzum
Bekliyorum kuzum bende yaparım belkikötü bir durum ama 12 gün geçtiyse bir doktora görunmeni tavsiye ederim
olmaagıcık olmak yok hedefe dogru devam
Allah yardımcın olsun canım.senin durumun nasıl oldu? Kızın icin üzüldüm ama geçici bir durumdur, çok endişe etme
bas yağı o zaman gezom :)
bak benim detoks listemi yolluycam.gözlerine inanamayacaksın :)
Bu hafta herşeyden kaçtığım için öyle çıktı annemlerdeyim herşeye hayır dedim bide her seferinde merdiven inip çıktımHiç kiskanmadikk kiiitebrikler
Bu diyetisyen menüsümüSabah:
Uyanınca 1 bardak limonlu su
Füme etli yumurtalı kaşarlı omlet
3 yeşil zeytin
1/2 avakado
1 dl çavdar ekmeği
Ara:
1 çb beyaz leblebi
Öğle:
Ezogelin çorba
Yoğurt
Salata
Ara:
4 hurma
Akşam:
Mercimek çorba
Kereviz
Yoğurt
Ara:
Filtre kahve
Su:2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş + 10 dk bacak hareketleri
moni Wydra
Aynen diyetisyen menüsü ablaBu diyetisyen menüsümü
Benimki 1 hurma verdi
Açken bende öyleyim. Bazen insanın gözü dönüyor.Oww üç haftada beş süper. Ödem neyin ama olsun . Bence gene büyük azim. . Daha iyisini yapayim ya. Ben böyle çok mutsuzum. Ama işte açken ben ben degilim
Bende ilk ay 6.5 kilo verdum şimdi ikinci ayın içindeyim o hızla gitmiyor inşallah senin gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?